Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Miből idézek?
beküldve: 2013-03-09 10:29:04
(#341) Igen, azaz
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-09 10:12:07
(#339) "A lány fent az égben folyton csak szomorú álmokat lát és nincs senkije. Nem lehet boldog, ezért nem tehet semmit, csak annyit, hogy szomorú dolgokról álmodik. A hátán megsebzett szárnyak vannak, melyeknek nagy misztikus erejük van. Ezek a szárnyak magukban tárolják rengeteg ember emlékeit."
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-09 10:01:53
(#337) FullMetal Alchemist:)
Szerk: Nao~chan 2013-03-09 10:03:30
beküldve: 2013-03-09 05:57:23
(#336) "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy ne kelljen adnia valamit cserébe. Amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt el is vesztünk. Ez az egyenértékűség elve."
-
Fairy Tail?
Telibe!
beküldve: 2013-03-07 16:16:13
(#333) Lehet kicsit nehéz, de aki nézi az szerintem egyből rájön.
"A mágia egy indokolatlan hatalom, de okkal született. Ez nem valami különleges képesség. A szellemünk folyik benne... ami a természet fizikai megnyilvánulása, mely formát öltött. Erős elme szükséges az eggyensúlyhoz. Valójában a lelked kivetítése."
"A mágia egy indokolatlan hatalom, de okkal született. Ez nem valami különleges képesség. A szellemünk folyik benne... ami a természet fizikai megnyilvánulása, mely formát öltött. Erős elme szükséges az eggyensúlyhoz. Valójában a lelked kivetítése."
"Élj a mának, de várd a holnapot, és ne felejts el mosolyogni."
így már nekem is ismerõs
így már nekem is ismerõs
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-03-06 21:14:32
Szerk: C-san 2013-03-06 20:16:27
Akkor következőnek valami egyszerűt:
Blood+ lenne?
Akkor következőnek valami egyszerűt:
Bleach talán?
" El fogom rejteni a szívemnek azt részét, ami sírni és sikítani akar."
beküldve: 2013-03-02 20:57:26
(#327) Akkor következőnek valami egyszerűt:
-