Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2007-04-12 18:57:05
(#59) Avatar: Rozen maiden - Suiseiseki, a legédesebb szereplő ^^
Aláírás: Ennek csak annyi története van, hogy megszülettem és ilyenre sikerültem. Néha picit túl hevesre és nyersre.
Aláírás: Ennek csak annyi története van, hogy megszülettem és ilyenre sikerültem. Néha picit túl hevesre és nyersre.
Nagypofájú vagyok, de legalább én megmondom, amit gondolok, kérdezz bátran >:)
beküldve: 2007-04-12 07:52:52
(#58) Avatar: Kodaka Kazuma: Illustrations c. artbookjából Enjouji Kei és Samejima Ranmaru
Aláírás: kedvenc magyar költőm, Fodor Ákos egyik kis haikuja.
Aláírás: kedvenc magyar költőm, Fodor Ákos egyik kis haikuja.
Adj, adj és még adj! Gátlás nélkül, mohón, /ahogy szeretkezel, adj, ahogy napozol:/nem tudva, mért vagy, ki vagy, kié s hol vagy!/ Ma add, mit kaptál. Hamispénz a "holnap". /Fodor Ákos/
beküldve: 2007-04-12 07:38:37
(#57) Avatar: Angjo Onsi - Szando
Aláírás: Rozen Maiden - Opening
Aláírás: Rozen Maiden - Opening
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-04-09 12:35:42
(#56) Avatar: Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan ^^'
Aláírás: Kerestem ilyet, találtam is. x)
Név: A Karin-ból.
Aláírás: Kerestem ilyet, találtam is. x)
Név: A Karin-ból.
死ぬ迄戦う - Halálig harcolni.
beküldve: 2007-04-09 07:15:14
(#55) kép: változatlan
aláírás: Hellsing
aláírás: Hellsing
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
beküldve: 2007-04-06 00:15:43
(#54) Üdv!
Avatár: a Legend of the Five Rings világához készített kép, egy Sárkány-szerzetes, egy isze zumi. Mert tetszik
Aláírás: egy Po Csü-ji versből idézet. Mert szép.
Avatár: a Legend of the Five Rings világához készített kép, egy Sárkány-szerzetes, egy isze zumi. Mert tetszik
Aláírás: egy Po Csü-ji versből idézet. Mert szép.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-04-05 09:51:48
(#53) Avatar:Munszu-Árnybíró
Aláírás:A Hellsing manga első fejezetének a végén van ez a szöveg.
Aláírás:A Hellsing manga első fejezetének a végén van ez a szöveg.
Örömökkel és jutalmakkal teli időszak ez, az örömök és jutalmak hiányának ellenére is.
beküldve: 2007-04-04 19:43:09
(#52) beküldve: 2007-04-04 18:45:06
(#51) Az avámon a Bleacből van Hitsugaya (mellesleg ez a kedvenc avám róla ), az én naaagy favorit ezüst hajú, és gyönyörű szemű, és überjó zanpakutoval rendelkező bishikém^___^ (nem, nem vagyok fan )
Az aláírás pedig szintén Bleach, az 1. OST CD-ről a "Number one" című számból való, ez a mondat rögtön a szám elején hangzik el:)
Az aláírás pedig szintén Bleach, az 1. OST CD-ről a "Number one" című számból való, ez a mondat rögtön a szám elején hangzik el:)
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-04-04 18:24:11
(#50) Avatár:Alucard a Hellsing-ből. A legjobb vámpírkarakter aki valaha vámpírtörténetben előfordult.Aláírás még nincs de talán nemsokára lesz az is.
beküldve: 2007-04-04 17:59:52
(#49) asszem az avit nem kell megmagyarázni, de a siget igen. van egy trilógia (Bartimaeus-trilógia) és annak egyik szereplője volt Nathaniel és mivel őt szeressük, rajongói körökben több ilyen kis mondat van. ^^
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2007-04-04 15:00:29
(#48) Az én avatárom az Excel sagából van. Bár eléggé vicces figurának néz ki most, egyébként nem az, csak kicsit ütődött. A világ legerősebb embere(?), egymaga legyőzte a power rangerst szuperruházatukkal és erejükkel együtt és még a társait is megmentette. Bár néhány emberrel szemben nem tűnik kedvesnek sőt néha egészen durva, a szíve mélyén nem az. És szegény magányos is. ;( Azért választottam őt, mert annyira összetett személyiség, hogy hülyeségei ellenére is csodálatra méltó... jah és halhatatlan
Hogy merészelitek bántani az én Elgalámat ?!
Szerk: Excel 2007-04-04 15:05:30
beküldve: 2007-04-03 22:13:16
(#47) Avatar: Haidee a Gankutsuou - The Count Of MOnte Cristo című animéből származik.
Aláírás: Paradise Kiss Opening-ből csak úgy megtetszett.
Aláírás: Paradise Kiss Opening-ből csak úgy megtetszett.
INGYEN ÖLELÉS! :)
beküldve: 2007-03-25 20:25:19
(#46) Avatár: Orochimaru, kedvenc szereplőm a Naruto-ból mostanság ezt használom. Az aláíráson még gondolkodok.
Az életben csak két dolog biztos: a hálá és az adók
beküldve: 2007-03-25 19:36:51
(#45) Oké,Black Beauty Sisters-ék eddig bírták,térjünk vissza kicsi Serashoz és a bácsihoz,aki nem fogja fel hogy kalap nélkül jobban néz ki :"
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!