Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Miből idézek?
Pedig az
Csak gondoltam elég nehéz lenne kitalálni....
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-05-21 17:41:31
(#145) csak nem death note
(bár ez nagyon kézenfekvő)
(bár ez nagyon kézenfekvő)
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Hát nehéz olyat rakni amit Te nem ismersz *büszkemagára*
És kedvenc anime/manga hősére
Szerk: Vízi~Majom 2011-05-21 17:38:53
Köszi :)
Egyszerű lesz :)
"A hazudós szörnyek nagyon zavaróak.Azok sokkal erősebbek mint az összes többi.Nem értik meg az emberek érzéseit,mégis embernek tettetik magukat,akkor is esznek,amikor egyeltalán nem éhesek,akkor is serényen tanulnak ha egyeltalán nem érdekli őket,nem szeretik a barátaikat,mégis barátságokat kötnek.Ha felbukkanna egy ilyen szörny,elképzelhető,hogy felfalna engem,mert én is egy ilyen szröny vagyok..."
na hajrá
Egyszerű lesz :)
"A hazudós szörnyek nagyon zavaróak.Azok sokkal erősebbek mint az összes többi.Nem értik meg az emberek érzéseit,mégis embernek tettetik magukat,akkor is esznek,amikor egyeltalán nem éhesek,akkor is serényen tanulnak ha egyeltalán nem érdekli őket,nem szeretik a barátaikat,mégis barátságokat kötnek.Ha felbukkanna egy ilyen szörny,elképzelhető,hogy felfalna engem,mert én is egy ilyen szröny vagyok..."
na hajrá
beküldve: 2011-05-21 17:30:52
(#141) beküldve: 2011-05-21 17:28:43
(#140) LoL tényleg fel se tűnt xD
beküldve: 2011-05-21 17:28:14
(#139) Igen^^
És milyen egyszerre voltatok XD 10 mp különbség XD
Döntsétek el ki jön
És milyen egyszerre voltatok XD 10 mp különbség XD
Döntsétek el ki jön
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-05-21 17:26:13
(#137) beküldve: 2011-05-21 17:21:05
(#136) Akkor én élek a lehetőséggel:)
"Ami egyszer megtörtént, azt nem felejted el, még akkor sem, ha most nem emlékszel rá."
"Ami egyszer megtörtént, azt nem felejted el, még akkor sem, ha most nem emlékszel rá."
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-05-21 17:11:30
(#133) beküldve: 2011-05-21 17:03:41
(#132) Lecsapook
,,Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
,,Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."