Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
Már mondtam: előnyt kap a drága, mert első animém volt
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-10-07 21:27:29
(#374) Nemesis miko lett ijen avád??
a régi szép Andersonos időkre emlékeztet
a régi szép Andersonos időkre emlékeztet
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Nightwing: de színvonalas tömegcucc
aham ezek szerint önmagadat cáfolod meg...mejszerint a narutot dacból nem nézed mer tömeganime és mindenki azt nézi...(megmég igy vagy sok más animével is...)
de végülis te tudod, nem szólok bele...
mert még bántasz
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-10-07 21:17:48
2: Hanon te nem vagy egy egyszerű eset...
Még nem is tudod, hogy mennyire nem az.
Nightwing: de színvonalas tömegcucc
Visszatérve az én drága kritériumaimhoz (csak leírtam O.o): a lényeg, hogy reális legyen valamennyire, meg szép, meg rövid. Nah, tessék nekem animét keresni
Még nem is tudod, hogy mennyire nem az.
beküldve: 2007-10-05 00:41:12
(#369) 1: a Hellsing igenis tömegcucc...
Asszem ezzel összegeztem
Asszem ezzel összegeztem
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-10-04 23:22:46
(#368) Igen, de a Hellsing kapott egy kis előnyt, méghozzá azért, mert első animém volt
beküldve: 2007-10-04 22:26:43
(#367) ezért montam h van annyira tömeganime mint amiket Hanon annak gondol...
beküldve: 2007-10-04 22:26:39
(#366) Hellsing is "tömegcucc" Hanon :] Én már akkor is tudtam a létezéséről mikor nem merültem el a különböző műfajokban. Hellsinget szinte mindenki ismeri még az is akinek annyi köze van ehhez a világhoz mint Dzsoki Juingnak a TV szereléshez : D
Viszont a feltételeket elnézve... Másnál nem szokásod ilyen feltétel listákat összedobni? : D
Viszont a feltételeket elnézve... Másnál nem szokásod ilyen feltétel listákat összedobni? : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
A Hellsing nem tömeganime, viszont már-már kultusz. Szóval nagyon közel jársz.
beküldve: 2007-10-04 22:19:08
(#364) ez elég érdekes mer a hellsing van ojan tömeganime, mint bármejik más amejre te aztmondod h tömeg...
szóval akk hogyan van ez a "már csak dacból sem nézem meg" dolog????
szóval akk hogyan van ez a "már csak dacból sem nézem meg" dolog????
Ehehe ^_^" Nagyon finnyás vagyok, és hát amit sokan ismernek az tömegcucc, mert én már csak dacból sem azt nézem amit mások mert csak
Egyébként alig van pár anime, amire azt mondom, hogy kielégti az elvárásaimat. Talán eddig csak 2 (el Higurashi no Naku Koro ni y el Hellsing)
//update: a Higurashi seinen, és még a komoly gyilok részeknél is csak a loli-jelenetekre hajtanak (ld.: Shion vs. Satoko a kereszten, Satoko kis fogacskája azért megvan...)
Hellsing pedig tipikus shounen egy rohadék kis lolival, aki megkapta a fanservise jeleneteket. Tehát még keresem az igazit
Egyébként alig van pár anime, amire azt mondom, hogy kielégti az elvárásaimat. Talán eddig csak 2 (el Higurashi no Naku Koro ni y el Hellsing)
Alapok:
1. megvan a vége (vagyis Shaman King-szindróma ne)
2. nem ecchi (fujj, utálom, egyenesen felbasznek a fanservise jelenetek idegileg)
3. szép grafika (vagyis One Piece-szindróma soha)
4. nem jövőben játszódik (mert csak. a jövőt hagyjuk békén, az még odébb van)
5. nem dating-simből/hentai-gameből/e rogaből készült (nyuu, pedig a Tsukihime ígéretesnek bizonyult T_T) -> mellesleg, valaki adhatna bővebb infót ezekről a hentai játékoról, egyáltalán nem értem, hogy ezek most így állóképekből hogy hozak össze izgi játékot. Minnél több pontot érsz el annál lejebb vetkőzik a lány, és akkor lesz "jór vinnör" ha lefeküdtél vele? De akkor minke a sztori? O.o
6. nem hosszabb 64 résznél (ez volt nekem a max, Shaman King )
7. ne legyen benne túl sok természetfeletti dolog, amiket a szereplők természetesnek vesznek
8. ne legyen alternativ világ (tehát Trigun-szindróma ne)
Tehát nagyon nehéz nekem animét találni 1. megvan a vége (vagyis Shaman King-szindróma ne)
2. nem ecchi (fujj, utálom, egyenesen felbasznek a fanservise jelenetek idegileg)
3. szép grafika (vagyis One Piece-szindróma soha)
4. nem jövőben játszódik (mert csak. a jövőt hagyjuk békén, az még odébb van)
5. nem dating-simből/hentai-gameből/e rogaből készült (nyuu, pedig a Tsukihime ígéretesnek bizonyult T_T) -> mellesleg, valaki adhatna bővebb infót ezekről a hentai játékoról, egyáltalán nem értem, hogy ezek most így állóképekből hogy hozak össze izgi játékot. Minnél több pontot érsz el annál lejebb vetkőzik a lány, és akkor lesz "jór vinnör" ha lefeküdtél vele? De akkor minke a sztori? O.o
6. nem hosszabb 64 résznél (ez volt nekem a max, Shaman King )
7. ne legyen benne túl sok természetfeletti dolog, amiket a szereplők természetesnek vesznek
8. ne legyen alternativ világ (tehát Trigun-szindróma ne)
//update: a Higurashi seinen, és még a komoly gyilok részeknél is csak a loli-jelenetekre hajtanak (ld.: Shion vs. Satoko a kereszten, Satoko kis fogacskája azért megvan...)
Hellsing pedig tipikus shounen egy rohadék kis lolival, aki megkapta a fanservise jeleneteket. Tehát még keresem az igazit
Szerk: Hanon 2007-10-04 22:05:53
Csak belém vésődött hogy majdnem mindenre az a jelződ hogy "tömegcucc" : D
Ó, hát figyelsz a hozzászólásaimra? De édes Nem is mondtam, hogy rossz, épp elég Horo×Len fanartot láttam már ;)
Szerk: Hanon 2007-10-04 18:40:49
Jajj, milyen elferdült egy fanart ez Horo rulez *_*
Mondja ezt az aki elmondása szerint utálja a rétegcuccokat :]