Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Hibajelentő
beküldve: 2008-07-28 18:13:37
(#50) Ha már itt tartunk, van ugyanott egy felesleges Death Note topic is.
Szerk: Nagashi beelőzött pár másodpercel.
Szerk: Nagashi beelőzött pár másodpercel.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-07-28 18:14:35
udtommal vannak más duplicate topikok, a Kiadányok és a Manga topikok között, nem?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-28 17:02:38
(#48) Van egy felesleges Rurouni Kenshin topik a sima "Manga" részben. Akár törölhetnétek is.
beküldve: 2008-03-08 09:57:23
(#47) sziasztok, bocsi hogyha olyat kérdezek amit nem tudtok, de miért nem küldenek visszaigazoló email-t ha rendelek valamit? vagy miért van ez? (csakmert rendeltem innen dolgokat szülinapomra és még nem érkeztek meg és hát kiváncsi vagyok mi az oka )*türelmetlen* előre is köszi az infót : Andi
beküldve: 2008-03-05 10:41:51
(#46) Gondolom most már, hogy megint működik az oldal, felesleges, de azért a tisztesség kedvéért szólok: tegnap este nem működött
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Vki tudna nekem segíteni h h lehet kivenni dolgokat a kosárból?
Akkor még egyszer: a mennyiség mellett van egy "+/-" jel. Értelemszerüen, a "+" növeli, a "-" csökkenti (nullázza a mennyiséget).
beküldve: 2007-12-07 22:36:27
(#44) A webbolt tényleg nagyon jó, de megmondaná az az okos ember aki tudja, hogyan kell, vagy egyáltalán lehet-e a kosárból kitötölni dolgokat?
A mennyiség mellett van egy "+/-" jel. Értelemszerüen, a "+" növeli, a "-" csökkenti (nullázza a mennyiséget).
Köszike
A webbolt tényleg nagyon jó, de megmondaná az az okos ember aki tudja, hogyan kell, vagy egyáltalán lehet-e a kosárból kitötölni dolgokat?
A mennyiség mellett van egy "+/-" jel. Értelemszerüen, a "+" növeli, a "-" csökkenti (nullázza a mennyiséget).
beküldve: 2007-09-28 17:38:15
(#41) A webbolt tényleg nagyon jó, de megmondaná az az okos ember aki tudja, hogyan kell, vagy egyáltalán lehet-e a kosárból kitötölni dolgokat?
beküldve: 2007-09-27 19:06:44
(#40) Az a probláma, hogy ez az oldal nem teszi nyilvánosság elé az e-mail címét a főoldalon. Lehet, hogy csak én nem találtam meg és ha így van, akkor elnézést a kritikáért . De ha valaki tudja mi az légyszi írja meg!
Hát igen nekem sosincsenek ilyen problémáim! Lehet h megérzi az oldal h ÉN akarok belépni, és rögtön beenged?
Kedves ez az oldal!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2007-09-12 16:33:50
(#38) Hát igen nekem sosincsenek ilyen problémáim! Lehet h megérzi az oldal h ÉN akarok belépni, és rögtön beenged?
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
beküldve: 2007-09-12 14:57:22
(#37) Már megint nem engedett be rendesen!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!