• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> MangaFan.hu >>
Hibajelentő
Oldalak: 1 2 3 4 5 <<>>
beküldve: 2007-06-09 14:07:50
(#20)
alister
alister
[ True mangafan ]
Egyre gyakoribb a múltkor emlegetett problémám, jelesül, hogy a Tűzrókából nem enged bejelentkezni...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-06-05 21:32:53
(#19) Válasz Julcsi (#13) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Nem tudom, hogy hiba-e, de nekem még eddig egszer sem sikerült simán bejelentkeznem.
Már úgy értem, hogy mindig beírom a kezdőlapon megjelenő bal felső kis rublikákba a nevem, jelnszavam, majd katt a mehet gomb. De ettől nem lép be, csak kihoz középre egy nagyonbb bejelentkező panelt. Ha ige újra beírom és mehet, akkor belép.

Nem tudom, hogy számít-e de leírom, hogy könyvtári számítógépeken internetezem és mindig más gép előtt ülök, mikor a mangafan-ra jövök.

Na ilyet még nem tapasztaltam...
Olyat már igen, hogy Tűzrókával próbáltam bejelentkezni, nem engedett, aztán megint nem, megint nem, aztán egyszer csak bumm: beengedett...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-06-05 21:26:41
(#18) Válasz Julcsi (#13) üzenetére
Aya
Aya
[ Rászokóban ]
Nem tudom, hogy hiba-e, de nekem még eddig egszer sem sikerült simán bejelentkeznem.
Már úgy értem, hogy mindig beírom a kezdőlapon megjelenő bal felső kis rublikákba a nevem, jelnszavam, majd katt a mehet gomb. De ettől nem lép be, csak kihoz középre egy nagyonbb bejelentkező panelt. Ha ige újra beírom és mehet, akkor belép..

Nekem volt olyan h még utánna se lépett mikor kihozta középre azt a bejeliős ablakot...

"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-05-10 22:40:29
(#17)
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]
A nagy probléma:
Van egy fórumos egyén, kinek neve: Matilda Mattise. Szóval egy másik fórumon jelezte hogy nem tud bejelentkezni, mert elfelejtette a jelszavát. hiába írja be az elfelejtett jelszó mezőbe a nevét, nem kap e-mailt. Mi lehet a probléma?

beküldve: 2007-05-09 15:37:55
(#16)
Julcsi
Julcsi
[ Új arc ]
Csak Firefox van

"Nyali fali éjszakák" Nagyon jóó!
beküldve: 2007-05-05 13:42:18
(#15) Válasz Julcsi (#13) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Már úgy értem, hogy mindig beírom a kezdőlapon megjelenő bal felső kis rublikákba a nevem, jelnszavam, majd katt a mehet gomb. De ettől nem lép be, csak kihoz középre egy nagyonbb bejelentkező panelt. Ha ige újra beírom és mehet, akkor belép.

Nem tudom, hogy számít-e de leírom, hogy könyvtári számítógépeken internetezem és mindig más gép előtt ülök, mikor a mangafan-ra jövök.

Nálam is előjött már ez a probléma.De viszonylag ritkán tapasztaltam.Kb. 2 hetente egyszer. Gondolom a könyvtári gépeken nincs Firefox. Szerintem azon ritkábban jön elő ez a hiba.

beküldve: 2007-05-05 12:15:55
(#14) Válasz Julcsi (#13) üzenetére
Loona
Loona
[ Rászokóban ]

Ezt a problémát már én is tapasztaltam, sőt, az üzenőfalon többen is írták. Én sem mindig ugyanonnan jelentkezem be, mégis szinte mindig csak másodikra sikerül =(

"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-05-04 12:07:01
(#13)
Julcsi
Julcsi
[ Új arc ]

"Nyali fali éjszakák" Nagyon jóó!
beküldve: 2007-04-25 20:59:27
(#12)
bugger
bugger
[ Új arc ]
Bár megjelenik a hozzászólásomnál a szerkesztés gomb, de a mehet gombra csak "hozzáférés megtagadva - A kért művelet végrehajtásához nincsen jogosultágod!" -ot kapok, a hozzászólás nem módosul.

Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
beküldve: 2007-04-25 19:39:56
(#11) Válasz Zsolti (#10) üzenetére
Loona
Loona
[ Rászokóban ]
Kaptam egy e-mailt a mangafan.hu-tól, miszerint a jelszavam megváltozatását kértem stb. Pedig nem is. Mindenesetre beenged a régivel, csak gondoltam szólok, hogy ilyen is van.

Lehet, hogy más akart belépni, mert azt hitte, az övé a neved
(csak egy tipp. van, ahol ilyenkor küldenek e-mailt, aztán az illető onnan jön rá, hogy voltaképp nem a jelszava, hanem a neve nem stimmel, hogy hiába várja a levelet; te viszont kapsz egyet, mert a tied)

beküldve: 2007-04-24 15:43:08
(#10)
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]
Kaptam egy e-mailt a mangafan.hu-tól, miszerint a jelszavam megváltozatását kértem stb. Pedig nem is. Mindenesetre beenged a régivel, csak gondoltam szólok, hogy ilyen is van.

beküldve: 2007-04-12 23:40:47
(#9)
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]
Nem nagy hiba, de a fórum főmenüjében a Sorozatok témakörnél 1 topik van jelezve, de ha belépek ott már kettő fogad (Árnybíró és Narutó).
A bejelentkezéssel nekem is volt problémám (Fájörfokszal).

beküldve: 2007-04-05 11:10:27
(#8)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Hát izé...valamikor engem se enged fel a Firefox.Gondoltam szólok...

beküldve: 2007-04-01 17:46:49
(#7)
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]
Néha valamiért nem enged bejelentkezni az oldal. (Firefoxot használok.) Ekkor ha kirpróbálom explorer-rel, akkor meg minden rendben. Fura.

beküldve: 2007-04-01 10:19:18
(#6)
Loona
Loona
[ Rászokóban ]
Sziasztok!
Lehet, hogyén csináltam rosszul valamit, de most vettem észre, hogy az aláírásomnak hűlt helye. (azóta visszatettem, most azért van ott)
Már korábban is gyanús volt, hogy mikor elmentettem a személyes adatoknál, a mentés után az írás jól eltűnt (először háromszor is mentettem, hogy hátha csak közben szakadt a kapcsolatom, vagy ilyesmi) de aztán láttam, hogy a hozzászólásban látszik, úgyhogy gondoltam: akkor csak itt nem lehet látni. Egy ideig látszott is a hozzászólásokban, de most már nem... (illetőleg most megint, mert visszatettem; de a személyes résznél az ablak még mindig üres).

Kérdem én: ez hiba, vagy így van rendjén? Ha én csinálok valamit rosszul, azt hogyan javíthatnám?

Köszi,
Loona

Szerk: Loona 2007-04-01 10:20:19
Oldalak: 1 2 3 4 5 <<>>