Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
Hehe...^_^ thx. Nem bírtam sokáig Hellsing ava nélkül. Azért nálam még mindig ez a fő kedvenc.
beküldve: 2007-07-24 15:51:52
(#223) Nemesis gyönyörűszép ez az avatar
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Azért jutottam erre a következtetésre, mert, ha megnézed a videót, akkor láthatod, hogy a mozgások teljesen megegyeznek. Olyanról még nem hallottam, hogy más animéből rajzolták volna le a mozgásfázisokat, vagy talán nem is lehetséges. A vezető animátor a saját vázlatai alapján dolgozik, amiket aztán a többi animátor valósít meg. Egy harcot nagyon nehéz fázisonként lerajzolni, szóval lehetséges, hogy a meglévő vázlatokat használta fel még egyszer.
Az animációkat nem hasraütéssel csinálják az animátorok, hanem különböző mozgások tanulmányozása végett képkockánként (másodpercenként) lerajzolják az egyes mozdulatokat. Az már teljesen mindegy, hogy honnan. Ez lehet filből vagy saját stúdiómunkával is. Szóval ezen nem csodálkozom. Egyébként pedig a Cowboy Bebop és a Naruto vezető animátora valószínűleg egy és ugyanaz a személy.
Bár ennek még utána kell néznem.
Máskülönben ilyen nem nagyon fordult volna leő. Minden animátor a saját maga által elkészített rajzokat használja a mozgásfolyamat megrajzolásához.Szerintem ezzel nem mondtam újat senkinek...
A képkockás résszel teljesen egyetértek (én is csináltam anapokban lett kész csak az ló...khm emberig még nem sikerült felfejlődnöm)De nem értem ,miért a feltételezés,miszerint ugyanaz az ember az animáátora a Narutonak meg a Cowboy Beebop nak...nem értem
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Khöm, ki is ez? Mintha nem Alucard lenne... megengedtem én?
Őőő...nem hölgyem, nem kaptam öntől engedélyt az ava lecserélésére. Kérnem kellett volna?
Pontosan erre gondoltam..
Ha a béna alatt te is az ügyetlent érted, nem pedig azt ahogy meg van rajzolva akkor okés :P Azt a videót meg majd akkor, ha gép előtt leszek
Szerintem át kéne vonulni a vitaszobába ^_^"
Szerintem át kéne vonulni a vitaszobába ^_^"
Az animációkat nem hasraütéssel csinálják az animátorok, hanem különböző mozgások tanulmányozása végett képkockánként (másodpercenként) lerajzolják az egyes mozdulatokat. Az már teljesen mindegy, hogy honnan. Ez lehet filből vagy saját stúdiómunkával is. Szóval ezen nem csodálkozom. Egyébként pedig a Cowboy Bebop és a Naruto vezető animátora valószínűleg egy és ugyanaz a személy.
Bár ennek még utána kell néznem.
Máskülönben ilyen nem nagyon fordult volna leő. Minden animátor a saját maga által elkészített rajzokat használja a mozgásfolyamat megrajzolásához.Szerintem ezzel nem mondtam újat senkinek...
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-22 19:29:49
Én is ugyanezt írtam csak lusta voltam utánna keresni utólag : P Amúgy nem elég hogy csúnya meg bénák benne a főszereplők (nöi mellék és fő karakterek egyaránt!) de a készitők még jeleneteket is lopnak más animékből. És ez szó szerint értendő! Ezt a jelenetet pedig szépen fogták és átkopizták a Cowboy Bebop-ból amire én enyhén bevágtam a WTF fejet...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Félreértesz, nem csak az a gondom, hogy el van nyúzva. Egyszerűen már a grafikája is szúrja a szemem, ehhez hozzájönnek még a mára már beporosodott elemek (egy béna főszereplő, egy bishi kisfiú akiért mindenki rajong, de ő rideg mindenkivel stb) Nem azt mondom, hogy sablonos, mert tényleg nem az, de tele van ilyen és ezekhez hasonló hibákkal, ami már pont elég ahhoz, hogy rühelljem.
Hana-val ellentétben nekem nem a hosszával van gondom. Egyszerüen annyira csalódtam eme agyonhájpolt sorozatban hogy jobbnak láttam inkább utálni mint a rajongók már így is népes táborába álni. Hogy miért utállom még azt leírtam pont a topikjában így nem koptatom annyira a számat.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Szerintem azért, mert alapból tényleg egy jól felépített történetről van szó, ami megfogja az embert. Sajnos, nekem elment tőle a kedvem, mert valahogy a grafika sem tetszik annyira, a szinkrontól meg egyenesen kiborulok. Szóval én leginkább ezért nem szeretem.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2007-07-22 15:47:28
Az a gond, hogy hosszú? Szerintem az nem probléma. Ami a jetixen megy, attól meg mélyen elhatárolom magam és nagy ívben kerülöm. Szörnyű amit csinálnak.
Én meg nem értem mi a bajotok a Narutoval...
eddig csak azt hallottam h tömeganime...
de azon senki sem gondolkodott el h vajon miért az?
Mert rohadt hosszú és - biztos tévedésből - megvette pár külföldi csatorna (sajnos a jetix is, és így eljutott hozzánk :()
beküldve: 2007-07-22 00:50:53
(#210) Én meg nem értem mi a bajotok a Narutoval...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...