Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2010-01-07 09:15:38
(#2441) Vadoocnak van igaza, a doujinshi az NEM manga... Ez egy kifejezés arra, amit fanok rajzolnak kedvencükből. Gyakorlatilag ez egy fanképregény, ha így érthetőbb. Szóval a Dramacon az bizony manga, akkor is, ha nem japán a szerző/rajzoló.
Hogy mit kéne kiadni? Akuma na eros!!!! Az egyik legjobb manga Bár kicsi rá az esély... Elég régi darab...
Hogy mit kéne kiadni? Akuma na eros!!!! Az egyik legjobb manga Bár kicsi rá az esély... Elég régi darab...
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
A Dramacon is akkor Doujinshi ennyi erővel? Mert hogy a mangához nem sok köze van neki...bár nem mangáról készített fancucc,hanem vmi manga utánzat,de mégsem nevezhető mangának.
Ezt most nem kötekedésképpen írom,csak kíváncsi vagyok
Rumoris: ezt jól mondod. Csomó Yaoi alkotás fel lett sorolva,eddig okés minden. De ha már Yuri alkotásokat soroltunk fel párat,akkor már ennyi erővel ne adjanak ki Yaoi mangát sem,mert Yuri mangákat kérünk...Érdekes. De a Yaoi áll mindenek felett ez a lényeg
Nincs nekem bajom a Yaoi mangákkal,szépen meg vannak rajzolva,meg minden,de engem ez hidegen hagy. Nem az én műfajom.Mégsem mondom,hogy ne adjanak ki Yaoi mangákat.Tudjátok vannak ám Yuri fanok is...Am meg nem értem,hogy a két műfaj rajongói miért háborúznak minden Conon,hogy a Yaoi a jobb! Égjél meg,a Yuri az igazi! Állandóan ez megy,na meg fújjogások Tisztára,mint az Oviban...Nem hiszem el,hogy állandóan szidni kell más kedvencét.
Ezt sem kötekedés képpen írom,csak leírtam a véleményem. Szeretek kötekedni,na
És hogy írjak má vmi értelmeset is: Escaflowne és D N Angel mangát kérünk! Ide,azonnal
Ezt most nem kötekedésképpen írom,csak kíváncsi vagyok
Rumoris: ezt jól mondod. Csomó Yaoi alkotás fel lett sorolva,eddig okés minden. De ha már Yuri alkotásokat soroltunk fel párat,akkor már ennyi erővel ne adjanak ki Yaoi mangát sem,mert Yuri mangákat kérünk...Érdekes. De a Yaoi áll mindenek felett ez a lényeg
Nincs nekem bajom a Yaoi mangákkal,szépen meg vannak rajzolva,meg minden,de engem ez hidegen hagy. Nem az én műfajom.Mégsem mondom,hogy ne adjanak ki Yaoi mangákat.Tudjátok vannak ám Yuri fanok is...Am meg nem értem,hogy a két műfaj rajongói miért háborúznak minden Conon,hogy a Yaoi a jobb! Égjél meg,a Yuri az igazi! Állandóan ez megy,na meg fújjogások Tisztára,mint az Oviban...Nem hiszem el,hogy állandóan szidni kell más kedvencét.
Ezt sem kötekedés képpen írom,csak leírtam a véleményem. Szeretek kötekedni,na
És hogy írjak má vmi értelmeset is: Escaflowne és D N Angel mangát kérünk! Ide,azonnal
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-01-07 08:36:04
beküldve: 2010-01-07 00:47:20
(#2439) Hagyományos mantrám: Gunsmith Cats, Black Lagoon *bociszemekkel néz*, Uzumaki
Heil.
És Drifterst majd egyszer.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
ez doujinshi és nem manga. magyar szerzők által rajzolt fancucc.
Rémlik valami biológiai példabeszéd rovarokról és bogarakról, meg valami halmazelmélet is, ha érted...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-06 22:59:06
(#2436) Ha jól tudom a mangákat nem kötetre veszik, hanem időre. Nem bántásból mondom, de a hosszú sorozatoknak van egy-két hátulütőjük:
1, Mire elérnek a 10- kötethez a csillagok kiszőrösödnek és megint fizethetnek
2, egy idő után a kutyát sem érdekli
Az, hogy "adjanak ki yaoit, de yurit ne" meg elég retardált hozzáállás. Mivel jobb a yaoi, mint a yuri? (és vice-versa).
1, Mire elérnek a 10- kötethez a csillagok kiszőrösödnek és megint fizethetnek
2, egy idő után a kutyát sem érdekli
Az, hogy "adjanak ki yaoit, de yurit ne" meg elég retardált hozzáállás. Mivel jobb a yaoi, mint a yuri? (és vice-versa).
Ike Ike Don Don!
Am hentai manga magyar nyelvű már van egy asszem.
Megtekintés szigorúan csak 10 éven aluliaknak,akarom mondani 18 éven felülieknek.[Link]
ez doujinshi és nem manga. magyar szerzők által rajzolt fancucc.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Cowboy Bebop,szeressük
Megtekintés szigorúan csak 10 éven aluliaknak,akarom mondani 18 éven felülieknek.[Link]
Szerk: Souichiro 2010-01-06 21:29:54
beküldve: 2010-01-06 21:17:21
(#2433) A Black Lagoon ötletét én is támogatom,meg a Dogs-ot is.
beküldve: 2010-01-06 21:12:00
(#2431) Hagyományos mantrám: Gunsmith Cats, Black Lagoon *bociszemekkel néz*, Uzumaki, Dogs.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
^^;
Akkor ez lehet talán az egyik oka annak,hogy rövidebb kötetes címeket akarnak kiadni?
Akkor ez lehet talán az egyik oka annak,hogy rövidebb kötetes címeket akarnak kiadni?
Szerk: Souichiro 2010-01-06 20:40:22
A Gravitation (brrr) 12, a Bizenghast még fut, jelenleg 6, ez a Vörös Kert meg elméletileg 4.
Öt perc Google. Öt perc, nem több.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-06 19:00:25
(#2427) sziasztok:)
valaki meg tudná mondani h a Gravitationaz hány kötetes leszz?
és esetleg a Bizenghast?
és a Vöröskert?
kérlek segitsetek
valaki meg tudná mondani h a Gravitationaz hány kötetes leszz?
és esetleg a Bizenghast?
és a Vöröskert?
kérlek segitsetek