Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
Xoh... pedig nekem kell az a film!
Öh... vedd meg?
Bár a hivatalos magyar felirat nem olyan cukkancs, mint egy fansub, attól még szerintem nagyobb élmény eredetiben nézni (plusz Morikubo Shoutarou felbukkan az extrákon, OMGOMG).
"I can't handle not being on top. I need to feel worshipped. Basically, I'm an EGOMANIAC."
Nem akarod véletlenül nekem elküldeni e-mailben? vagy esetleg megmondani, hogy hol tom letölteni? *könyörgő arc*
Egy egész filmet e-mailben? *gondolkodik, hogy hallott-e már ilyet * Sajna nem tudom megmondani, hogy honnan lehet letölteni mert én is úgy kaptam.
Xoh... pedig nekem kell az a film!
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Nem akarod véletlenül nekem elküldeni e-mailben? vagy esetleg megmondani, hogy hol tom letölteni? *könyörgő arc*
Egy egész filmet e-mailben? *gondolkodik, hogy hallott-e már ilyet * Sajna nem tudom megmondani, hogy honnan lehet letölteni mert én is úgy kaptam.
A gáz az, hogy német felirattal még nem találtam meg Pedig nekem úgy lenne igazán értelme...:(
Van hozzá magyar felirat is. Nekem is honosított felirattal van meg.
A gáz az, hogy német felirattal még nem találtam meg Pedig nekem úgy lenne igazán értelme...:(
Van hozzá magyar felirat is. Nekem is honosított felirattal van meg.
A végén rászánom magam, és leülök, hogy megnézzem japán-angol felosztásban youtuben (nulla angoltudással persze....)
A filmet szerintem semmiképpen ne hagyd ki. De csak olyan felirattal nézd meg amit megértesz Mivel a lényeg a mondandóban van.
A végén rászánom magam, és leülök, hogy megnézzem japán-angol felosztásban youtuben (nulla angoltudással persze....)
A filmet szerintem semmiképpen ne hagyd ki. De csak olyan felirattal nézd meg amit megértesz Mivel a lényeg a mondandóban van.
imádom az AC-t Iaz, a filmet sajna még sosem tudtam megnézni, pedig nagyon kíváncsi lennék rá.
Az aláírás a film elejéből származik.
imádom az AC-t Iaz, a filmet sajna még sosem tudtam megnézni, pedig nagyon kíváncsi lennék rá.
Az aláírás a film elejéből származik.
Az aláírás új: Final Fantasy VII: Advent Children
beküldve: 2007-05-10 20:26:23
(#79) beküldve: 2007-05-09 15:43:27
(#78) beküldve: 2007-05-07 11:42:32
(#77) Avatár:
Betonba döngölt Kirihara Akaya (Prince of Tennis).
OMGANGST XD."I can't handle not being on top. I need to feel worshipped. Basically, I'm an EGOMANIAC."
Nem lehet hogy Weiss Kreuz?
Nem tudom. Rákerestem a névre google-ben, de egyik kép sem az igazi, bár az tény, hogy vannak közös vonások.
Egyszer egy Hidekis (Chobits) képet kerestem. Ezt volt az utolsó találat és megtetszett. Azóta már többször rákerestem, de nem találtam meg. Csak abban bízok, hogy nem valami BL történetben szerepel.
Szerk: Rudymester 2007-04-30 00:08:04
Az egyik kedvenc mangámból a Genshiken-ből idézek, nem túl pontos, de a lényeg bene van. Az avatart még mindíg nem tudom micsoda.
Nem lehet hogy Weiss Kreuz?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!