Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Hibajelentő
beküldve: 2014-05-27 20:20:10
(#65) A kapcsolat menü pont alatt valamiért nem lehet elküldeni az üzenetet amit szeretnék egyik böngészővel sem
Illetve még annyi, hogy jó lenne, ha lehetne szerkeszteni az e-mail címet a profilnál, mivel az enyém is már inaktív, így a rendelésemről se kaptam visszaigazolást...
Támogatom az ötletet, mert én is ugyanilyen helyzetben v'ok.
Mondjuk ez jó lenne,mert máskülönben újra kell regizni az oldalra.
at the end,we all die alone
Illetve még annyi, hogy jó lenne, ha lehetne szerkeszteni az e-mail címet a profilnál, mivel az enyém is már inaktív, így a rendelésemről se kaptam visszaigazolást...
Támogatom az ötletet, mert én is ugyanilyen helyzetben v'ok.
-
beküldve: 2013-04-13 16:31:42
(#62) Szisztok, úgy látom még mindig nem működik néhány gomb a felső részen (fejléc??).... A websop gomb pedig hogy kerül a mangafan logójára?! :'D
"A gyarlóság a testen belül rothadás. Mint az üszkösödés, olyan az. Tizenéves korom derekától végig ezt éreztem. Ez idegesített folyton. Tudod te, milyen az, hogy valaki kétségtelenül rohad és ő maga is tud erről?"
beküldve: 2013-01-08 21:37:31
(#61) Hello!
Egy ismerősöm az előbb próbált regisztrálni az oldalon, de amikor rányomott a regisztráció befejezésére, egy üres fehér oldal jött be. Amikor újra megpróbálta akkor már foglaltnak jelezte a felhasználó nevet. És nem jött neki visszaigazoló e-mail sem + nem is tudott utána bejelentkezni sem :S
Egy ismerősöm az előbb próbált regisztrálni az oldalon, de amikor rányomott a regisztráció befejezésére, egy üres fehér oldal jött be. Amikor újra megpróbálta akkor már foglaltnak jelezte a felhasználó nevet. És nem jött neki visszaigazoló e-mail sem + nem is tudott utána bejelentkezni sem :S
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
Szerk: Moderátor 2011-12-08 02:31:32
beküldve: 2011-11-09 11:45:04
(#59) Valaki nem akar már végre szólni hogy a fenti sávban a legördülő menükön kívül nem működik semmi?
Legalábbis chromeban.
Legalábbis chromeban.
*Trágárság javítva. A moderátor*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Moderátor 2012-10-19 01:09:17
beküldve: 2011-04-08 16:16:22
(#58) Sziasztok!
Az én megrendelésemet sem sikerült 03.18.-ától rendezni, a nyomdahibásan küldött termékemet hiába kértem cseréljék ki, már több mint egy hete.
Az én megrendelésemet sem sikerült 03.18.-ától rendezni, a nyomdahibásan küldött termékemet hiába kértem cseréljék ki, már több mint egy hete.
beküldve: 2011-02-17 22:39:55
(#57) Hy!
Én már több, mint egy hónapja megrendeltem a magazint, és a pénzt is elküldtem,de még nem kaptam semmit!!!
Én már több, mint egy hónapja megrendeltem a magazint, és a pénzt is elküldtem,de még nem kaptam semmit!!!
beküldve: 2010-04-20 19:37:41
(#56) Hellósztok.
Én még a márciusi és az áprilisi dvds mondomagazintmég nem kaptam meg.Gall
Én még a márciusi és az áprilisi dvds mondomagazintmég nem kaptam meg.Gall
gall
Szerk: gall edems 2010-04-20 19:38:17
beküldve: 2009-12-30 11:20:32
(#55) Sziasztok!!
Nem tudom másnál is előfordult-e, de most vettem meg a Bleach 2. évadját és a 27. résznél egyszerűen elcsúszik a hang!!
Nem tudtok valakit aki ebben segítségemre lenne? Ha igen kérlek dobjátok már el ide a címét peter16@vipmail.hu. Köszi előre is!!
Nem tudom másnál is előfordult-e, de most vettem meg a Bleach 2. évadját és a 27. résznél egyszerűen elcsúszik a hang!!
Nem tudtok valakit aki ebben segítségemre lenne? Ha igen kérlek dobjátok már el ide a címét peter16@vipmail.hu. Köszi előre is!!
Sok más itteni topicnál is van ilyen.
Én, a Kiválasztott csináltam (mármint a zavart az erőben) még április 1.-ei tréfának, de nem vettétek észre
Én, a Kiválasztott csináltam (mármint a zavart az erőben) még április 1.-ei tréfának, de nem vettétek észre
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
no pussy, just the dicks
Szerk: Moderátor 2009-12-13 23:59:19
beküldve: 2009-05-23 00:15:29
(#53) A Fórum >> Manga >> Legutóbb olvastad, ilyen volt topiknál egy kis zavart éreztem az Erőben, ugyanis 20 oldalas, viszont az első hozzászólás a 18. oldalon van. Ez óriási pazarlás, az ilyenek miatt pusztulnak ki az esőerdők.
Na, most jól feljelentettem!
Na, most jól feljelentettem!
beküldve: 2009-04-01 15:52:38
(#52) Nekem a saját adatok mentésénél olyat ír ki, ami úgy kezdődik, hogy
string(1) "0" ["birth_month"]=> string(1) "0" ["birth_day"]=>
és úgy végződik, hogy
string(1) } ["avatargalleries"]=&g t; array(1) { [0]=> array(2) { ["id"]=> string(1) "2" ["title"]=> string(20) "Árnybíró galéria" } } } -->
és az avatatlan embernek akaratlanul is egy ilyen mysql injection vagy miegyéb biztonsági rés réme köszön be.
string(1) "0" ["birth_month"]=> string(1) "0" ["birth_day"]=>
és úgy végződik, hogy
string(1) } ["avatargalleries"]=&g t; array(1) { [0]=> array(2) { ["id"]=> string(1) "2" ["title"]=> string(20) "Árnybíró galéria" } } } -->
és az avatatlan embernek akaratlanul is egy ilyen mysql injection vagy miegyéb biztonsági rés réme köszön be.
beküldve: 2009-01-24 11:27:07
(#51) Találtam, egy Slayers topicot, pontosabban 2-őt. [Link] <----- Ez egy fölösleges, mert van neki sajátja. Szerintem törölni kéne a topicot.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-24 11:31:14