Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Miből idézek?
Mintha a Zalkonyatból lenne, de nem lennék benne biztos, mert lesokkolt engem a film XD
De rémlik belőle ilyen szöveg (bár nem hiszem hogy az lenne, mert nem éppen a témával kapcsolatos)
De rémlik belőle ilyen szöveg (bár nem hiszem hogy az lenne, mert nem éppen a témával kapcsolatos)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-05-22 12:29:32
(#190) Szerintem is arra gondolt....de azt msot írtam 5 kommentel lejjebb
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-05-22 12:01:14
(#187) ez nem az a uu nem jut eszembe a neve mien van az a démon vagy mi meg a lány és ott áá nem jutt eszembe
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-05-22 11:34:19
(#184) "Sajnálom...hogy titkolóztam előtted...ezáltal célponttá téve téged...Nem akartam...hogy te is belekerülj abba a világba, amibe én...Ezért viselkedtem mindig olyan hűvösen...Úgy néz ki...Többé már nem tudlak megvédeni..."
beküldve: 2011-05-22 11:29:25
(#183) igen talált te jösz
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-05-22 11:26:45
(#181) nemtalált
segíttsek??
segíttsek??
Szerk: Erza 2011-05-22 11:27:20
beküldve: 2011-05-22 11:18:19
(#179) "Minden ember, aki csak él, gonosz. Hogy elhiggyék magukról, hogy ők bizony jók, azt kell valahogy elérniük, hogy más sokkal gonoszabb legyen náluk."
nah sok sikert
nah sok sikert
beküldve: 2011-05-22 09:49:24
(#177) lehet hogy hülyeség de nekem valahogy narutó-s ez az idézet