Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2010-01-09 20:45:11
(#2488) ha regény akkor én a Fruits Basketre szavaznék
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerintem néhány regény is jó lenne... mint pl Haruhi Suzumiya, vagy Full Metal Panic... nem tudom, hogy mások mennyire szeretnek könyveket olvasni, de én nagyon, és örülnék, ha ezeknek lenne magyar kiadása
Ez nem is olyan rossz ötlet! Én Strawberry panic! novelleket olvasnám el szivesen. Egy meg van japánul, de hát úgy nem tudok. Amikor meg angolul megvehettem volna, akkor meg elszalasztottam De ez tényleg jó ötlet!!!
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-01-09 19:17:01
(#2486) A Full Metal Panic szerintem is jöhetne!
Első mangám,amit vettem pont a Full metal panic volt. 2 kötet már megvan,sztem ha megjelenne magyarul,akkor megvenném a hiányzó köteteket is.
A mai nap a polcról leemeltem,"leporoltam" egy kicsit és átlapozgattam,mekkora jó volt annak idején
Meg még most is az. Ennek örömére volt a nap folyamán az anime klubunknak egy kisebb talija,megmutattam a közönségnek az FMP mangát,tuti siker volt
A regény változatáról nem tudok sokat mondani,azt leszámítva,hogy van olyan is,mert olvastam belőle vmennyit annó.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-01-09 19:08:14
beküldve: 2010-01-09 19:05:11
(#2484) Tengen Toppa Gurren-Lagann? én szívesen olvasnám
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerintem néhány regény is jó lenne... mint pl Haruhi Suzumiya, vagy Full Metal Panic... nem tudom, hogy mások mennyire szeretnek könyveket olvasni, de én nagyon, és örülnék, ha ezeknek lenne magyar kiadása
A Full Metal Panic szerintem is jöhetne!
meh....
LoveCom következő köteteit én is várom szintén
Ezt tutira kigyűjtöm,tudom 10 év,mire a végére érnek,de kigyűjtöm xD
Gantz mangát magyarul még szívesen olvasnám,hátha egyszer megjelenik.
Doubt-ra fáj még a fogam,de az a baj,hogy angolul sem találom sehol,mármint megvételre
Ezt tutira kigyűjtöm,tudom 10 év,mire a végére érnek,de kigyűjtöm xD
Gantz mangát magyarul még szívesen olvasnám,hátha egyszer megjelenik.
Doubt-ra fáj még a fogam,de az a baj,hogy angolul sem találom sehol,mármint megvételre
Natsume...talán te is Tenjou Tenge rajongó vagy?
mert még igen kevesen vagyunk De sok kicsi sokra megy,így kérjük a magyar Tenjou köteteket xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-09 18:12:21
(#2481) Szerintem néhány regény is jó lenne... mint pl Haruhi Suzumiya, vagy Full Metal Panic... nem tudom, hogy mások mennyire szeretnek könyveket olvasni, de én nagyon, és örülnék, ha ezeknek lenne magyar kiadása
beküldve: 2010-01-09 17:11:29
(#2478) Jaja! Egyet értek, Pesten van a legtöbb! De ha már erre járok
ROZEN MAIDEN
Meg találtam valami eszméletlenül szépet
[Link]
Shirahime Shou a címe, ha jól tudom, és valami gyönyörű történetek vannak benne! Egyik angol mangás helyen találtam, és ez sem lenn rossz magyarul, szerintem vennék is mint a cukrot! Én is!!! De ha ki is jön magyarul, akkor is megveszem belőle a japán verziót, mert ez valami elképesztően szép!
ROZEN MAIDEN
Meg találtam valami eszméletlenül szépet
[Link]
Shirahime Shou a címe, ha jól tudom, és valami gyönyörű történetek vannak benne! Egyik angol mangás helyen találtam, és ez sem lenn rossz magyarul, szerintem vennék is mint a cukrot! Én is!!! De ha ki is jön magyarul, akkor is megveszem belőle a japán verziót, mert ez valami elképesztően szép!
Szerk: Ayumu89 2010-01-09 17:13:56
na barátom pesten van a legtöbb!!! ha van két osztálytársak akik nagyon nagy anime rajongók akkor ez bizonyíték erre. Nekem egy ismerősöm sincs, aki úgy tényleg egy csomó animét nézne magától (mármint van egy olyan, aki a naruto mangákat is veszi, meg animét is néz, csak általában azt amit én mutatok neki, meg nem is fórumozik meg semmi hasonló).
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-01-29 15:18:50
beküldve: 2010-01-09 13:47:54
(#2476) Sziasztok fajtársaim!Nagyon örülök,hogy végre találtam embereket akik szeretik az animéket! Én a legjobban annak örülnék,ha a Detective Conan-t és az FMA-t kiadnák! Én egy nagyon (de tényleg nagyon) őrült anime rajongó vagyok két osztálytársammal együtt
Ha valamelyikőtök Budapesti akkor lééééééééééégyszi írjon üzit nekem Mert eddig nem sok pesti anime őrülttel találkoztam
Köszike!
Ha valamelyikőtök Budapesti akkor lééééééééééégyszi írjon üzit nekem Mert eddig nem sok pesti anime őrülttel találkoztam
Köszike!
JAKAB VIKI
beküldve: 2010-01-09 12:45:21
(#2475) beküldve: 2010-01-09 00:21:17
(#2474) Ha már mahoushoujo, akkor nekem ez tetszik a legjobban Uta-kata, gondolom sokan ismerik (vagy nem?) Az benne a legjobb, hogy az átváltozások mindig mások, és nem fizikai dolgok a legyőzendő ellenségek. Érdekessége még, hogy minden ruhát más híres anime/manga alkotó rajzolt. Ez a személyes kedvencem, mert ezt Kaishaku tervezte, és rajzolta (Kannazuki no miko rajzolója)
[Link]
[Link]
beküldve: 2010-01-09 00:10:50
(#2473) Ah, Sailor Moon manga... <3 Hát igen, ilyenekben reménykedni. Egyébként sokkal gyorsabbak benne az események, mint az animében. És jobb is, és szebb. És meg van az utolsó kötet japánul.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-01-08 23:22:13
(#2472) A Sailor Moon manga első pár kötete még megegyezik az anime verzióval... úgy ahogy.
Utána viszont tényleg más. Pluto meg Szaturnusz sokkal többet szerepelnek, és az animéből egy csomó minden kimaradt. Pl az hogy Ushagi és Minako
És nekem is a Horroros Doubt-ról a Donnie Darco jut eszembe
Utána viszont tényleg más. Pluto meg Szaturnusz sokkal többet szerepelnek, és az animéből egy csomó minden kimaradt. Pl az hogy Ushagi és Minako
valamilyen szinten rokonok.
És nekem is a Horroros Doubt-ról a Donnie Darco jut eszembe