Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Uta no Prince-sama - Maji Love 1000%
beküldve: 2012-09-20 19:00:46
(#33) Az egyik kedvenc aimém! Az én kedvenceim Hijirikawa, Ren és Syo. Vannak elég bolondos karakterek, és Nanam szemez elején még nagyon idegelt... de a égére elég jól megszoktam.
A zenék a legjobbak! mindegyiket imádom, úgy mint az openinget és az endinget is! szóval nagyon jó!!
A zenék a legjobbak! mindegyiket imádom, úgy mint az openinget és az endinget is! szóval nagyon jó!!
"Jelenleg nem vagyok több, mint egy, a sakktábláról leütött bábu."
beküldve: 2012-08-27 20:01:43
(#32) Lévén hogy a kedvenc seiyuum (japán szinkronszínész) is "szerepel" benne, ráadásul
énekel is (Hiro Shimono)nekem Sho a kedvencem. De ugyan ugy le van töltve a többi zene is. :)
énekel is (Hiro Shimono)nekem Sho a kedvencem. De ugyan ugy le van töltve a többi zene is. :)
Nekem nagyon bejön az anime, és alig tudok választani kedvencet a fiúk közül, folyton csak kapkodom a fejemet, melyiket is nézzem. XD De a Natsuki-Shou páros szerintem tarolt, nagyon viccesek! Valamint Ren karaktere is nagyon jól lett megcsinálva, az egészben csak azt sajnálom, hogy nem bl sztori... T_T X"D
ÁÁÁ! Teljesen egyetértek veled mint nagy BL rajongó! és nekem is ők a kedvenc párosom :3
beküldve: 2011-11-07 20:12:40
(#30) Én is végignéztem...általában nem nagyon csípem a hárem animéket de ez nagyon jó! A grafika szép, a zenére meg rászokik az ember És lesz OVA?*-* Alig várom
Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot? (MUCC)
beküldve: 2011-11-07 19:52:53
(#29) Nyah, én is végignéztem ezt az animét ^^ (nem most, de nemrég ^^) hmmm, és azt kell, hogy mondjam, hogy jól szórakoztam ^^ tetszettek a poénok és nekem Ittoki lett a kedvencem ^^ csak a végén az a fordulat... jó lett volna, csak olyan laposul oldották meg, hirtelen minden jóra fordult O.o
~Kimi wa dare da? Boku wa Lambo! Boku wa dare da? Kimi wa Lambo!~
beküldve: 2011-11-07 19:47:31
(#28) Igen, igen én is komáltam... persze már leszedtem minden zenét höhö XD
És információim szerint várható egy ova is ^^
És információim szerint várható egy ova is ^^
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2011-09-24 23:11:39
(#27) Hát ennek is vége lett.
Gratulálok a fiúk sikerének.
Ha értékelném 10/9 pontot kapna tőlem ez az anime.
Remélem majd hallhatom továbbra is a fiúkat énekelni. Szerettem a dalukat.
Gratulálok a fiúk sikerének.
Ha értékelném 10/9 pontot kapna tőlem ez az anime.
Remélem majd hallhatom továbbra is a fiúkat énekelni. Szerettem a dalukat.
"Gyönyörű...de valahogy mégis szomorú. Mintha keresne valakit, akivel sosem találkozhat."
beküldve: 2011-08-27 19:23:36
(#26) Az itt írtak felkeltették az én kíváncsiságomat is én eszméletlen jó. A zenék tutik. Mellesleg én Hayatonak és Ittokinak szurkolnék. A kettő közül bármelyik lehet.
"Emlékszünk a múltra és várjuk a jövőt."
beküldve: 2011-08-27 14:49:36
(#25) Megnéztem az eddigi összes részt =D
Nagyon állat
Amúgy én azt sejtem, hogy mindenki, mármint a bishi pasik Harukát fogják megkérni, hogy legyen a partnerük =D És a végén Haruka választ egyet... megérzéseim szerint Hayatot XD Bár én Hijirikawára vagy Ittokira szavaznék
Nagyon állat
Amúgy én azt sejtem, hogy mindenki, mármint a bishi pasik Harukát fogják megkérni, hogy legyen a partnerük =D És a végén Haruka választ egyet... megérzéseim szerint Hayatot XD Bár én Hijirikawára vagy Ittokira szavaznék
beküldve: 2011-08-25 11:34:41
(#24) Köszönöm a liket Krisztina, amint lesz időm már nézem is őket *_* Aztán megosztok valami véleményt is =D
Amúgy nyugi, ezt a kis pondrót jelenteni kölll és helló =) Én már meg is tettem ^_^
Amúgy nyugi, ezt a kis pondrót jelenteni kölll és helló =) Én már meg is tettem ^_^
Az indavideon.
[Link] - ennek a videóit figyelem.
Először mindig felirat nélkül nézem meg itt:([Link]). Minden szombaton 11-kor rakják fel.
[Link] - ennek a videóit figyelem.
Először mindig felirat nélkül nézem meg itt:([Link]). Minden szombaton 11-kor rakják fel.
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
"Gyönyörű...de valahogy mégis szomorú. Mintha keresne valakit, akivel sosem találkozhat."
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:25:09
Trailer: [Link]
Wááá köszi a linket Töltögetek is, mint állat XD
A részeket hol nézed ^_^ ?
Amúgy most így hirtelen eszembe jutott, hogy ebből az animéből tök jó CP-t lehetne összetenni, nem?
*Toronyidézet megnyírva. Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:24:07
beküldve: 2011-08-20 14:22:59
(#9) Én nem szeretem a BL-t, a fiú lánnyal vagy sehogy, én így vagyok vele. Örülök, hogy nem BL-s.
beküldve: 2011-08-20 11:03:01
(#8) Nekem nagyon bejön az anime, és alig tudok választani kedvencet a fiúk közül, folyton csak kapkodom a fejemet, melyiket is nézzem. XD De a Natsuki-Shou páros szerintem tarolt, nagyon viccesek! Valamint Ren karaktere is nagyon jól lett megcsinálva, az egészben csak azt sajnálom, hogy nem bl sztori... T_T X"D
"A gyarlóság a testen belül rothadás. Mint az üszkösödés, olyan az. Tizenéves korom derekától végig ezt éreztem. Ez idegesített folyton. Tudod te, milyen az, hogy valaki kétségtelenül rohad és ő maga is tud erről?"
beküldve: 2011-08-20 00:49:07
(#7) Én jelenleg már láttam mind a 7 részét ,amit eddig leadtak.
Nekem bejön , ha az animének (egyesek szerint) nincs is nagy értelme akkor legalább a zenéje az amiért érdemes utánnanézni. Eddig nekem Ichinose Tokiya (Miyano Mamoru <3 + az openinget is ő énekli), Hijirikawa Masato és Shinomiya Natsuki dalai tetszettek.
Én innen töltöm le a zenéket és a hozzá kapcsolódó CD-ket:
[Link]
Az a vidi remix verzió és az nem olyan jó ,mint a rendes verzió.
Nekem bejön , ha az animének (egyesek szerint) nincs is nagy értelme akkor legalább a zenéje az amiért érdemes utánnanézni. Eddig nekem Ichinose Tokiya (Miyano Mamoru <3 + az openinget is ő énekli), Hijirikawa Masato és Shinomiya Natsuki dalai tetszettek.
Én innen töltöm le a zenéket és a hozzá kapcsolódó CD-ket:
[Link]
Az a vidi remix verzió és az nem olyan jó ,mint a rendes verzió.
Szerk: Krisztina 2011-08-20 02:00:34