Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Miből idézek?
beküldve: 2011-05-21 19:06:34
(#161) hát akkor én passzolok szerintem még nemládtam azt az animét/mangát miből idéztél
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-05-21 19:05:06
(#159) béna tipp trinity blood??
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-05-21 19:00:29
(#158) Köszi a segítséget
Na egy könnyűt :
"Legyen bár a Földön viszály, szomorúság, fájdalom, gyűlölet, mégis élvezzük az életet, ha van, aki szeret. Mert megtanulhattuk tőletek, hogy milyen öröm a szeretet, s ez meggyógyít minden sebet."
Na egy könnyűt :
"Legyen bár a Földön viszály, szomorúság, fájdalom, gyűlölet, mégis élvezzük az életet, ha van, aki szeret. Mert megtanulhattuk tőletek, hogy milyen öröm a szeretet, s ez meggyógyít minden sebet."
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-05-21 18:57:47
(#157) de az tejössz
beküldve: 2011-05-21 18:52:31
(#155) segítek kicsit 2007-ben jelent meg a tv ben
és 1 testvérpárról szól akik valamit elvesztettek
ezzel már rá kell hogy jöjjetek
és 1 testvérpárról szól akik valamit elvesztettek
ezzel már rá kell hogy jöjjetek
Kajak ? oO
Akkor bocs h beszóltam...
Akkor bocs h beszóltam...
Szerk: Vízi~Majom 2011-05-21 18:51:18
beküldve: 2011-05-21 18:46:19
(#153) tudom hogy anime /manga
és nemjó a tipp
és nemjó a tipp
Daidalosz és Ikarosz
De ez nem random idézgetős hanem anime/manga
beküldve: 2011-05-21 18:26:39
(#151) na akkor ezt találjátok ki
"A hős túl közel került a naphoz a szárnyain a viasz megolvadt ő pedig lezuhant így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére"
sok sikert
"A hős túl közel került a naphoz a szárnyain a viasz megolvadt ő pedig lezuhant így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére"
sok sikert
akkor most én jövök???
Aha..
beküldve: 2011-05-21 18:08:09
(#149) akkor most én jövök???
Ja értem
A Filmből tuti nem is lehet,mert ez L monológja az ,,L örökösei" anime film elején
beküldve: 2011-05-21 17:47:01
(#147) Death Note?
Hát akkor nem csoda h nem ismertem fel. Én nem láttam az animét és a mangából is csak az első pár részt olvastam. Ja a filmet ugyan láttam, de abból nem ismerős ez a szöveg.
Hát akkor nem csoda h nem ismertem fel. Én nem láttam az animét és a mangából is csak az első pár részt olvastam. Ja a filmet ugyan láttam, de abból nem ismerős ez a szöveg.
-