Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
Na, nem bírom tovább nézni Gaito-sama szemét, túl szép..
Most itt egy Sonozaki Shion látható röhögés közben, ami akkor lenne igazán jó, ha engedélyezve lenne a gif, de sebaj
Most itt egy Sonozaki Shion látható röhögés közben, ami akkor lenne igazán jó, ha engedélyezve lenne a gif, de sebaj
WOW! Süti kép
A tied se rossz, Aya Nagyon birom ezt a kiscsajt az Ayashi no Ceresből (persze csak Yuuhi után)
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Na, nem bírom tovább nézni Gaito-sama szemét, túl szép..
WOW! Süti kép
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-06-18 00:42:37
(#132) Na, nem bírom tovább nézni Gaito-sama szemét, túl szép..
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Új avatárom: Toboe a Wolf's Rainből. Tom, úgy néz ki, mint egy lány
H ha nem mondod ( vagyis írod) h "úgy néz ki, mint egy lány" akkor én télleg lánynak nézem
Tom, elsőre én is annak néztem... Aztán bnőm felhomályosított, h bocsi, de ez egy srác... Azt hittem, állásból lemegyek hídba...
Na, erről most az jut eszembe, amikor a Yu Yu Hakusho-ból Kurama-ról ment a vita h fiú vagy lány! Na, hát én azt gondoltam h lány, erre mi van? FIÚ!!!
Így szokott lenni... Uncsibátyámmal esett meg: életében először látott a Tokio hotel énekeséről képet, és iet szól: Hú de jó gádzsi! Oszttársnője kiveszi a kezéből az újságot: Igen, csak tod a gáz az h Billnek hívják... Ezen hónapokon keresztül röhögtem
Hehh..akkor jó lehetett
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Na, erről most az jut eszembe, amikor a Yu Yu Hakusho-ból Kurama-ról ment a vita h fiú vagy lány! Na, hát én azt gondoltam h lány, erre mi van? FIÚ!!!
Jah, de én nagyon örültem neki, mikor rájöttem, hogy kisfiú
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-17 22:11:47
(#129) Kellett valami elegáns megjelenésü kis kép így Tyki Mikk lett a D.Gray-man-ből
Aláírás szintén Tyki Mikk-től származik. Tipikus kétarcu gonosz
Aláírás szintén Tyki Mikk-től származik. Tipikus kétarcu gonosz
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
H ha nem mondod ( vagyis írod) h "úgy néz ki, mint egy lány" akkor én télleg lánynak nézem
Tom, elsőre én is annak néztem... Aztán bnőm felhomályosított, h bocsi, de ez egy srác... Azt hittem, állásból lemegyek hídba...
Így szokott lenni... Uncsibátyámmal esett meg: életében először látott a Tokio hotel énekeséről képet, és iet szól: Hú de jó gádzsi! Oszttársnője kiveszi a kezéből az újságot: Igen, csak tod a gáz az h Billnek hívják... Ezen hónapokon keresztül röhögtem
beküldve: 2007-06-17 21:45:06
(#127) Új avatár: Lee-san 000,13 másodperccel egy hatalmas saller után
Hmmm... lehet hogy picit infantilis lett?
Hmmm... lehet hogy picit infantilis lett?
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Szerk: Aya 2007-06-17 21:42:39
beküldve: 2007-06-17 21:11:34
(#123) Új avatárom: Toboe a Wolf's Rainből. Tom, úgy néz ki, mint egy lány
beküldve: 2007-06-16 13:04:46
(#122) Új aláírásom: Fullmetal Alchemist ending
beküldve: 2007-06-16 12:27:49
(#121) az aláírásom ugye kiírtam, csak annyit róla, hogy így kiszedve a szövegből elsőre lehet furán hangzik de amúgy érdekes(és igaz) Orwell gondolatmenete sztem.
(az egyik kedvenc -vagy legkedvencebb- szereplőm ebből az animeből.)
(az egyik kedvenc -vagy legkedvencebb- szereplőm ebből az animeből.)
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-06-16 10:14:27
(#120) Hello!
Az avatár fogalmam sincs honnan van. Valahol találtam és megtetszett.
Az idézetem viszont a Yami No Matsuei végén hangzik fel mindig.Illik az animéhez,szerintem...
Az avatár fogalmam sincs honnan van. Valahol találtam és megtetszett.
Az idézetem viszont a Yami No Matsuei végén hangzik fel mindig.Illik az animéhez,szerintem...
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.