Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Uta no Prince-sama - Maji Love 1000%
beküldve: 2012-09-20 19:00:46
(#33) Az egyik kedvenc aimém!
Az én kedvenceim Hijirikawa, Ren és Syo. Vannak elég bolondos karakterek, és Nanam szemez elején még nagyon idegelt... de a égére elég jól megszoktam.
A zenék a legjobbak! mindegyiket imádom, úgy mint az openinget és az endinget is! szóval nagyon jó!!
Az én kedvenceim Hijirikawa, Ren és Syo. Vannak elég bolondos karakterek, és Nanam szemez elején még nagyon idegelt... de a égére elég jól megszoktam. A zenék a legjobbak! mindegyiket imádom, úgy mint az openinget és az endinget is! szóval nagyon jó!!

"Jelenleg nem vagyok több, mint egy, a sakktábláról leütött bábu."
beküldve: 2012-08-27 20:01:43
(#32) Lévén hogy a kedvenc seiyuum (japán szinkronszínész) is "szerepel" benne, ráadásul
énekel is (Hiro Shimono)nekem Sho a kedvencem. De ugyan ugy le van töltve a többi zene is. :)
énekel is (Hiro Shimono)nekem Sho a kedvencem. De ugyan ugy le van töltve a többi zene is. :)
Nekem nagyon bejön az anime, és alig tudok választani kedvencet a fiúk közül, folyton csak kapkodom a fejemet, melyiket is nézzem. XD De a Natsuki-Shou páros szerintem tarolt, nagyon viccesek!
Valamint Ren karaktere is nagyon jól lett megcsinálva, az egészben csak azt sajnálom, hogy nem bl sztori... T_T X"D
Valamint Ren karaktere is nagyon jól lett megcsinálva, az egészben csak azt sajnálom, hogy nem bl sztori... T_T X"DÁÁÁ! Teljesen egyetértek veled mint nagy BL rajongó!
és nekem is ők a kedvenc párosom :3beküldve: 2011-11-07 20:12:40
(#30) Én is végignéztem...általában nem nagyon csípem a hárem animéket de ez nagyon jó! A grafika szép, a zenére meg rászokik az ember
És lesz OVA?*-* Alig várom 
És lesz OVA?*-* Alig várom 
Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot? (MUCC)
beküldve: 2011-11-07 19:52:53
(#29) Nyah, én is végignéztem ezt az animét ^^ (nem most, de nemrég ^^) hmmm, és azt kell, hogy mondjam, hogy jól szórakoztam ^^ tetszettek a poénok és nekem Ittoki lett a kedvencem ^^ csak a végén az a fordulat... jó lett volna, csak olyan laposul oldották meg, hirtelen minden jóra fordult O.o
~Kimi wa dare da? Boku wa Lambo! Boku wa dare da? Kimi wa Lambo!~
beküldve: 2011-11-07 19:47:31
(#28) Igen, igen én is komáltam... persze már leszedtem minden zenét höhö XD
És információim szerint várható egy ova is ^^
És információim szerint várható egy ova is ^^
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2011-09-24 23:11:39
(#27) Hát ennek is vége lett.
Gratulálok a fiúk sikerének.
Ha értékelném 10/9 pontot kapna tőlem ez az anime.
Remélem majd hallhatom továbbra is a fiúkat énekelni. Szerettem a dalukat.
Gratulálok a fiúk sikerének.
Ha értékelném 10/9 pontot kapna tőlem ez az anime.
Remélem majd hallhatom továbbra is a fiúkat énekelni. Szerettem a dalukat.
"Gyönyörű...de valahogy mégis szomorú. Mintha keresne valakit, akivel sosem találkozhat."
beküldve: 2011-08-27 19:23:36
(#26) Az itt írtak felkeltették az én kíváncsiságomat is én eszméletlen jó. A zenék tutik. Mellesleg én Hayatonak és Ittokinak szurkolnék. A kettő közül bármelyik lehet.
