Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Miből idézek?
beküldve: 2011-06-12 14:47:06
(#265) De kell, csak úgy lecsaptam rá másnak esélyt sem adtam a gondolkodásra XD
:) Na jó ez nagyon könnyű lesz
"Csak én ismerem a fájdalmad... a kétségeid... és a magányod... bárcsak együtt maradnánk az idők végezetéig, és ha így akarod, akár ezerszer is megesküszöm, hogy... Soha nem árullak el!"
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Azaz de nem kell ám bocsánatot kérni XD
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Nana, Trapnest dalszöveg és Reira írta
Bocsesz, hogy csak így rávágtam XD
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Szerk: Katerina 2011-06-12 14:35:25
beküldve: 2011-06-12 14:27:57
(#262) Akkor itt a kövi, sztem nem lesz nehéz, de ha mégis, akkor szóljatok, és segítek^^
"Végül a vörös fonál meglazult mindkettőnk ujján, nincs mi összetartson már. Bár ígéret nem köttetett, mégis kérlek, kezem el ne engedd."
"Végül a vörös fonál meglazult mindkettőnk ujján, nincs mi összetartson már. Bár ígéret nem köttetett, mégis kérlek, kezem el ne engedd."
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Ez Blood+ ha jól emlékszem ^^
Akkor én írok egy egyszerűt:
"Élj a mának, de várd úgy a holnapot is, és ne felejts el mosolyogni"
Nem tudom volt-e, ha igen sorry, most ez jutott eszembe.
"Élj a mának, de várd úgy a holnapot is, és ne felejts el mosolyogni"
Nem tudom volt-e, ha igen sorry, most ez jutott eszembe.
-
beküldve: 2011-06-12 08:56:27
(#258) beküldve: 2011-06-11 14:27:38
(#257) beküldve: 2011-06-10 18:51:45
(#256) beküldve: 2011-06-10 17:52:29
(#255) esetleg Kimi ni todoke?
beküldve: 2011-06-09 21:35:09
(#253) Nem~
Magyarul nincs kiadva amúgy,de még segítek műfajilag:
dráma, iskolai élet, romantikus, shoujo, vígjáték.
Magyarul nincs kiadva amúgy,de még segítek műfajilag:
dráma, iskolai élet, romantikus, shoujo, vígjáték.
Miya^^Neko-chan^^
Esetleg Ao no Excorsist (Blue Excorsist), a változatosság kedvéért?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2011-06-09 20:29:29