Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2007-03-11 13:07:21
(#14) beküldve: 2007-03-11 12:33:59
(#13) DE
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2007-03-11 12:32:27
(#12) beküldve: 2007-03-11 12:30:30
(#11) Nekem meg a Fullmetal Alchemistből Alphonse Elrick! Egyszerüen imádom ezt a sorozatot! Másik nagy kedvencem a Death Note (igaz csak7 részt láttam az animéből)
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2007-03-11 12:25:46
(#10) beküldve: 2007-03-11 10:42:28
(#9) Az ava a Daphne in the Brilliant Blue anime egyik szereplője!
És, hogy miért? Mert ezen a feliraton dolgozunk most.
És, hogy miért? Mert ezen a feliraton dolgozunk most.
beküldve: 2007-03-11 10:03:54
(#8) Avatar: ez a Death Note-ból egy alma, ami Ryuk kedvence. :) Az aláírás az anime első openingjéből származik (Nigtmare: the WORLD, jó zene).
beküldve: 2007-03-11 10:02:39
(#7) Magdi, pedig ez itt Ichi-san, a kép talán azért nem ismerős, mert "artbúkos" kép, csak hát a photoshop csodája...
ÉS várom szeretettel az AS-s avádat, kivi vok rá
Arisa, a tiéd is nagyon szimpi ava, gratu hozzá, nekem tetszik
ÉS várom szeretettel az AS-s avádat, kivi vok rá
Arisa, a tiéd is nagyon szimpi ava, gratu hozzá, nekem tetszik
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Szerk: Tatsu-san 2007-03-11 10:03:59
beküldve: 2007-03-11 10:02:01
(#6) Nekem Itachi Sharinganja van a képemen, az ok egyszerűen az, hogy rajongok a Naruto-ért ^^ .
Köszi az infót!
Meg kell hogy mondjam, a legutolsó Ichigo lett volna, akire gondoltam volna az aváddal kapcsolatban. Én inkább Rukia-párti vagyok a Bleach-et illetően. Ha nekem egyszer lesz, feltétlenül Angel Sanctuary-s lesz... ha megoldom.
Meg kell hogy mondjam, a legutolsó Ichigo lett volna, akire gondoltam volna az aváddal kapcsolatban. Én inkább Rukia-párti vagyok a Bleach-et illetően. Ha nekem egyszer lesz, feltétlenül Angel Sanctuary-s lesz... ha megoldom.
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
beküldve: 2007-03-11 09:15:33
(#4) Magdi, elég ha annyit tudsz erről a karakterről, hogy az Árnybíró "testőre", és utitársa, és jó választás volt sztem, mert nekem eddig végig szimpatikus volt
Az én avámon egyébkont Kurosaki Ichigo látható a Bleach c. sorozatból, és mert... hmmm... talán őt bírom a legjobban a sorozatból, és nálam ez már amolyan "hagyomány", hogy majd minden fórumon Bleach-es avatárom van
Az én avámon egyébkont Kurosaki Ichigo látható a Bleach c. sorozatból, és mert... hmmm... talán őt bírom a legjobban a sorozatból, és nálam ez már amolyan "hagyomány", hogy majd minden fórumon Bleach-es avatárom van
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-03-11 08:38:07
(#3) Üdv!
SAjnos nem olvastam az Árnybírót ( még :) ), s éppen ezért elképzelésem sincs, ki ez a lány az avataromon, csak szimpatikus volt, azért raktam be. (Lécci, lécci, ha valaki tud olyan infót nyújtani erről a fazonról, amivel nem lő le egy poént sem a mangából, tegye meg, és nagyon megköszönöm neki)
ÉÉs azért raktam be még, mert az Angel Sanctuary-s Raphaelemet nem fogadta el a rendszer. De dolgozom rajta.
(Van fájlformátum megkötés?)
SAjnos nem olvastam az Árnybírót ( még :) ), s éppen ezért elképzelésem sincs, ki ez a lány az avataromon, csak szimpatikus volt, azért raktam be. (Lécci, lécci, ha valaki tud olyan infót nyújtani erről a fazonról, amivel nem lő le egy poént sem a mangából, tegye meg, és nagyon megköszönöm neki)
ÉÉs azért raktam be még, mert az Angel Sanctuary-s Raphaelemet nem fogadta el a rendszer. De dolgozom rajta.
(Van fájlformátum megkötés?)
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
beküldve: 2007-03-11 04:04:28
(#2) Nekem 1 Gázmasz és azért mert....bolond vagyok....nem amugy nem tudom csak mert ez jőtt!
...pöttöm rókafing...
beküldve: 2007-03-04 17:33:07
(#1) Ki-mi van az avatárodon? És miért pont ő
Nekem most épp a bangdzsa, ez a vigyor mindent visz
Nekem most épp a bangdzsa, ez a vigyor mindent visz