Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Miből idézek?
"A beletörődés ölni tud. Aki nem hajlandó beletörődni, elnyeri a jogot, hogy emberként élhessen ebben a világban. Mindhalálig kitart."
Fúúúúúú, ez ugyeugye a Hellsing? *-*
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-10-01 18:52:00
(#415) "A beletörődés ölni tud. Aki nem hajlandó beletörődni, elnyeri a jogot, hogy emberként élhessen ebben a világban. Mindhalálig kitart."
Living Jaguar
beküldve: 2013-10-01 18:48:05
(#413) beküldve: 2013-10-01 18:25:37
(#412) Következő^^
"...bár eltudnám mondani neked, hogy valójában soha nem a világ volt gyönyörű, hanem az, ahogy a világot képes voltál gyönyörűnek látni."
"...bár eltudnám mondani neked, hogy valójában soha nem a világ volt gyönyörű, hanem az, ahogy a világot képes voltál gyönyörűnek látni."
beküldve: 2013-10-01 17:25:48
(#409) beküldve: 2013-09-30 07:55:40
(#408) Akkor ha nem baj lecsapok a labdára ^^
"Hűségesnek lenni nem ugyanaz, mint másoktól függeni."
"Hűségesnek lenni nem ugyanaz, mint másoktól függeni."
Living Jaguar
Én átadom másnak a lehetőséget, de ha 3 napig senki nem tesz, akkor viszont én maradok.:)
Egyébként igen, de nem is baj.^^ Tényleg nagyon kíváncsi lettem a Mahou Shoujo Madoka Magicara.^^
Megvan!
Mahou Shoujo Madoka Magica, nem?^^
Mahou Shoujo Madoka Magica, nem?^^
És az ismertetője nagyon 'felizgatott', amint végzek a Magi-val, ez lesz a következő.^^
Szerk: Zoinberg 2013-09-29 19:49:41
Nem, nem a K-project.
Szóval ezt a 12 részes animét 2011 januárjában kezdték el leadni, főszereplője 4 lány és egy Kyubey nevű kis lény.
Szóval ezt a 12 részes animét 2011 januárjában kezdték el leadni, főszereplője 4 lány és egy Kyubey nevű kis lény.
Ha pedig még ez sem elég: az ending zenét a Kalafina szolgáltatja, a címe: Magia. :) Szerintem egész jó anime, bár még nem néztem végig, de az a tipikus arconcsapós-történetes, nem éppen a legvidámabb stílusú (nem véletlenül kapott seinen besorolást AA szerint).
Szerk: Gemini 2013-09-29 18:04:16
Nem biztos, de én a K-projectre tippelnék.><
Ha nem az, akkor egy kis segítséget kérhetnék, onegai?c:
Ha nem az, akkor egy kis segítséget kérhetnék, onegai?c:
beküldve: 2013-09-29 12:41:51
(#402) Ismerősnek ismerős...de nincs tippem, túl sok animét láttam >.< Kérek szépen egy kis segítséget :))
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."