Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Honnan van?
beküldve: 2011-10-06 15:02:06
(#329) Star Driver? Bár csak tipp, a rajzolásból meg a színekből gondolom, hogy az ^^
~Kimi wa dare da? Boku wa Lambo! Boku wa dare da? Kimi wa Lambo!~
beküldve: 2011-10-06 00:24:53
(#328) Nos.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
bizony, az ^^ már rakhatod is a kövit ^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-10-05 19:36:53
(#326) Junjou Romantica?
Úgy tűnik néhány másodperccel lekéstem
Úgy tűnik néhány másodperccel lekéstem
"But... I'm a werewolf, you know!" "Yes I know, so what about it?"
Szerk: Beate 2011-10-05 19:37:34
Jonjou Romantica.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hát szóval ez egy yaoi mangából/animéből van... a sorozatban Suzuki-sannak nevezték el ^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-10-03 07:46:46
(#323) Hát nekem nem ártana egy kicsi ;)
"Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél is."
beküldve: 2011-10-02 21:25:36
(#322) kell segítség?
beküldve: 2011-09-24 21:12:00
(#321) huhh, bocsi, h ilyen sokáig tartott, de itt a kövi kép...hát érdekes lesz, nemtom h mennyire nehéz xD...
Szerk: Kotoko 2011-09-24 21:12:45
Igen^^ Te jössz!
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Pandora hearts?
beküldve: 2011-09-17 21:54:14
(#318) Hm... Régóta nem rakott senki, ugyh veszem a bátorságot és egy nagyon könnyű képpel újra beindítom a játékot :)
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-09-12 19:28:09
(#317) beküldve: 2011-08-30 09:36:23
(#315) Bukottak holdja?
"But... I'm a werewolf, you know!" "Yes I know, so what about it?"