"Emlékszünk a múltra és várjuk a jövőt."
beküldve: 2011-08-27 14:49:36
(#25) Megnéztem az eddigi összes részt =D
Nagyon állat
Amúgy én azt sejtem, hogy mindenki, mármint a bishi pasik Harukát fogják megkérni, hogy legyen a partnerük =D És a végén Haruka választ egyet... megérzéseim szerint Hayatot XD Bár én Hijirikawára vagy Ittokira szavaznék
Nagyon állat
Amúgy én azt sejtem, hogy mindenki, mármint a bishi pasik Harukát fogják megkérni, hogy legyen a partnerük =D És a végén Haruka választ egyet... megérzéseim szerint Hayatot XD Bár én Hijirikawára vagy Ittokira szavaznék
beküldve: 2011-08-25 11:34:41
(#24) Köszönöm a liket Krisztina, amint lesz időm már nézem is őket *_* Aztán megosztok valami véleményt is =D
Amúgy nyugi, ezt a kis pondrót jelenteni kölll és helló =) Én már meg is tettem ^_^
Amúgy nyugi, ezt a kis pondrót jelenteni kölll és helló =) Én már meg is tettem ^_^
Az indavideon.
[Link] - ennek a videóit figyelem.
Először mindig felirat nélkül nézem meg itt:([Link]). Minden szombaton 11-kor rakják fel.
[Link] - ennek a videóit figyelem.
Először mindig felirat nélkül nézem meg itt:([Link]). Minden szombaton 11-kor rakják fel.
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
"Gyönyörű...de valahogy mégis szomorú. Mintha keresne valakit, akivel sosem találkozhat."
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:25:09
Trailer: [Link]
Wááá köszi a linket
Töltögetek is, mint állat XDA részeket hol nézed ^_^ ?
Amúgy most így hirtelen eszembe jutott, hogy ebből az animéből tök jó CP-t lehetne összetenni, nem?

*Toronyidézet megnyírva. Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:24:07
beküldve: 2011-08-20 14:22:59
(#9) Én nem szeretem a BL-t, a fiú lánnyal vagy sehogy, én így vagyok vele. Örülök, hogy nem BL-s.
beküldve: 2011-08-20 11:03:01
(#8) Nekem nagyon bejön az anime, és alig tudok választani kedvencet a fiúk közül, folyton csak kapkodom a fejemet, melyiket is nézzem. XD De a Natsuki-Shou páros szerintem tarolt, nagyon viccesek!
Valamint Ren karaktere is nagyon jól lett megcsinálva, az egészben csak azt sajnálom, hogy nem bl sztori... T_T X"D
Valamint Ren karaktere is nagyon jól lett megcsinálva, az egészben csak azt sajnálom, hogy nem bl sztori... T_T X"D"A gyarlóság a testen belül rothadás. Mint az üszkösödés, olyan az. Tizenéves korom derekától végig ezt éreztem. Ez idegesített folyton. Tudod te, milyen az, hogy valaki kétségtelenül rohad és ő maga is tud erről?"
beküldve: 2011-08-20 00:49:07
(#7) Én jelenleg már láttam mind a 7 részét ,amit eddig leadtak.
Nekem bejön
, ha az animének (egyesek szerint) nincs is nagy értelme akkor legalább a zenéje az amiért érdemes utánnanézni. Eddig nekem Ichinose Tokiya (Miyano Mamoru <3 + az openinget is ő énekli), Hijirikawa Masato és Shinomiya Natsuki dalai tetszettek.
Én innen töltöm le a zenéket és a hozzá kapcsolódó CD-ket:
[Link]
Az a vidi remix verzió és az nem olyan jó ,mint a rendes verzió.
Nekem bejön
, ha az animének (egyesek szerint) nincs is nagy értelme akkor legalább a zenéje az amiért érdemes utánnanézni. Eddig nekem Ichinose Tokiya (Miyano Mamoru <3 + az openinget is ő énekli), Hijirikawa Masato és Shinomiya Natsuki dalai tetszettek.Én innen töltöm le a zenéket és a hozzá kapcsolódó CD-ket:
[Link]
Az a vidi remix verzió és az nem olyan jó ,mint a rendes verzió.
Szerk: Krisztina 2011-08-20 02:00:34