Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2007-03-25 14:25:53
(#44) Az avatarom egy random temetői angyalszobor, jó régi kép, a legtöbb általam látogatott fórumon ezt használom (talán egy kivételt tudok, de az is angyal). Szeretem az angyalszobrokat, meg a szárnyakat. Más magyarázat nem tartozik hozzá, se történet (sajna ezt éppenséggel nem én fényképeztem, annál régebben találtam a képet).
Az aláírásomhoz pedig odaírtam, honnan való. Az idézet az együttes nemsokára megjelenő új albumáról, a neten ízelítőként közzétett címadó számból való; ez a sor különösen megtetszett belőle.
Az aláírásomhoz pedig odaírtam, honnan való. Az idézet az együttes nemsokára megjelenő új albumáról, a neten ízelítőként közzétett címadó számból való; ez a sor különösen megtetszett belőle.
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-03-23 16:30:12
(#43) Avatar: Hellsing, Alucard nagyon a végefelé. A legtöbb fórumon ezt használom...
Aláírás: olyan még nincs...
Aláírás: olyan még nincs...
Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
Szerk: bugger 2007-03-23 16:31:46
beküldve: 2007-03-20 22:08:33
(#42) Avatar: Yuki Kaori-Ludwig Kakumei c. mangájából a főszereplő Ludwig herceg (talán kicsit nőies).
Aláírás: Rob Zombie-Dragula c. számának egy szövegrészlete, személyre szabottan átalakítva.
Aláírás: Rob Zombie-Dragula c. számának egy szövegrészlete, személyre szabottan átalakítva.
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.
beküldve: 2007-03-20 20:29:39
(#41) Én ezt az avatáromat az Angel Sanctuaryból vettem, és a két főszereplő látható rajta: Mudou Sara és Mudou Setsuna. Aláírásom még nincs, mert eddig nem igazán találtam olyan idézetet, ami a mottóm lehetne. Viszont amit megtalálom, azonnal kiírom majd
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-03-20 07:06:13
(#40) Avatar-Seto Kaiba a Yu-Gi-Oh!-bol
Alairas-Seto Kaiba mind ezt mondja(legalabiss sokszor)amikor parbajozik valakivel
Alairas-Seto Kaiba mind ezt mondja(legalabiss sokszor)amikor parbajozik valakivel
"The diference between you and me is that i really will risk everything to win the duel"-Seto Kaiba
beküldve: 2007-03-19 19:00:39
(#39) Avatár: Sasuke Uchiha (Sasuke a keresztnév, tehát helyesen Uchiha Sasuke lenne-> Naruto.)
Aláírás: Hellsing (Alucard mondta párszor.)
Aláírás: Hellsing (Alucard mondta párszor.)
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Szerk: Lord Gem 2007-03-19 19:04:08
beküldve: 2007-03-17 20:53:29
(#38) Nem,nem bírom tovább...muszáj beraknom ezt a képet az én két drága énekesmadaramról,még akkor is ha teljesen széthúzódik ^^
Na igen,szóval Sheshe és Mimi a nem túl ismert (*bőg*) Mermaid Melody című animéből..és igen,mindkettő nő :"
Na igen,szóval Sheshe és Mimi a nem túl ismert (*bőg*) Mermaid Melody című animéből..és igen,mindkettő nő :"
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-16 16:08:48
(#37) Avatár: Allen Walker a D.Gray-Man-ből. Most éppen, mert elég nyughatatlan típus vagyok, szal valószínű, h nemsokára leváltom
Aláírás: hehe
Aláírás: hehe
Inni csak mértékkel és tartózkodással lehet. Mérték a VÖDÖR, tartózkodás az ASZTAL ALATT
beküldve: 2007-03-16 15:54:02
(#36) Avatar: Árnybíró-Munszu hasa ^.^"
Aláírás: Darren Shan vámpírkönyvek
Aláírás: Darren Shan vámpírkönyvek
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-16 15:01:29
(#35) Aláirás: Fullmetal Alchemist
Avatár: Fullmetal Alchemist: Edward Elric
Avatár: Fullmetal Alchemist: Edward Elric
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2007-03-16 00:31:51
(#34) beküldve: 2007-03-15 22:09:12
(#33) hmm...én váltottam avatart, Lolora (az 1. kötetböl)^^
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
A képen Rheindars látható aki egy Luftwaffe pilóta az első Cockpit OVA-ból. "Kicsit" hasonlít Cpt. Harlock-ra és ezért megtetszett. :)
olyan ismerős nekem valahonan ez az va....
...pöttöm rókafing...
beküldve: 2007-03-13 19:55:45
(#31) A képen Rheindars látható aki egy Luftwaffe pilóta az első Cockpit OVA-ból. "Kicsit" hasonlít Cpt. Harlock-ra és ezért megtetszett. :)
Pure Pure c. játék, Tobari-chan xD
Én is csatlakozom a klubhoz.
Szintén Pure Pure, a kis vöröske neve Hinata.