Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
Nee, EVÁt ne, inkább maradjon a bevert arcú leányzó
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: miyu 2007-09-23 19:24:50
beküldve: 2007-09-23 00:46:10
(#325)
Szerk: miyu 2007-09-23 00:46:37
Avatar: nemtom a photobucketről töltöttem le
az aláírás pedig egy emo idézet :)
mivel az vok
és még élsz?
amúgy nem kell félni nemsokára kinövöd...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-09-23 00:38:53
beküldve: 2007-09-22 19:39:27
(#323) Mivel már csak 6 nap van a Quake Wars megjelenéséig, ezért most ennek örömére az avám a legendás Quake logo.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-09-22 19:51:50
beküldve: 2007-09-22 18:21:48
(#322) Nyaaahj, nem hiszem el, hogy borulhattam bele ennyire egy anime szereplőbe, akik szinte teljesen ki lett hagyva az animált verzióból?! Mindig szomorú leszek, mikor a remove-olására gondolok
Tehát még mindig Integra, csak most a fiatalabb kiadás (mennyi ember nézhetett nagyokat az order 10 - Red Rose Vertigonál..."Integra nő?!" ^^). Tündéri kislány volt, nyüff, olyan aranyos, olyan szép, olyan erős, az én kis drágám *szip*
Miért kellett ezt tenni vele? Olyan jó kis karakter, ráadásul címszereplő, erre így kihagyni. Még az ovában is kivágták néhány jelenetét, csak hogy a fightra több idő legyen *grr*
Tehát még mindig Integra, csak most a fiatalabb kiadás (mennyi ember nézhetett nagyokat az order 10 - Red Rose Vertigonál..."Integra nő?!" ^^). Tündéri kislány volt, nyüff, olyan aranyos, olyan szép, olyan erős, az én kis drágám *szip*
Miért kellett ezt tenni vele? Olyan jó kis karakter, ráadásul címszereplő, erre így kihagyni. Még az ovában is kivágták néhány jelenetét, csak hogy a fightra több idő legyen *grr*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-09-22 17:44:55
(#321) Avatar: nemtom a photobucketről töltöttem le
mivel az vok
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
beküldve: 2007-09-21 18:54:29
(#320) Avatar: Tengen Toppa Gurren Lagann - Captain Simon GARlock
Firkantás: Detto TTGL : P
Firkantás: Detto TTGL : P
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-09-20 22:58:53
(#319) na ismét változott az avatár...méghozzá annak örömére h az amcsiknál nemsokára megjelenik az új könyve Salvatore bácsinak, a Road of the Patriarch!!!
szóval az avatár= Drizzt Do'Urden
szóval az avatár= Drizzt Do'Urden
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-09-20 14:02:24
(#318) Új aláírásom a Nephilim rpg mottója. Mert szeretem.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ezt nem tudom megmondani, még azelőtt értem el a megszállottságot, mielőtt kiírták volna a hozzászólások számát.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-09-17 19:47:12
fel kellene zárkóznom...szal hány hozzászólás is kell?