ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Miből idézek?
Valahonnan nekem nagyon ismerős, de nem jut eszembe
egy kis segítséget esetleg lehetne kérni? *-*
egy kis segítséget esetleg lehetne kérni? *-*
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-06-16 00:17:00
(#277) Akkor élnék a lehetőséggel^^:
,,Látod?Én megmondtam,hogy ez lesz!Semmi jó nem származik abból,ha kimész.Miért hagyod,hogy megint bántsanak?"
Lehet kicsit nehéz,ha nem tudjátok,írok még egyet belőle,ha akkor sem,akkor segítek~
,,Látod?Én megmondtam,hogy ez lesz!Semmi jó nem származik abból,ha kimész.Miért hagyod,hogy megint bántsanak?"
Lehet kicsit nehéz,ha nem tudjátok,írok még egyet belőle,ha akkor sem,akkor segítek~
Miya^^Neko-chan^^
Aham
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-06-15 16:26:34
(#275) tmi.
Fairy Tail?
Ha az, passzolok.
Fairy Tail?
Ha az, passzolok.
I warned you about stairs bro!!!! I told you dog!
beküldve: 2011-06-15 16:18:07
(#274) Az idézet egy shounen mangából van, mely a Weekly Shounen magazinban jelenik meg, 2006 óta minden héten.
2009-ben anime is készült belőle, jelenleg a 83. résznél jár.
(Illetve nem régiben jelent meg az első ova és nem sokára pedig a második is megjelenik.)
Az idézett "párbeszéd" a manga főszereplői között zajlik le egy fiú és egy lány között (igazából nézőpont kérdése, hogy kit tekintünk főszereplőnek a mangában... ebből a párosból lehet, hogy csak a fiú az, de szerintem a lány is...) A dőlt betűkkel próbáltam jelezni a lány gondolatait.
2009-ben anime is készült belőle, jelenleg a 83. résznél jár.
(Illetve nem régiben jelent meg az első ova és nem sokára pedig a második is megjelenik.)
Az idézett "párbeszéd" a manga főszereplői között zajlik le egy fiú és egy lány között (igazából nézőpont kérdése, hogy kit tekintünk főszereplőnek a mangában... ebből a párosból lehet, hogy csak a fiú az, de szerintem a lány is...) A dőlt betűkkel próbáltam jelezni a lány gondolatait.
Aha én voltam :) Köszi, hogy szóltál, majd belenézek^^
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Szerk: Katerina 2011-06-15 16:20:10
beküldve: 2011-06-15 15:49:16
(#273) Sztem nem ártana.
Am a múltkor, ha jól emlékszem te mondtad, h kiváncsi leszel a yuri-manga ajánlókra a blogomon. Ezért gondoltam szólok, h elkezdtem írni.
"A hűség a legkegyetlenebb béklyó"
Szerk: Cari-san 2011-06-15 16:11:44
beküldve: 2011-06-15 15:39:33
(#272) Adjak egy kis segítséget?
beküldve: 2011-06-12 16:12:38
(#271) Akkor legyen ez:
" A barátaim nélkül el sem tudom képzelni a világot....
- Ne csinálj még egyszer ilyet! Soha! *sír*
- Oké. Köszönöm ......
Igazad van ..... Ha a barátaim javát akarom szolgálni, akkor nem meghalnom, hanem élnem kell értük...."
" A barátaim nélkül el sem tudom képzelni a világot....
- Ne csinálj még egyszer ilyet! Soha! *sír*
- Oké. Köszönöm ......
Igazad van ..... Ha a barátaim javát akarom szolgálni, akkor nem meghalnom, hanem élnem kell értük...."
Szerk: Katerina 2011-06-12 16:14:53
Wolf's Rain?
beküldve: 2011-06-12 15:06:02
(#268) Akkor itt a kövi:
A világvége után nincs semmi...De mégis, a harag ellenére, miért űz valami, hogy megtaláljam? Hallom, hogy valaki szólít...
A világvége után nincs semmi...De mégis, a harag ellenére, miért űz valami, hogy megtaláljam? Hallom, hogy valaki szólít...
Aham^^ Te jössz
beküldve: 2011-06-12 14:47:06
(#265) De kell, csak úgy lecsaptam rá másnak esélyt sem adtam a gondolkodásra XD
:) Na jó ez nagyon könnyű lesz

"Csak én ismerem a fájdalmad... a kétségeid... és a magányod... bárcsak együtt maradnánk az idők végezetéig, és ha így akarod, akár ezerszer is megesküszöm, hogy... Soha nem árullak el!"
Azaz
de nem kell ám bocsánatot kérni XD
de nem kell ám bocsánatot kérni XD"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)