Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
Tán közelitünk a 35 felé? : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Te se vagy sokkal idősebb szerintem : D
Hááh, azért egy kicsikét *úgy érzi Tailor-testvér elcsúszott pár évvel*
Szerk.: Most a "nem annyira érintett meg az eva mert nincs mindenhol teljesen kifejtve"-ségem (igen, ide először mást akartam írni, azért lett ilyen érdekes ^^") miatt? Ne csináld
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-11-03 21:08:54
Itt csak a 100+-os Inujásá és Narutó félékre gondoltam
Végre kifejtetted : D
Nem kell ilyen fiatalon ilyen faszságokat nézni. Sőt, nem is kell ilyen faszságokat nézni
Te se vagy sokkal idősebb szerintem : D
Ehh mai napi trollkodás megvolt : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Megérzés
O.o
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-11-03 20:49:41
(#459) Nekem speciel tetszett...sőt azóta is tetszik...honnan tudod,hogy fiatal vagyok?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Nem kell ilyen fiatalon ilyen faszságokat nézni. Sőt, nem is kell ilyen faszságokat nézni
Így van!!
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-11-03 20:44:19
(#456) Miért?(gondolkodik,még mindig nem érti)...
beküldve: 2007-11-03 20:34:43
(#454) Jaja,nekem is más lenne az avám...
Nekem az első felnőttem az Elfen Lied volt
A Hellsing sem olyan hatalmasan fantasztikus világmegváltó mű, csak első "felnőtt" animém volt, ezért örökre koronás marad És pontosan, vesszenek a rétestészta-sorozatok
JaJa
Nade, ha nem lennének a rétes sütik, akkor a most nem rétes sütik lennének a rétessütik és akkor máris más lenne a kép, szóval Viva la Rétes!! *nyam-nyam*
Nekem a Wolf's Rain volt az első felnőttem
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-11-03 20:15:21
(#452) jah és végre rászokóban
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-03 20:11:11
(#451) Lehet cserélek avatárt..(sóhaj)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Itt csak a 100+-os Inujásá és Narutó félékre gondoltam