• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Mit kéne magyarul kiadni?
Oldalak: ... 116 117 118 119 120 121 122 123 124 ... <<>>
beküldve: 2010-01-12 20:49:24
(#2504) Válasz Ayumu89 (#2502) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]

De ezzel sok animet elrontanak szerintem...

hát igen... de itt is minden a pénzről szól. ezért van a hosszú animesorozatokban annyi filler. beéri a mangát és nem lehet megállni, az animének folytatódnia kell.

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
új | válasz erre | moderátor
Szerk: Moderátor 2010-01-14 20:07:42
beküldve: 2010-01-12 19:15:05
(#2502) Válasz vadooc (#2500) üzenetére
Ayumu89
Ayumu89
[ Rászokóban ]

egyszer beéri az anime a mangát és akkor elkezdenek kitalálni dolgokat az animébe hogy tovább tudjon futni és így eltér a mangától. bár lehet hogy aztán a manga is átvesz néhány ötletet az animéből.

De ezzel sok animet elrontanak szerintem...

Engem meg most el kezdett érdekelni a Kamikaze Kaito Jeane (remélem jól írtam) és egyébként továbbra is Rozen Maiden

Meg piszkálja a csőröm a Sailor Moon ^^ Láttam Yakumoéknál, de elvitték, és mivel az látta meg előbb aki elvitte, ezért hát...

*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*

"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
Szerk: Moderátor 2010-01-14 20:10:06
beküldve: 2010-01-12 19:08:03
(#2501) Válasz yui-nyan :3 (#2497) üzenetére
Diamond
Diamond
[ Gyalog ]
láttom szóval nem csak nekem vannak pénz ügyi dolgaim am én nagyon szivesen olvasnám a Rust Blastert meg a Kuroshitsujit. Meg aztán a Pandora Herats is érdekel, no meg a Soul Eater... basszus bele olvastam neten XD hát nagyon be áll az agy halál xD... és egy csomó részt kihagytak az animéből... ><"

A Soul Eater nekem is jöhetne. Meg a Higurashit is el tudnám viselni.

beküldve: 2010-01-12 18:52:39
(#2500)
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]

egyszer beéri az anime a mangát és akkor elkezdenek kitalálni dolgokat az animébe hogy tovább tudjon futni és így eltér a mangától. bár lehet hogy aztán a manga is átvesz néhány ötletet az animéből.

beküldve: 2010-01-12 18:41:54
(#2499)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]

Azért, mert a kiadók/készítők/szerkesztők /vállalatok ki akarják használni egy új dolog népszerűségét. Minél korábban sikerül ezt elkapni, annál nagyobb a hepp. Egy manga általában lényegesen jobb, viszont az anime látványosabb és populárisabb.

Egyszerűbben:
fogj valamit, ami népszerű
spannold fel
és add le/el, amint tudod míg friss a láz

Valószínűleg már akkor nagy volt az igény az animére mikor az első pár kötet megjelent, ezért van, hogy az első részek hűebbek a mangához, mint a későbbiek. Példa lásd még: FullMetal Alchemist

Hakushaku Caint, One Piece-t és Great Teacher Onizukát szeretnék de nem utasítanék vissza egy Koi wa Ina Mono Myouna Mono-t sem

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-12 18:42:09
beküldve: 2010-01-12 18:32:18
(#2498) Válasz yui-nyan :3 (#2497) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Az animéknél bevált szokás,hogy a mangában megtörtént események,feltűnő szereplők felét kihagyják.Meg a befejezések is érdekesek: anime verzió kap egy hármas alá befejezést,a manga meg akkor még javában fut.De hogy ez mire jó?
Ne várjanak a rajongók heteket újabb anime részekre? Vagy pénzügyi bajok vannak?

Kurushitsuji jöhet
Soul Eater is.
A másik kettőt nem ismerem.

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-12 18:17:08
(#2497)
yui-nyan :3
yui-nyan :3
[ Addiktgyanús ]
láttom szóval nem csak nekem vannak pénz ügyi dolgaim am én nagyon szivesen olvasnám a Rust Blastert meg a Kuroshitsujit. Meg aztán a Pandora Herats is érdekel, no meg a Soul Eater... basszus bele olvastam neten XD hát nagyon be áll az agy halál xD... és egy csomó részt kihagytak az animéből... ><"

Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-01-10 14:19:23
(#2496)
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Samurai Deeper Kyo
Shiki
Saiyuki
Vagabond
Cromartie High School

