ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2007-03-11 08:38:07
(#3) Üdv!
SAjnos nem olvastam az Árnybírót ( még :) ), s éppen ezért elképzelésem sincs, ki ez a lány az avataromon, csak szimpatikus volt, azért raktam be. (Lécci, lécci, ha valaki tud olyan infót nyújtani erről a fazonról, amivel nem lő le egy poént sem a mangából, tegye meg, és nagyon megköszönöm neki)
ÉÉs azért raktam be még, mert az Angel Sanctuary-s Raphaelemet nem fogadta el a rendszer. De dolgozom rajta.
(Van fájlformátum megkötés?)
SAjnos nem olvastam az Árnybírót ( még :) ), s éppen ezért elképzelésem sincs, ki ez a lány az avataromon, csak szimpatikus volt, azért raktam be. (Lécci, lécci, ha valaki tud olyan infót nyújtani erről a fazonról, amivel nem lő le egy poént sem a mangából, tegye meg, és nagyon megköszönöm neki)
ÉÉs azért raktam be még, mert az Angel Sanctuary-s Raphaelemet nem fogadta el a rendszer. De dolgozom rajta.
(Van fájlformátum megkötés?)
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
beküldve: 2007-03-11 04:04:28
(#2) Nekem 1 Gázmasz és azért mert....bolond vagyok....nem amugy nem tudom csak mert ez jőtt!
...pöttöm rókafing...
beküldve: 2007-03-04 17:33:07
(#1) Ki-mi van az avatárodon? És miért pont ő
Nekem most épp a bangdzsa, ez a vigyor mindent visz
Nekem most épp a bangdzsa, ez a vigyor mindent visz