Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
De ezzel sok animet elrontanak szerintem...
hát igen... de itt is minden a pénzről szól. ezért van a hosszú animesorozatokban annyi filler. beéri a mangát és nem lehet megállni, az animének folytatódnia kell.
egyszer beéri az anime a mangát és akkor elkezdenek kitalálni dolgokat az animébe hogy tovább tudjon futni és így eltér a mangától. bár lehet hogy aztán a manga is átvesz néhány ötletet az animéből.
De ezzel sok animet elrontanak szerintem...
Engem meg most el kezdett érdekelni a Kamikaze Kaito Jeane (remélem jól írtam) és egyébként továbbra is Rozen Maiden
Meg piszkálja a csőröm a Sailor Moon ^^ Láttam Yakumoéknál, de elvitték, és mivel az látta meg előbb aki elvitte, ezért hát...
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
A Soul Eater nekem is jöhetne. Meg a Higurashit is el tudnám viselni.
egyszer beéri az anime a mangát és akkor elkezdenek kitalálni dolgokat az animébe hogy tovább tudjon futni és így eltér a mangától. bár lehet hogy aztán a manga is átvesz néhány ötletet az animéből.
Azért, mert a kiadók/készítők/szerkesztők /vállalatok ki akarják használni egy új dolog népszerűségét. Minél korábban sikerül ezt elkapni, annál nagyobb a hepp. Egy manga általában lényegesen jobb, viszont az anime látványosabb és populárisabb.
Egyszerűbben:
fogj valamit, ami népszerű
spannold fel
és add le/el, amint tudod míg friss a láz
Valószínűleg már akkor nagy volt az igény az animére mikor az első pár kötet megjelent, ezért van, hogy az első részek hűebbek a mangához, mint a későbbiek. Példa lásd még: FullMetal Alchemist
Hakushaku Caint, One Piece-t és Great Teacher Onizukát szeretnék de nem utasítanék vissza egy Koi wa Ina Mono Myouna Mono-t sem
Ne várjanak a rajongók heteket újabb anime részekre? Vagy pénzügyi bajok vannak?
Kurushitsuji jöhet
Soul Eater is.
A másik kettőt nem ismerem.
Shiki
Saiyuki
Vagabond
Cromartie High School
a db kanzenbanomban van!!! (tom hogy egyáltalán nem illik ide, de azé leirtam). pénz : nekem szarügy, mert nem kapok havi zsebpénzt, hanem évente kapok pár nagyobbat. Abból meg nemigazán költhetek. vagyis költhetek csak anyáék mindig lecsesznek, h spóroltam volna inkább vmire. De mire spóroljak, ha már megvan annyi amennyi kell és arra amit akarok???(mondjuk egy nintendo dsi-re spórolhatnék, vagy a jövő évi sítáborra :P(sítábor helyett most inkább conra spórolok, majd szerzek vhonnan pénzt arra is)) nah, sok hülyeséget összehordtam itten, szal grat ha végigolvastad
Én csak azért akarnám japánul, mert az a tapasztalat, hogy a japánban biztos van színes oldal még a "puha" borítósnak is. Pl: a Kannazuki no miko, mondtad neked is meg van, na a japánban abban benne van a színes oldal, az angolból kispórolták
Gondolom a kemény borítós az valami díszkiadás nem? Lehet hogy az angol "sima" kiadásban nincsen benne a 4 színes oldal, sőt védőborító sem...
Hát a pénz, na igen, általában megrendelek egy rahedli mindent aztán ahogy kapok pénzt már el is ment rá az összes
látom akkor te is olyan vagy mint én. XD én is általában elköltöm már előre a pénzemet.
Am a Shirahime Shout honnan rendelted meg? És mennyi volt? Tudsz róla képet feltenni? Érdekelne ^^
ebayről vettük a Bargarian Book-tól, de ők már csak softcover verziót árulnak. viszont náluk lehet még venni:
[Link]
[Link]
az ár pedig kb ugyanannyi mint amiket belinkeltem. az első négy oldal színes, védőborítós.
képek a sajátomról:
[Link]
[Link]
[Link]
Szóval most kénytelen vagyok várni
Am a Shirahime Shout honnan rendelted meg? És mennyi volt? Tudsz róla képet feltenni? Érdekelne ^^
Bah. Mikor megkérdeztem az egyik hazai boltot mennyiért hoznák be a Shinigami no baladot közölték, hogy 24.000 Ft-ért HASZNÁLTAN :S
Meg találtam valami eszméletlenül szépet
[Link]
Shirahime Shou a címe, ha jól tudom, és valami gyönyörű történetek vannak benne!
nekem az angol verziója van meg, a limitált HC (keményfedeles) kiadása. hihetetlenül gyönyörű festői képek vannak benne és nagyon igényes.
az egyik első manga aminek a magyar fanfordítását olvastam (manga.hu).
ha jól emléxek Kinokonak (Dharma) meg is van japánul.
a Strawberry panic novellát angol nyelven be tudod rendeltetni a Comicsinvest-tel vagy pedig Yakumoval is.