Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Miből idézek?
beküldve: 2011-06-17 12:23:26
(#281) Nem.Fuhh akkor segítek még:
Műfaj: dráma,romantikus
Kiadás éve: 2005
Japán kiadó: shueisha
Remélem ebből már rájöttök^^
(Viszont ha este 7után írna valaki nem tudok visszaírni :S)
Műfaj: dráma,romantikus
Kiadás éve: 2005
Japán kiadó: shueisha
Remélem ebből már rájöttök^^
(Viszont ha este 7után írna valaki nem tudok visszaírni :S)
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-06-17 01:22:57
(#280) NHK?
Ha ja, passzolom tovább.
Ha ja, passzolom tovább.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2011-06-17 00:20:30
(#279) 8kötetes manga,írok még egyet belőle:
,,Annak ellenére,ami mondott,a játék nehéz volt,és lehetetlen volt nyerni.Gondolom lehetetlenség,hogy számomra egyszerű játékot készítsen..."
,,Annak ellenére,ami mondott,a játék nehéz volt,és lehetetlen volt nyerni.Gondolom lehetetlenség,hogy számomra egyszerű játékot készítsen..."
Miya^^Neko-chan^^
Valahonnan nekem nagyon ismerős, de nem jut eszembe
egy kis segítséget esetleg lehetne kérni? *-*
egy kis segítséget esetleg lehetne kérni? *-*
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-06-16 00:17:00
(#277) Akkor élnék a lehetőséggel^^:
,,Látod?Én megmondtam,hogy ez lesz!Semmi jó nem származik abból,ha kimész.Miért hagyod,hogy megint bántsanak?"
Lehet kicsit nehéz,ha nem tudjátok,írok még egyet belőle,ha akkor sem,akkor segítek~
,,Látod?Én megmondtam,hogy ez lesz!Semmi jó nem származik abból,ha kimész.Miért hagyod,hogy megint bántsanak?"
Lehet kicsit nehéz,ha nem tudjátok,írok még egyet belőle,ha akkor sem,akkor segítek~
Miya^^Neko-chan^^
Aham
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-06-15 16:26:34
(#275) tmi.
Fairy Tail?
Ha az, passzolok.
Fairy Tail?
Ha az, passzolok.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2011-06-15 16:18:07
(#274) Az idézet egy shounen mangából van, mely a Weekly Shounen magazinban jelenik meg, 2006 óta minden héten.
2009-ben anime is készült belőle, jelenleg a 83. résznél jár.
(Illetve nem régiben jelent meg az első ova és nem sokára pedig a második is megjelenik.)
Az idézett "párbeszéd" a manga főszereplői között zajlik le egy fiú és egy lány között (igazából nézőpont kérdése, hogy kit tekintünk főszereplőnek a mangában... ebből a párosból lehet, hogy csak a fiú az, de szerintem a lány is...) A dőlt betűkkel próbáltam jelezni a lány gondolatait.
2009-ben anime is készült belőle, jelenleg a 83. résznél jár.
(Illetve nem régiben jelent meg az első ova és nem sokára pedig a második is megjelenik.)
Az idézett "párbeszéd" a manga főszereplői között zajlik le egy fiú és egy lány között (igazából nézőpont kérdése, hogy kit tekintünk főszereplőnek a mangában... ebből a párosból lehet, hogy csak a fiú az, de szerintem a lány is...) A dőlt betűkkel próbáltam jelezni a lány gondolatait.
Aha én voltam :) Köszi, hogy szóltál, majd belenézek^^
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Szerk: Katerina 2011-06-15 16:20:10
beküldve: 2011-06-15 15:49:16
(#273) Sztem nem ártana.
Am a múltkor, ha jól emlékszem te mondtad, h kiváncsi leszel a yuri-manga ajánlókra a blogomon. Ezért gondoltam szólok, h elkezdtem írni.
-
Szerk: C-san 2011-06-15 16:11:44
beküldve: 2011-06-15 15:39:33
(#272) Adjak egy kis segítséget?
beküldve: 2011-06-12 16:12:38
(#271) Akkor legyen ez:
" A barátaim nélkül el sem tudom képzelni a világot....
- Ne csinálj még egyszer ilyet! Soha! *sír*
- Oké. Köszönöm ......
Igazad van ..... Ha a barátaim javát akarom szolgálni, akkor nem meghalnom, hanem élnem kell értük...."
" A barátaim nélkül el sem tudom képzelni a világot....
- Ne csinálj még egyszer ilyet! Soha! *sír*
- Oké. Köszönöm ......
Igazad van ..... Ha a barátaim javát akarom szolgálni, akkor nem meghalnom, hanem élnem kell értük...."
Szerk: Katerina 2011-06-12 16:14:53
Wolf's Rain?
beküldve: 2011-06-12 15:06:02
(#268) Akkor itt a kövi:
A világvége után nincs semmi...De mégis, a harag ellenére, miért űz valami, hogy megtaláljam? Hallom, hogy valaki szólít...
A világvége után nincs semmi...De mégis, a harag ellenére, miért űz valami, hogy megtaláljam? Hallom, hogy valaki szólít...
Aham^^ Te jössz