Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Hibajelentő
beküldve: 2007-06-09 14:07:50
(#20) Egyre gyakoribb a múltkor emlegetett problémám, jelesül, hogy a Tűzrókából nem enged bejelentkezni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem tudom, hogy hiba-e, de nekem még eddig egszer sem sikerült simán bejelentkeznem.
Már úgy értem, hogy mindig beírom a kezdőlapon megjelenő bal felső kis rublikákba a nevem, jelnszavam, majd katt a mehet gomb. De ettől nem lép be, csak kihoz középre egy nagyonbb bejelentkező panelt. Ha ige újra beírom és mehet, akkor belép.
Nem tudom, hogy számít-e de leírom, hogy könyvtári számítógépeken internetezem és mindig más gép előtt ülök, mikor a mangafan-ra jövök.
Már úgy értem, hogy mindig beírom a kezdőlapon megjelenő bal felső kis rublikákba a nevem, jelnszavam, majd katt a mehet gomb. De ettől nem lép be, csak kihoz középre egy nagyonbb bejelentkező panelt. Ha ige újra beírom és mehet, akkor belép.
Nem tudom, hogy számít-e de leírom, hogy könyvtári számítógépeken internetezem és mindig más gép előtt ülök, mikor a mangafan-ra jövök.
Na ilyet még nem tapasztaltam...
Olyat már igen, hogy Tűzrókával próbáltam bejelentkezni, nem engedett, aztán megint nem, megint nem, aztán egyszer csak bumm: beengedett...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem tudom, hogy hiba-e, de nekem még eddig egszer sem sikerült simán bejelentkeznem.
Már úgy értem, hogy mindig beírom a kezdőlapon megjelenő bal felső kis rublikákba a nevem, jelnszavam, majd katt a mehet gomb. De ettől nem lép be, csak kihoz középre egy nagyonbb bejelentkező panelt. Ha ige újra beírom és mehet, akkor belép..
Már úgy értem, hogy mindig beírom a kezdőlapon megjelenő bal felső kis rublikákba a nevem, jelnszavam, majd katt a mehet gomb. De ettől nem lép be, csak kihoz középre egy nagyonbb bejelentkező panelt. Ha ige újra beírom és mehet, akkor belép..
Nekem volt olyan h még utánna se lépett mikor kihozta középre azt a bejeliős ablakot...
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-05-10 22:40:29
(#17) A nagy probléma:
Van egy fórumos egyén, kinek neve: Matilda Mattise. Szóval egy másik fórumon jelezte hogy nem tud bejelentkezni, mert elfelejtette a jelszavát. hiába írja be az elfelejtett jelszó mezőbe a nevét, nem kap e-mailt. Mi lehet a probléma?
Van egy fórumos egyén, kinek neve: Matilda Mattise. Szóval egy másik fórumon jelezte hogy nem tud bejelentkezni, mert elfelejtette a jelszavát. hiába írja be az elfelejtett jelszó mezőbe a nevét, nem kap e-mailt. Mi lehet a probléma?
beküldve: 2007-05-09 15:37:55
(#16) Nem tudom, hogy hiba-e, de nekem még eddig egszer sem sikerült simán bejelentkeznem.
Nálam is előjött már ez a probléma.De viszonylag ritkán tapasztaltam.Kb. 2 hetente egyszer. Gondolom a könyvtári gépeken nincs Firefox. Szerintem azon ritkábban jön elő ez a hiba.
Ezt a problémát már én is tapasztaltam, sőt, az üzenőfalon többen is írták. Én sem mindig ugyanonnan jelentkezem be, mégis szinte mindig csak másodikra sikerül =(
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-05-04 12:07:01
(#13) Nem tudom, hogy hiba-e, de nekem még eddig egszer sem sikerült simán bejelentkeznem.
"Nyali fali éjszakák" Nagyon jóó!
beküldve: 2007-04-25 20:59:27
(#12) Bár megjelenik a hozzászólásomnál a szerkesztés gomb, de a mehet gombra csak "hozzáférés megtagadva - A kért művelet végrehajtásához nincsen jogosultágod!" -ot kapok, a hozzászólás nem módosul.
Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
Kaptam egy e-mailt a mangafan.hu-tól, miszerint a jelszavam megváltozatását kértem stb. Pedig nem is. Mindenesetre beenged a régivel, csak gondoltam szólok, hogy ilyen is van.
Lehet, hogy más akart belépni, mert azt hitte, az övé a neved
(csak egy tipp. van, ahol ilyenkor küldenek e-mailt, aztán az illető onnan jön rá, hogy voltaképp nem a jelszava, hanem a neve nem stimmel, hogy hiába várja a levelet; te viszont kapsz egyet, mert a tied)
beküldve: 2007-04-24 15:43:08
(#10) Kaptam egy e-mailt a mangafan.hu-tól, miszerint a jelszavam megváltozatását kértem stb. Pedig nem is. Mindenesetre beenged a régivel, csak gondoltam szólok, hogy ilyen is van.
beküldve: 2007-04-12 23:40:47
(#9) Nem nagy hiba, de a fórum főmenüjében a Sorozatok témakörnél 1 topik van jelezve, de ha belépek ott már kettő fogad (Árnybíró és Narutó).
A bejelentkezéssel nekem is volt problémám (Fájörfokszal).
A bejelentkezéssel nekem is volt problémám (Fájörfokszal).
beküldve: 2007-04-05 11:10:27
(#8) beküldve: 2007-04-01 17:46:49
(#7) Néha valamiért nem enged bejelentkezni az oldal. (Firefoxot használok.) Ekkor ha kirpróbálom explorer-rel, akkor meg minden rendben. Fura.
beküldve: 2007-04-01 10:19:18
(#6) Sziasztok!
Lehet, hogyén csináltam rosszul valamit, de most vettem észre, hogy az aláírásomnak hűlt helye. (azóta visszatettem, most azért van ott)
Már korábban is gyanús volt, hogy mikor elmentettem a személyes adatoknál, a mentés után az írás jól eltűnt (először háromszor is mentettem, hogy hátha csak közben szakadt a kapcsolatom, vagy ilyesmi) de aztán láttam, hogy a hozzászólásban látszik, úgyhogy gondoltam: akkor csak itt nem lehet látni. Egy ideig látszott is a hozzászólásokban, de most már nem... (illetőleg most megint, mert visszatettem; de a személyes résznél az ablak még mindig üres).
Kérdem én: ez hiba, vagy így van rendjén? Ha én csinálok valamit rosszul, azt hogyan javíthatnám?
Köszi,
Loona
Lehet, hogyén csináltam rosszul valamit, de most vettem észre, hogy az aláírásomnak hűlt helye. (azóta visszatettem, most azért van ott)
Már korábban is gyanús volt, hogy mikor elmentettem a személyes adatoknál, a mentés után az írás jól eltűnt (először háromszor is mentettem, hogy hátha csak közben szakadt a kapcsolatom, vagy ilyesmi) de aztán láttam, hogy a hozzászólásban látszik, úgyhogy gondoltam: akkor csak itt nem lehet látni. Egy ideig látszott is a hozzászólásokban, de most már nem... (illetőleg most megint, mert visszatettem; de a személyes résznél az ablak még mindig üres).
Kérdem én: ez hiba, vagy így van rendjén? Ha én csinálok valamit rosszul, azt hogyan javíthatnám?
Köszi,
Loona
Szerk: Loona 2007-04-01 10:20:19