Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
de én legalább tudom az igasságot
vagy csak azthiszem?
vagy csak azthiszem?
Szerintem tudod, mert én is tudom. Mi vagyunk azon kiválasztottak, akik ismerik a titkot.
várjunk csak....nem ugy szokott lenni h a sötét titkok ismerőit elhallgattattyák???
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: miyu 2007-11-04 02:21:38
Miből gondolod, hogy olyan öreg? Még nem érte el a 100at. Egyébként is az öregeket tisztelni kell, mivel már megértek egy csomó dolgot és tudnak sokmindent, szóval ne feleselj kisfiam.
beküldve: 2007-11-04 01:06:09
(#476) Egyébként létrekéne hozni a Hanonnéni hányéves? topikot Mert ez itt nagyon OFF, elvégre nem őskori leleteket elemzünk (célozgat)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
vagy csak azthiszem?
vagy csak azthiszem?
Szerintem tudod, mert én is tudom. Mi vagyunk azon kiválasztottak, akik ismerik a titkot.
Nem 350 hanem 35. És nem mondtam, hogy annyi, hanem hogy Tailor-testvér közel jár :P
I shot you down, bang-bang, you hit the ground, bang-bang...
Akkor is...Járókerettel jár Hanon néni, a fegyverrel pedig óvatosan ilyen remegő kezekkel (undok korszak)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-03 23:48:15
(#473) háááát...végülis ki mit néz közelinek...
csakhogy már énis bekapcsolódjak a Hanonnéni hányéves témába...
vagy csak azthiszem?
csakhogy már énis bekapcsolódjak a Hanonnéni hányéves témába...
vagy csak azthiszem?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Nem 350 hanem 35. És nem mondtam, hogy annyi, hanem hogy Tailor-testvér közel jár :P
I shot you down, bang-bang, you hit the ground, bang-bang...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Így ismersz? : D [ááh, fene abba a hülye szmájliba]
Hanon 35?? És tetszik még hallani? Van még foga néni?
Így ismersz? : D [ááh, fene abba a hülye szmájliba]
Szerk: Hanon 2007-11-03 21:35:45
beküldve: 2007-11-03 21:19:39
(#469) Nem-nem,azért annál fiatalabb jóval...
Ez még a 35-höz
Ez még a 35-höz
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2007-11-03 21:24:25
Nem az a lényeg ki hány éves, hanem ,hogy szótértsen a különböző nemzedék minden tagja...
Ja, csak mikor végigoffolnak öt topicot, közben szétüvöltözik a dumaládát az egy idő után frusztráló >.<"
Nem az a lényeg ki hány éves, hanem ,hogy szótértsen a különböző nemzedék minden tagja... de jelen esetben van egy téma, ami mindenkit összetart...
Uristn én voltam?? és nem tudom hogy jön ide
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-11-03 21:16:27
Tán közelitünk a 35 felé? : D
Szerkesztettem az előző hsz-emet.
Közel jársz
Chioin: az is lehet.
Szerk: Hanon 2007-11-03 21:12:47
beküldve: 2007-11-03 21:08:52
(#465) Azért,ha látnál,meglepődnél...(széé éééles vigyor)
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."