Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Am a kötetek száma sztem nem kéne,hogy befolyásoljon egy mangakiadást.
minél hosszabb egy manga annál többet kell fizetni a japánoknak.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Na akkor Mélyen Tisztelt mangafan,tessék kiadni a GTO-t és a Gokusen-t,szépenkérjük
Am a kötetek száma sztem nem kéne,hogy befolyásoljon egy mangakiadást.De lehet,hogy tévedek
Am a kötetek száma sztem nem kéne,hogy befolyásoljon egy mangakiadást.De lehet,hogy tévedek
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
GTO... a legjobb ötlet, már én is indítványoztam párszor az egyik kedvencem ;D Csak hát 25 vagy mennyi kötet :/ de attól még jó és ez kell
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Great Teacher Onizuka-t a népnek!
vagy pedig a Gokusen-t adják ki.
mind a 2-t támogatom a kedvenceim között vannak
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-06 13:43:38
(#2422) Great Teacher Onizuka-t a népnek!
Én meg egy kis Loveless-t, vagy Junjou Romantica-t. (Am. hangember vagyok csak, utóbbit nem merném megvenni. )
Nagyon kiábrándulnék a Mangafanból, ha kiadnák a Strawberry Panic-et (vagy bármi yurit). Akkor inkább yaoit se adjanak ki, ha utána jönnének a yurik.
Viszont ha már rövid manga, akkor a Code Geass, vagy a Blood+ is jöhetne. Esetleg Meru Puri, ha már a Vampire Knightért hiába esedezünk.
Viszont ha már rövid manga, akkor a Code Geass, vagy a Blood+ is jöhetne. Esetleg Meru Puri, ha már a Vampire Knightért hiába esedezünk.
Hát igen, de azért én szívesen olvasnék egy kis Strawberry Panic-ot (persze sok minden mást is).
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Nagyon kiábrándulnék a Mangafanból, ha kiadnák a Strawberry Panic-et (vagy bármi yurit). Akkor inkább yaoit se adjanak ki, ha utána jönnének a yurik.
beküldve: 2010-01-06 13:09:17
(#2418) Egyetértek: Strawberry Panic mangát a népnek!!!
Végignéztem az animét nagyon tetszett
Végignéztem az animét nagyon tetszett
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Kid 2010-01-06 13:13:29
Naoki Urasawa Monster-jét olvasnám még szívesen magyar nyelven.Jó kis krimi.
Megtaláltam nagy nehezen a Strawberry panic mangát neten,nem is rossz,sőt kifejezetten tetszik Bár nem hinném,hogy Yuri mangát valaha is kiad a Mangafan.
beküldve: 2010-01-05 20:36:48
(#2416) A Strawberry panic regény változatához volt anno szerencsém. DE az nagyon jó volt (kár hogy csak kölcsönbe kaptam). Kár, hogy manapság nagyon nehéz beszerezni a megjelent 2 kötete (a 3. a válság miatt nem jelent meg)
Amúgy ha valakit érdekel akkor az a Seven Seas oldalán beleolvashat
(http://gomanga.com/manga/stra wberrypanic.php)
Strawberry panic regényt a népnek! (meg a pár oldalal ezelőtt felsoroltakatXD)
Amúgy ha valakit érdekel akkor az a Seven Seas oldalán beleolvashat
(http://gomanga.com/manga/stra wberrypanic.php)
Strawberry panic regényt a népnek! (meg a pár oldalal ezelőtt felsoroltakatXD)
Ike Ike Don Don!
Netem próbáltam rákeresni a Strawberry mangára,de nem jártam sikerrel.Sakura Taisen mangát is nagy keresgélés után találtam.
Ugyebár mielőtt vmit megveszek,azért neten belenézek,hogy utólag a manga,amit már megrendeltem,szállítás után ne a szemetesbe landoljon rögtön,mert a tartalom nem tetszik...bár a polcon ettől függetlenl elfér még ;)
és hogy ne lögyek má off:
Sakura Taisen mangát el tudnám képzelni a polcomon.
Más Yuri manga esetleg,ami megjelent angolul?
Ugyebár mielőtt vmit megveszek,azért neten belenézek,hogy utólag a manga,amit már megrendeltem,szállítás után ne a szemetesbe landoljon rögtön,mert a tartalom nem tetszik...bár a polcon ettől függetlenl elfér még ;)
és hogy ne lögyek má off:
Sakura Taisen mangát el tudnám képzelni a polcomon.
Más Yuri manga esetleg,ami megjelent angolul?
Szerk: Souichiro 2010-01-05 20:13:42
Na ilyennel sem sűrűn találkoztam még.
Még milyen jó,hogy nem vettem meg,pedig gondolkodtam rajta elég sokat.
azért annyira nem rossz a manga, csak az anime sokkal jobb. én ettől függetlenül szeretném majd megvenni angolul is a mangát + novellákat.
Na ilyennel sem sűrűn találkoztam még.
Strawberry Panicot akarooook
ezzel én is egyetértenék ha nem lenne meg a manga japánul. közelébe sem ér az animének. ritkán mondok ilyet de az anime ezerszer jobb (és befejezett) mint a manga.
annyi talán hogy az animébe egy kicsit több "akciót" tehettek volna még.
Szerk: vadooc 2010-01-05 19:34:37