Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Uta no Prince-sama - Maji Love 1000%
beküldve: 2011-08-19 18:02:31
(#6) szerintem humor sincs benne, nemhogy értelem...na de mindegy nem nyitok vitát =D mindenkinek megvan a saját véleménye.
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2011-08-19 17:03:09
(#5) Igen, vannak eltérések, de szerintem jópofa Meg szerintem ebben nem az értelmet kell keresni, hanem a humort ^^
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
szerintem ne hasonlítsd ahhoz a rettenet animéhez a Kpop-ot....=D ég és föld a különbség.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:25:46
beküldve: 2011-08-18 22:39:47
(#3) így első ránézésre elég Kpop-os beütése volt a vidinek xD
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-08-18 19:30:39
(#2) Én tervezem, hogy majd megnézem ^^ már leszedtem az első 6 részt, és az elsőbe bele is néztem ^^ szép grafikája van, az opening meg érdekes XD szerintem nekem a kis szőke hajú lesz a kedvencem O.o bár érdekes, hogy mindenkinek ő a szimpi... O.o
~Kimi wa dare da? Boku wa Lambo! Boku wa dare da? Kimi wa Lambo!~
beküldve: 2011-08-18 17:49:43
(#1) Szükségét éreztem ennek a szent topiknak a létrehozásában
Ez az anime most indult és remélem jó gyorsan fog terjedni az interneten ^-^
Ez egy igazi fangörlös anime =D A történet persze a szerelem világában játszódik rengeteg bishi fiúval megspékelve =D
Ízelítő:[Link]
Az első rész engem nagyon lekötött. A grafika fantasztikusan szép és kidolgozott. A történet egyszerű, a dalok csodálatosak =) Kedvenc szereplőm még nincs xD
Nektek?
aki leakarja tölteni az a legnagyobb ( höhö szerintem ) gportalos anime oldalon megtalálja ^_^
Ez az anime most indult és remélem jó gyorsan fog terjedni az interneten ^-^
Ez egy igazi fangörlös anime =D A történet persze a szerelem világában játszódik rengeteg bishi fiúval megspékelve =D
Ízelítő:[Link]
Az első rész engem nagyon lekötött. A grafika fantasztikusan szép és kidolgozott. A történet egyszerű, a dalok csodálatosak =) Kedvenc szereplőm még nincs xD
Nektek?
aki leakarja tölteni az a legnagyobb ( höhö szerintem ) gportalos anime oldalon megtalálja ^_^
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Szerk: Ayame-sama 2011-08-18 17:50:32