Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2007-03-13 09:13:11
(#29) Avatár: Canti őfelsége, Furikuri
Aláírás: korábban a Love & Peace & to all children congratulations! :)))-t használtam, most egy újon gondolkodom...
Aláírás: korábban a Love & Peace & to all children congratulations! :)))-t használtam, most egy újon gondolkodom...
beküldve: 2007-03-12 18:06:35
(#28) Avatar: nagyon (!) nehéz kitalálni hogy ez Kon... (Pláne h odavan írva)
Aláírás: Ha már Kon van az avataromon...
Aláírás: Ha már Kon van az avataromon...
beküldve: 2007-03-12 13:17:27
(#27) Avatar: Wolf's Rain
Aláírás: Önvédelmi filozófia.
Aláírás: Önvédelmi filozófia.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-03-12 10:50:58
(#26) Avatár: Árnybíró 6. kötet
Aláírás: élettapasztalat...
Aláírás: élettapasztalat...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-03-12 00:26:47
(#25) Az avatarom egy, szerintem cuki Catgirl.
Már nem tudom, hogy honnan.
Aláírásom meg majd lesz, ha találok valami jót!
Már nem tudom, hogy honnan.
Aláírásom meg majd lesz, ha találok valami jót!
beküldve: 2007-03-11 23:39:11
(#24) beküldve: 2007-03-11 22:35:29
(#23) Nekem a Narutoból a Gaara az avatarom. Nem ez a kedvenc mangám, de nagyon birom, Gaara pedig überkirály arc
A szövim a Heroes-ból van
A szövim a Heroes-ból van
Someday the Dream will End
beküldve: 2007-03-11 21:51:33
(#22) Nem tudom ki van az avámon, egyszer Hidekis (Chobits) képet kerestem gogléban, de egyik sem tetszett és ez volt az utolsó találat. ez pedig szinte "én" vagyok. Ha valaki tudja ki ő, mi ő, mondaja meg (remélem nem egy BL anime/manga főhőse ).
beküldve: 2007-03-11 20:46:26
(#21) avatar: árnybíró filmböl^^
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
Szerk: Peddz 2007-03-11 20:46:44
beküldve: 2007-03-11 19:13:33
(#20) Azt az időjárásjelentést én is nagyon bírom... ^^
Avatar: Yamato Nadeshiko Shichi Henge avagy Wallflower, avagy Perfect Girl Evolution
Aláírás: Aki a fentit ismeri, tudja, miről van szó
Avatar: Yamato Nadeshiko Shichi Henge avagy Wallflower, avagy Perfect Girl Evolution
Aláírás: Aki a fentit ismeri, tudja, miről van szó
Azonnal kérjetek elnézést a ragyogó teremtménytől!! :)
beküldve: 2007-03-11 19:13:20
(#19) Bleachből az egyik kedvenc karakterem Hirako Shinji (aki a képen is szerepel fejjel lefelé. Aki nem tudná miért van forditva járjon utánna! ;)) Az aláírás pedig a Bleach 21. kötetének a címe :)
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-03-11 17:09:06
(#18) Pure Pure c. játék, Tobari-chan xD
(felirat rajta: Call me cute... and die)
aláírás: egy igen érdekes... köhöm. időjárásjelentésből
(felirat rajta: Call me cute... and die)
aláírás: egy igen érdekes... köhöm. időjárásjelentésből
Kutya = élőlény = kaja (Excel Saga)
beküldve: 2007-03-11 15:36:08
(#17) Magdi, sztem elég sok kiadót szidnak a népek, hogy ez meg az nincs kiadva ilyen meg amolyan nyelven... nekem is jó lenne a Dogs manga angolul...
Na de a topichoz visszatérve, írtam már aláírást is, szintén a Bleachből van Én már csak ilyen maradok, egy vérbeli Bleach fan
Na de a topichoz visszatérve, írtam már aláírást is, szintén a Bleachből van Én már csak ilyen maradok, egy vérbeli Bleach fan
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-03-11 14:07:13
(#16) Ja! És csapjon belé a ménkű a német kiadókba, hogy nem lehet Fullmetal Alchemistet kapni németül!!
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
beküldve: 2007-03-11 14:06:14
(#15) Miért van az, hogy az Alphonse-ot se ismertem meg? Ez az animéből van? Ha igen, akkor azért...
Valahogy úgy vagyok vele, hogy VAGY manga, VAGY anime... mert amit olvasok, azt nem bírom elviselni képernyőn, amit meg nézek, nem olvasom el... Egyébként csakugyan éljen a Fullmetal Alchemist, szuper kis manga, bár ennek a fajta harcolós-valamit.keresgélős mangának nem vagyok nagy híve, de ez lekötött! Edward rulez!
Valahogy úgy vagyok vele, hogy VAGY manga, VAGY anime... mert amit olvasok, azt nem bírom elviselni képernyőn, amit meg nézek, nem olvasom el... Egyébként csakugyan éljen a Fullmetal Alchemist, szuper kis manga, bár ennek a fajta harcolós-valamit.keresgélős mangának nem vagyok nagy híve, de ez lekötött! Edward rulez!
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."