Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
háááá megin új avatar, és megint hellsing és megint a vatikáni papbácsi, de ezúttal az OVA-ból
Az előző avatarod jobban tetszett, ettől szabályosan megijedtem,amikor először láttam
nem kell tőe megijedni, rendes ember ő
de én neeem...
csak vicc volt ám, énis 1 jámbor és ártatlan,fehérbárány vok
Nem tudom, hogy rendes ember e, (nem ismerem a Helsinget), de fő az óvatosság.
Jámbor és ártatlan fehérbárány? Hát nem tudom, a bárányok aranyos állatok, de nem hiszem, hogy hasonlítasz egyre is
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
háááá megin új avatar, és megint hellsing és megint a vatikáni papbácsi, de ezúttal az OVA-ból
Az előző avatarod jobban tetszett, ettől szabályosan megijedtem,amikor először láttam
nem kell tőe megijedni, rendes ember ő
de én neeem...
csak vicc volt ám, énis 1 jámbor és ártatlan,fehérbárány vok
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-06-30 01:07:11
(#176) háááá megin új avatar, és megint hellsing és megint a vatikáni papbácsi, de ezúttal az OVA-ból
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-06-29 22:36:18
(#175) Nem tudja valaki hogy honnan van az avám? Mert nekem ötletem sincs.. viszont nagyon tetszik a lányka
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-06-28 15:00:35
(#174) beküldve: 2007-06-24 22:50:49
(#173) Avatar: u.a. (mint eddig)
Aláírás: A Perfect Circle: Weak and powerless c. számából. Sajnos, vagy nem sajnos, de elég hűen tükrözi a mostani hangulatomat. (mostani = az elmúlt néhány hét/hónap...)
Aláírás: A Perfect Circle: Weak and powerless c. számából. Sajnos, vagy nem sajnos, de elég hűen tükrözi a mostani hangulatomat. (mostani = az elmúlt néhány hét/hónap...)
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-06-24 22:51:47
beküldve: 2007-06-24 22:22:20
(#172) Nnnna... Ő Vonszul, asszem, mindnyájan ismerjük
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Az még sajna nem fog menni
Az még sajna nem fog menni
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Legyél már megint Anderson
Nem kell egy új ava miatt egyből nevet is váltani, lehetsz Anderson ezzel az avával is. Kérlek
Nem kell egy új ava miatt egyből nevet is váltani, lehetsz Anderson ezzel az avával is. Kérlek
na, csak a te kedvedért vissza is csináltam a régi nevem
de ezért mostmár kérek vmi ellenszolgáltatást
Mit óhajtasz? Bögyös nénis avát?
az is jöhet de én 1 cuppanósra gondoltam méghozzá a fejecském bal felére
Mit óhajtasz? Bögyös nénis avát?
beküldve: 2007-06-23 22:48:53
(#166) Legyél már megint Anderson
beküldve: 2007-06-23 22:03:41
(#165) na az aláírás megint változott
sztem magáért beszél
(am 1 haveromtól vettem kölcsön )
sztem magáért beszél
(am 1 haveromtól vettem kölcsön )