Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
Hagyuk a melleket, béke hamvaikra, meg a vitára. Úgyse fogunk dülőre jutni, kinek a pap, kinek a paplan de pont ez benne a jó. Te Hellsing-fan vagy én NGE, ennyi. Gyözködhetnélek hogy ezért jó meg azért jó de nem foglak és te se fogod írni 50oldalon keresztül h, ilyen sz@r meg olyan sz@r (gondolom...) mert így ugyse jutunk elöbbre. Tolerancia fantársak. De közös bennünk, hogy mind imádjuk a mangákat és ez már egy jó pont(legalábbis remélem)
*ásít*Jó éjszakát
Szerk: miyu 2007-09-23 22:36:20
Nee-chan, a Hellsing mangában már így is túlzsúfolt a helyzet, hát még ha őt is beleírták volna O.o
De a jó karaktereknek mindig van elég hely.
Te még nem olvastad a Hellsing mangát, abban már így is annyi jó karakter van, akiknek alig jut valamicske a hátterükből, teljesen fullon van a cast, ha még valakit beleraktak volna dől az egész Örüljünk, hogy nem a Legend of Vampire Huntert animálták meg
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-09-23 22:09:14
beküldve: 2007-09-23 22:07:45
(#342) Akikkel eddig beszéltem általában azt mondogatták, hogy az EVA mennyire alap, és hogy ezt mennyien szeretik stb...
Emberiek? Persze. Na meg pont csak a tizenéves kölykök fogják tudni vezetni a nagyrobotot, hogyne, ráadásul még...náh, hagyjuk, nagyon nem fogott meg az egész.
Plusz még erre jön, hogy csak a sorozat után csináltak belőle mangát. Na ez milyen már, mennyi értelme van, minek kellett?
Najó, az EVÁt csak megemlítik, aztán egyből topicot akarnak nyitni neki, de a Hellsingről beszélhettünk több oldalon keresztül, az jól megvolt itt, na mindegy
Azért mégiscsak nagyobb a melle egyes szereplőknek.
Emberiek? Persze. Na meg pont csak a tizenéves kölykök fogják tudni vezetni a nagyrobotot, hogyne, ráadásul még...náh, hagyjuk, nagyon nem fogott meg az egész.
Plusz még erre jön, hogy csak a sorozat után csináltak belőle mangát. Na ez milyen már, mennyi értelme van, minek kellett?
Najó, az EVÁt csak megemlítik, aztán egyből topicot akarnak nyitni neki, de a Hellsingről beszélhettünk több oldalon keresztül, az jól megvolt itt, na mindegy
Azért mégiscsak nagyobb a melle egyes szereplőknek.
Nee-chan, a Hellsing mangában már így is túlzsúfolt a helyzet, hát még ha őt is beleírták volna O.o
De a jó karaktereknek mindig van elég hely.
beküldve: 2007-09-23 21:55:47
(#340) Tényleg...nyissunk róla toppicot? Ott lehet nyugodtan magasztalni vagy szidni Nos?
Ennek örülök Csak hanyagoljük ezt a témát mert képes vagyok regényt írni belöle vagy nyissunk róla toppicot
beküldve: 2007-09-23 21:51:17
(#338) egyet kell h értsek Miyuval és a többiekkel...
abban is h sztem sem tömeganime meg sztem is kiráj
és ez volt az egyik első anime amiből láttam részeket...
még a dragonból előtt!!!
abban is h sztem sem tömeganime meg sztem is kiráj
és ez volt az egyik első anime amiből láttam részeket...
még a dragonból előtt!!!
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Nagyobb a mellük az átlagnál???? Hát akkor azt nagyon elnézted. Pont egy olyan anime ahol úgy ahogy a szereplők emberiek. Na jó Rei kék haja nem, de a többi létezhetne a valóságban.
A kék haj vörös szemmel az albinó betegségre utal(hat) (szerintem) csak kissé módosítva. Amikor hiányzik a festékanyag a szervezetből és haj fehér a szem vörös.Lehet h. a klónozás melléktermékeként ábrázolják (Kaoru is hasonló csak szürke haj)
A mellméretel szintén nincs baj főleg a többi animéhez képest...
Szerk: miyu 2007-09-23 21:24:39
Mecha, megfűszerezve vagány kislányokkal, akiknek nagyobb a mellük az átlagnál.
Nagyobb a mellük az átlagnál???? Hát akkor azt nagyon elnézted. Pont egy olyan anime ahol úgy ahogy a szereplők emberiek. Na jó Rei kék haja nem, de a többi létezhetne a valóságban.
Time to enter The World with no Future.....
Épp ez az, hogy tömeganime, elméletben alapmű.
Tömeganime? Hát nem tom (alapműnek mondják?)...nekem nem az jött le, akit ismerek szinte senki se szereti szóval inkább réteg. Nekem a tömeganime a könnyen emészthető shounen. Van benne fight is nem kevés de nem ezen van a hangsúly hanem komplexusos gyerekek lélektanán. De ez volt az első manga amit olvastam szal elfogult vagyok (és leszek) vele szemben Mecha, megfűszerezve vagány kislányokkal, akiknek nagyobb a mellük az átlagnál.
Épp ez az, hogy tömeganime, elméletben alapmű.
Szerk: Hanon 2007-09-23 20:57:25
Csendet, az EVA nem hülyeség csak finoman fogalmazva nem tömeg anime. Bevert arcú kiscsaj megy, Asuka-chan marad
beküldve: 2007-09-23 20:40:56
(#332) Na ez itt a Hellsing sorozat egyik legkirályabb arca, Incognito. Kár, hogy nincs a mangában.
wtf EVA egy mecha te :] És nem ronda csak EPIC... : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
De az EVA egy ronda shounen, ráadásul régi, ráadásul hülyeség, naa, maradjon a másnapos kislány