Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Miből idézek?
Mondjuk én kb odáig találtam meg magyar fordításban.. Annyira meg nem fogott meg a történet, hogy angolul olvassam XD Talán majd egyszer ha nagyon unatkozom
Hát lehet nem hal meg... Annyira a történet elején hagytam abba, hogy nem igazán esett le mi a történet célja...
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Szerk: Katerina 2011-05-23 18:05:57
Igen :P én is nagyot néztem , azt hittem vmi jó hosszú shounen manga lesz de nem :S am én is vhol ott körül tartok
Elvileg nem hal meg
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-24 01:28:59
beküldve: 2011-05-23 17:17:05
(#204) Basszus tényleg XD Méghozzá asszem Daichi bátyja(nem jut eszembe a neve) mondja Daichi-nak, mikor meghal (vagy nem hal meg?) Amúgy a Blazer Drive befejezett manga? Én totál leragadtam ott, hogy a "süni"-nél edzenek XD (azaz teljesen az elején XD)
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-05-22 21:23:22
(#202) Nem tudom...ezt meg még 1 másiakt találtam ami Shonen Rival 2008-as és befejezett....de az nem volt oda írva,hogy hány kötet ˇˇ (Viszont a másikkal nem probálkozok hagyom másnak )
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Persze. :) 1 9kötetes mangáról van szó (befejezett).2008-ban jött ki az első kötet és a Shounen Rival magazinban jelent meg.
Szerk: Soso 2011-05-22 14:14:08
beküldve: 2011-05-22 13:55:57
(#196) Pedig nagyon nagyon ismerős.... Tuti, hogy láttam vagy olvastam már....
Esetleg Karin?XD
(Gondolom ez nem jó... szóval tudnál adni egy kis segítséget?)
Esetleg Karin?XD
(Gondolom ez nem jó... szóval tudnál adni egy kis segítséget?)
beküldve: 2011-05-22 13:31:46
(#193) Talán YuYu Hakusho?
(nagyot néznék ha ez lenneXD)
(nagyot néznék ha ez lenneXD)
beküldve: 2011-05-22 12:56:17
(#192)