Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Miből idézek?
beküldve: 2011-05-21 21:30:34
(#176) "Egyszer már elmondtam...Neked sosem voltak szüleid vagy testvéreid...Sosem volt senkid!Ezért... fogd be te kívülálló!"
Talált, méghozzá Sebastian mondta. Te jössz
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"A gyarlóság a testen belül rothadás. Mint az üszkösödés, olyan az. Tizenéves korom derekától végig ezt éreztem. Ez idegesített folyton. Tudod te, milyen az, hogy valaki kétségtelenül rohad és ő maga is tud erről?"
Szerk: Moderátor 2011-05-21 23:14:53
Vááá XD Ez tudom honnan van Pont a héten fejeztem be^^ De megadom másnak a lehetőséget, mivel én most voltam.
Amúgy nekem nem tartozik a kedvenceim közé ez a történet, de nem volt rossz:)
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-05-21 20:07:46
(#172) nagyon szép idézet de sajnos nemtudom
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-05-21 19:56:17
(#171) Azta! Pedig tényleg csak tippeltem... Nos, akkor itt a következő:
"A bosszú nevetséges. Az egyetlen dolog, ami nyerhetsz vele, káosz és pillanatnyi őrjöngés. Amikor a függöny legördül, már semmi sem marad."
Ez most lehet hogy kicsit nehéz lesz...
"A bosszú nevetséges. Az egyetlen dolog, ami nyerhetsz vele, káosz és pillanatnyi őrjöngés. Amikor a függöny legördül, már semmi sem marad."
Ez most lehet hogy kicsit nehéz lesz...
"A gyarlóság a testen belül rothadás. Mint az üszkösödés, olyan az. Tizenéves korom derekától végig ezt éreztem. Ez idegesített folyton. Tudod te, milyen az, hogy valaki kétségtelenül rohad és ő maga is tud erről?"
Talált ^^
Egyik kedvencem
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-05-21 19:48:54
(#169) Rohadt ismerős, de fogalmam sincs miből van XD Egy hülye tipp: Honey and Clover?
Ez sem talált
De a műfaj közel van :) Sztem legalábbis hasonló a Nanához.. mondjuk a love.com-hoz nem.
De a műfaj közel van :) Sztem legalábbis hasonló a Nanához.. mondjuk a love.com-hoz nem.
Szerk: Katerina 2011-05-21 19:37:10
Esetleg egy utcsó tipp (ami 110% h nem!) : Lovely Complex ?
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Nem
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-21 23:15:31
beküldve: 2011-05-21 19:24:25
(#164) Akkor most legyen egy párbeszéd:) Sztem nagyon könnyű:)
"- Miért futsz el mindig,ha szorul a hurok?
- Mert folyton utánam jössz…
- De csak mert te mindig elmész. Mintha ennyivel letudhatnál mindent… Miért nem bírod a szemébe mondani, hogy szereted? Csak hagyod magad sodródni az életben, anélkül, hogy döntenél, s végre a sarkadra állnál.
- Figyelj…miért pont én? Nézd, lehetsz rám iszonyú mérges,de akkor sem hiszem, hogy megváltoznék. Sokkal jobban tennéd, ha egy másik fiút keresnél helyettem. Ne foglalkozz velem többet... bocs, dolgoznom kell. "
"- Miért futsz el mindig,ha szorul a hurok?
- Mert folyton utánam jössz…
- De csak mert te mindig elmész. Mintha ennyivel letudhatnál mindent… Miért nem bírod a szemébe mondani, hogy szereted? Csak hagyod magad sodródni az életben, anélkül, hogy döntenél, s végre a sarkadra állnál.
- Figyelj…miért pont én? Nézd, lehetsz rám iszonyú mérges,de akkor sem hiszem, hogy megváltoznék. Sokkal jobban tennéd, ha egy másik fiút keresnél helyettem. Ne foglalkozz velem többet... bocs, dolgoznom kell. "
Rómeó és Júlia^^