Legutóbb kommentezett topikok
Társalgó
Mit kéne magyarul kiadni?
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Eladnék!/Vennék!
Fumax
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Társalgó
Mit kéne magyarul kiadni?
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Eladnék!/Vennék!
Fumax
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
MASCAMARU: Szerintem nem sokban. Részletesebb talán.
CHIZURU-CHAN: én a chrno crusade-el már egy ideje szemezgetek :) Az 1. kötet mennyiben tér el az animétől?
KOTOKO: vagyis kenshin még nincs...csak tervbenXD
KOTOKO: hát akkor shoujok közül azokat ismerem amiket már leírtam, és ezen kívül még ajánlani tudom Death Note, Ruroni kenshin, chrno crusade, Naruto...nekem ezek vannak, és sztem nagyon jók
CHIZURU-CHAN: neem >< a yaoit nem bírom... ja és a love.com megvan már :D
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
Csak hallgattam,még tavaly,pont ilyenkor.A "lot like vegas"-t.Ennyi,nem vagyok elájulva tőlük.Bár azt se mondom,h rossz,vagy valami.Szódával talán elmegy
Új avatár: Matsumot Tak,mer B'z,meg mer Ő egy (gitár) Isten.
Aláírás meg különösebb magyarázatot nem igényel.
Yoake made tsuzukisou na,Oshaberini atama ga waresou de,Boku wo miyou to shinai,Kimi ni koe wo kakeru suki wa nai... (B'z - Fireball)
Szerk: Souichiro-sama 2010-08-29 10:22:43
Létezik még ember, aki hallgat Bring me the Horizont?
"Hamidashita kimochi tsunagara nakute"
beküldve: 2010-08-28 23:41:31
(#1591) Új aláírás: BMTH - Suicide Season című számából egy idézet. Szerintem nagyon szép szám, mostanában újra rájuk kattantam. Egyszerűen egyedi, amit csinálnak.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-08-28 23:04:55
(#1590) Avatár: One Piece-ről Soul Eater-re váltás után ismét NaruHina, bár most másik kép.
Aláírás: Otsuki Maki: Run Run Run című zenéjének első sora. Egyébiránt One Piece end. 2.
Aláírás: Otsuki Maki: Run Run Run című zenéjének első sora. Egyébiránt One Piece end. 2.
"Hamidashita kimochi tsunagara nakute"
beküldve: 2010-08-28 21:48:28
(#1589) Egyszerűen had to be done. Bár nem hiszem, hogy én vagyok az első, akinek eszébe jut.
Hakuna Matata.
Hakuna Matata.
beküldve: 2010-08-24 22:53:15
(#1588) "Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2010-08-14 17:32:38
(#1587) Hosszú idő után avatárt cseréltem, Bakumanról UraBokura váltottam, Tsukumo Murasame-re.
Aláírás nem változott.
Aláírás nem változott.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-07-24 13:08:24
(#1586) Avatar: Raiden (Metal Gear Solid),múlt héten láttam egy faintos kis videót a legújabb Metal Gear Solid gémről,mégpedig a Rising-ről,sztem érthető,h miért pont Raiden lett az új favorit.
Aláírás: kedvenc John Woo filmemből,a Hard Boiled-ből való.
Aláírás: kedvenc John Woo filmemből,a Hard Boiled-ből való.
Yoake made tsuzukisou na,Oshaberini atama ga waresou de,Boku wo miyou to shinai,Kimi ni koe wo kakeru suki wa nai... (B'z - Fireball)
beküldve: 2010-07-24 11:12:41
(#1585) Azt hiszem nem kell kommentálnom az új aláírásomat
(és előre leszögezném, nem ítélem el a visszamaradott embereket!)
(és előre leszögezném, nem ítélem el a visszamaradott embereket!)
Az interneten vitázni olyan, mint indulni a paralimpián. Ha győzöl is, csak egy retardált maradsz.
beküldve: 2010-07-05 15:34:17
(#1584) már tia halibel a bleachből és van aláírásom ami a vampire knightból van
Urald a fagyos eget, Jégförgeteg!
beküldve: 2010-07-01 14:06:19
(#1583) az én avatarom hitsugaya toshirou a bleachből
aláírást nem használok
aláírást nem használok
Urald a fagyos eget, Jégförgeteg!
beküldve: 2010-06-30 01:56:30
(#1582) Az avatar-om egyértelműen Trigun és az aláírásom egy az animében elhangzó mondat átírása
Az eredeti mondatot egy lerombolt város sheriffje mondja az első részben, amikor közli, hogy egy ember sem halt meg a pusztítás során.
"...a csodához nem kell mindig Isten."
több se kellett és megszületett ez a Trigun rajongók közt már szállóigévé vált mondat
Az eredeti mondatot egy lerombolt város sheriffje mondja az első részben, amikor közli, hogy egy ember sem halt meg a pusztítás során.
"...a csodához nem kell mindig Isten."
több se kellett és megszületett ez a Trigun rajongók közt már szállóigévé vált mondat
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Köszöni -^^-
Szembetaláltam magam ezzel a videóval és meg kellett változtatnom az aláírásom... Egyszerűen látom, hogy démon bácsi balettozik a zenére x'D
Aláírás szövege úgy 47mp-nél
[Link]
Szembetaláltam magam ezzel a videóval és meg kellett változtatnom az aláírásom... Egyszerűen látom, hogy démon bácsi balettozik a zenére x'D
Aláírás szövege úgy 47mp-nél
[Link]
When I kill virgins, I like to sing. You're a noob and I like to pwn noobs ~♪
Szerk: Lula 2010-06-30 00:49:33
beküldve: 2010-06-29 19:39:27
(#1580) minden a fate stay night-ból van.
az idézett archer nemes illúzióját megelőző varázsigeszerűségXD
az idézett archer nemes illúzióját megelőző varázsigeszerűségXD
I'm the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over thousand blades. unknov to death, nor know to live. have withstood pain create many weapons and yet those hands will never hold anything. So, has i pray, UNLIMITED BLADE WORKS!
beküldve: 2010-06-29 19:11:39
(#1579)