Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2007-08-12 10:22:49
(#269) Ém is szoktam néha filózni elsőre a szereplők nemén.
Még az ORTT is megemlíti valahogy úgy, hogy "roncsolja a fiatalok lelkét" meg mit tudom én mitt mondanak még. Azt már nem tudom melyik cikkben olvastam, de amikor ez volt a téma Inuyasha volt a célszemély. Szerintem róla simán meglehet mondani, hogy fiú.
Én akkor lepődtem meg igazán amikor megtudtam, hogy egyes fiú karakterek japán szinkornjai nők. Nem szokatlan Japánban. pl: Naruto vagy a FMA-ből Edd.
Még az ORTT is megemlíti valahogy úgy, hogy "roncsolja a fiatalok lelkét" meg mit tudom én mitt mondanak még. Azt már nem tudom melyik cikkben olvastam, de amikor ez volt a téma Inuyasha volt a célszemély. Szerintem róla simán meglehet mondani, hogy fiú.
Én akkor lepődtem meg igazán amikor megtudtam, hogy egyes fiú karakterek japán szinkornjai nők. Nem szokatlan Japánban. pl: Naruto vagy a FMA-ből Edd.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-08-12 10:23:44
Mikor ez kiderült bennem egy világ dölt össze... A hangja alapján azt hittem hogy enyhén flat chest beütése van de aztán kiderült hogy a szinkron az ami... Napokig ezen agyaltam utánna xDD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Nyugalom, én is így voltam vele. Azt hittem ő is Kurama-szindrómás A Yu Yu Hakusho óta mindig jól elgondolkozom a karakterek nemén... Mondjuk ott még előnyös is volt, mikor megtudtuk hogy a rókagyerek fiú Akarom mondani én és a barátnőim nagyon örültünk
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-08-11 21:21:37
beküldve: 2007-08-11 20:55:55
(#266) hááát...erről annyit h nekem a Dragonból után a Hellsing volt az első anime amit láttam, és akkor zöldfülű lévén azthittem h Integra férfi...
a lincselést kéretik mellőzni...
a lincselést kéretik mellőzni...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-08-11 18:03:18
(#265) Nah, egy ideje már leváltottam erre a gyönyörményre. Sir Integral Fairbrook Wingates Hellsing (インテグラル・ファル ルケ・ウィンゲーツ・ ヘルシング, Integuraru Faruburuke Wingētsu Herushingu), avagy az én kis kedvencem. Kevés nagy Integra fan van, régen én is Seraskát szerettem, de aztán rájöttem, hogy az a csaj nekem kicsit túl loli
Szerk: Hanon 2007-08-11 18:04:02
beküldve: 2007-08-08 20:34:19
(#264) Én ma váltotam avatart és a kevenc animém mellet döntötem abból is az eggyik legizgalmasabb jelenetéből.
Legközelebb a kedvenc szereplőim közül fogok választani.
Legközelebb a kedvenc szereplőim közül fogok választani.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-07-26 22:38:35
(#263) Na ismét ittvok, megjöttem a táborozásból, mehet tovább a szöveg
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-07-25 01:28:45
(#261) wááá ez nagyon naaagy...ezt még nem is láttam...állatijó
beküldve: 2007-07-25 01:17:29
(#259) ez biztos ugyanis ő sem 1 fehérbárány
szóval lehet h használom
szóval lehet h használom
beküldve: 2007-07-25 01:16:45
(#258) köszi szépen, de megmondom őszintén én nem akarok addig élni...
mi a ajó abban?
a halál se akar rákosan,csontritkulásosan,vér szegényen, meg még kituggya miféle bajokkal élni...
inkább hajjak meg 40-50 évesen...
persze addig még ki kell húznom vhogy
mi a ajó abban?
a halál se akar rákosan,csontritkulásosan,vér szegényen, meg még kituggya miféle bajokkal élni...
inkább hajjak meg 40-50 évesen...
persze addig még ki kell húznom vhogy
Lehet, hogy végén Te is eléred azt bűvös 100-ast.
Kizért, ugyanis én is itt vagyok..
Csak úgy tesztek mintha? Ne törjetek össze, könyörgöm
beküldve: 2007-07-25 01:15:33
(#256) Anderson használd az erőt. Ahogy elnézem Hanon ma különösen engedékeny. Lehet, hogy hajlik a sötét oldal hívására.
Anderson most olvastam az aláírásod! Teccik!
köszönöm szépen!
tudod, vicces fiú vok én
nem mindig láccik pedig de
Nincs mit.
Az jó, mert a vidám emberek tovább élnek... állítólag. Lehet, hogy végén Te is eléred azt bűvös 100-ast.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD