Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
Nem véletlen ,de amikor meglátam rögtön megszeretem nagyon jó kis poén volt ez a jelenet.
Nah igen, Konohamaru itt még nem tudja, hogy Tsunade milyen öreg.
Na de a nö olyan mint a jó bor a korral nemesedik.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Nem véletlen ,de amikor meglátam rögtön megszeretem nagyon jó kis poén volt ez a jelenet.
Nah igen, Konohamaru itt még nem tudja, hogy Tsunade milyen öreg.
Mijen az új avám?
Poén...
És az aláírást honnan vetted?
Az aláírás a Necro utáni vitám után változtatam meg.Az ö aláírása Fuss.
Mijen az új avám?
Olyan Narutos.
Mijen az új avám?
Poén...
És az aláírást honnan vetted?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
2001-ben sem volt fejletlen a technika. Ez csak szimpla igénytelenség.
beküldve: 2007-10-26 19:18:36
(#412) Ezt én nem értettem. Majd elmagyarázod, ugye?
Noshát az nehéz lenne Olvass Hellsinget és megérted
De akkor is, olyan kis cukor ebből a nézetből elrontva, áldjuk a 2001-es fejletlen technikát grafika témában!
Itt van normál méretben, csodáljátok [Link]
A babaarcú [Link]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-10-26 16:25:35
*hehehe, fangörl-aranyosnevetgélés*
Éljenek soká a 2001-es "a karakter profilból mutatása nehéz" című grafikai bakik Úgy néz ki már a tv sorozatba is bele akarták vinni Girlycardot, majdnem összejött
Éljenek soká a 2001-es "a karakter profilból mutatása nehéz" című grafikai bakik Úgy néz ki már a tv sorozatba is bele akarták vinni Girlycardot, majdnem összejött
Ezt én nem értettem. Majd elmagyarázod, ugye?
A beszélő szerencsesüti...
Egyébként tényleg elég nehéz egy karaktzert, akit előről rajzoltál meg, oldalról rajzolni (tapasztalatból mondom)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
hűűű...
beküldve: 2007-10-25 13:47:06
(#407) *hehehe, fangörl-aranyosnevetgélés*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-10-25 13:11:13
(#406) Formel: gőzöm sincs honnan szedtem, németül Formel1- nak hívják a Forma-1et, de jelent kémiai képletet is
avatar: a Windows mintaháttérképei közül szerkesztette ilyen mérdetüre a mangafan-os avatarbigyó
idézet: változó, az első Linkin Parkos volt, a második Bornemissza Péter verséből van, majd megváltoztatom... mondjuk ma
avatar: a Windows mintaháttérképei közül szerkesztette ilyen mérdetüre a mangafan-os avatarbigyó
idézet: változó, az első Linkin Parkos volt, a második Bornemissza Péter verséből van, majd megváltoztatom... mondjuk ma
"hn" :/
beküldve: 2007-10-23 23:41:47
(#405) Az új aláírásom az InuYashából való....ott mondta egyszer Shippo, ha az emlékeim nem csalnak. De most a Claymore nézése közben jutott eszembe.