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-10 07:55:01
(#2495) Válasz Ayumu89 (#2494) üzenetére
ssj2gohan1
ssj2gohan1
[ Rászokóban ]
Jó, mondjuk az Akuma na erosban nincs színes oldal sem a Mai-HiME-ben

a db kanzenbanomban van!!! (tom hogy egyáltalán nem illik ide, de azé leirtam). pénz : nekem szarügy, mert nem kapok havi zsebpénzt, hanem évente kapok pár nagyobbat. Abból meg nemigazán költhetek. vagyis költhetek csak anyáék mindig lecsesznek, h spóroltam volna inkább vmire. De mire spóroljak, ha már megvan annyi amennyi kell és arra amit akarok???(mondjuk egy nintendo dsi-re spórolhatnék, vagy a jövő évi sítáborra :P(sítábor helyett most inkább conra spórolok, majd szerzek vhonnan pénzt arra is)) nah, sok hülyeséget összehordtam itten, szal grat ha végigolvastad

beküldve: 2010-01-10 01:07:23
(#2494)
Ayumu89
Ayumu89
[ Rászokóban ]
Jó, mondjuk az Akuma na erosban nincs színes oldal sem a Mai-HiME-ben

beküldve: 2010-01-10 01:02:57
(#2493) Válasz vadooc (#2492) üzenetére
Ayumu89
Ayumu89
[ Rászokóban ]
Huh, hát valóban nagyon szép ^^ *irigy*

Én csak azért akarnám japánul, mert az a tapasztalat, hogy a japánban biztos van színes oldal még a "puha" borítósnak is. Pl: a Kannazuki no miko, mondtad neked is meg van, na a japánban abban benne van a színes oldal, az angolból kispórolták

Gondolom a kemény borítós az valami díszkiadás nem? Lehet hogy az angol "sima" kiadásban nincsen benne a 4 színes oldal, sőt védőborító sem...

Hát a pénz, na igen, általában megrendelek egy rahedli mindent aztán ahogy kapok pénzt már el is ment rá az összes

Szerk: Ayumu89 2010-01-10 01:03:49
beküldve: 2010-01-10 00:33:48
(#2492) Válasz Ayumu89 (#2491) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
egy hónapra előre elköltöttem minden pénzem

látom akkor te is olyan vagy mint én. XD én is általában elköltöm már előre a pénzemet.

Am a Shirahime Shout honnan rendelted meg? És mennyi volt? Tudsz róla képet feltenni? Érdekelne ^^

ebayről vettük a Bargarian Book-tól, de ők már csak softcover verziót árulnak. viszont náluk lehet még venni:
[Link]

[Link]

az ár pedig kb ugyanannyi mint amiket belinkeltem. az első négy oldal színes, védőborítós.
képek a sajátomról:

[Link]

[Link]

[Link]

beküldve: 2010-01-10 00:12:42
(#2491) Válasz vadooc (#2489) üzenetére
Ayumu89
Ayumu89
[ Rászokóban ]
Jaja, tudom, hogy Yakumo vagy comics meg tudná rendelni, itt csak azzal van a gáz, hogy van még Yakumonál egy artbookom, meg pár mangám, meg egy Rozen Maiden gashamponom, amit el akarok vinni mielőtt új dolgokat rendelnék (és mellesleg egy hónapra előre elköltöttem minden pénzem )
Szóval most kénytelen vagyok várni

Am a Shirahime Shout honnan rendelted meg? És mennyi volt? Tudsz róla képet feltenni? Érdekelne ^^

beküldve: 2010-01-09 23:10:19
(#2490)
Rumoris
Rumoris
[ Rászokóban ]
A Sztrawberry Panicot és egyéb seven seas light noveleket már csak használtan lehet venni, mivel kb 2008-9 óta az összes Out of Print státuszban van.

Bah. Mikor megkérdeztem az egyik hazai boltot mennyiért hoznák be a Shinigami no baladot közölték, hogy 24.000 Ft-ért HASZNÁLTAN :S

Ike Ike Don Don!
beküldve: 2010-01-09 21:10:12
(#2489) Válasz Ayumu89 (#2478) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]

Meg találtam valami eszméletlenül szépet

[Link]

Shirahime Shou a címe, ha jól tudom, és valami gyönyörű történetek vannak benne!

nekem az angol verziója van meg, a limitált HC (keményfedeles) kiadása. hihetetlenül gyönyörű festői képek vannak benne és nagyon igényes.
az egyik első manga aminek a magyar fanfordítását olvastam (manga.hu).
ha jól emléxek Kinokonak (Dharma) meg is van japánul.

a Strawberry panic novellát angol nyelven be tudod rendeltetni a Comicsinvest-tel vagy pedig Yakumoval is.

Szerk: vadooc 2010-01-09 21:12:40
Oldalak: ... 116 117 118 119 120 121 122 123 124 ... <<>>