Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Szerk: Yaven 2010-01-29 14:23:28
érzem ahogy a fangörlizmus csiklandozza belülről a bordakosaramat...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Tényleg nem befejezett az Ouran?
Bizony-bizony, ugyanabban a Lala magazinban fut, ahol a Vampire Knight is.
beküldve: 2010-01-29 13:43:49
(#2561) Én valami Masamune Shirow mangának örülnék nagyon (Orion, Ghost in the shell, Dominion-No more noise, Appleseed).
Csak az a baj, hogy nemigazán hódít az ezekhez hasonló régi manga ahogy észrevettem.
Csak az a baj, hogy nemigazán hódít az ezekhez hasonló régi manga ahogy észrevettem.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-01-29 13:44:42
beküldve: 2010-01-29 13:26:27
(#2560) Tényleg nem befejezett az Ouran? úgy emlékeztem 10 - 15 kötetes
Atttól függetlenül továbbra is örülnék neki
Atttól függetlenül továbbra is örülnék neki
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Az Ouran-nal az a baj, hogy még nem befejezett. Akkor már inkább egy Honey and Clovert adjanak ki, ami csak 10 kötet.
Bár én mindkettőt megvenném, ha magyarul kijönne.
Vampire Knightot, Rozen Maident, Chobitsot és GitS-t még mindig támogatom.
Bár én mindkettőt megvenném, ha magyarul kijönne.
Vampire Knightot, Rozen Maident, Chobitsot és GitS-t még mindig támogatom.
Kissxsis az mekkora jó
Támogatom az ötletet.
Gilje:az sosem baj,hogy az Ouran lenne a 3. Shoujo manga amit kiad a Mangafan. Ha azt nézzük,hogy eddig csak a LoveCom és a Nana képviseli a Shoujot,ahhozképest egy rakat Shounen manga van már a Mangafantól.Remélem,hogy 1-2 éven belül ez az erőviszony kiegyenlítődik vhogy és mindkettő műfajból ugyanakkora lesz majd a választék.Szal hajrá Mangafan!
Na meg persze szívesen olvasnék hasonló jó komoly műveket is,mint az Alive.Magyarul: pár Seinen manga is jöhetne majd idővel.
Támogatom az ötletet.
Gilje:az sosem baj,hogy az Ouran lenne a 3. Shoujo manga amit kiad a Mangafan. Ha azt nézzük,hogy eddig csak a LoveCom és a Nana képviseli a Shoujot,ahhozképest egy rakat Shounen manga van már a Mangafantól.Remélem,hogy 1-2 éven belül ez az erőviszony kiegyenlítődik vhogy és mindkettő műfajból ugyanakkora lesz majd a választék.Szal hajrá Mangafan!
Na meg persze szívesen olvasnék hasonló jó komoly műveket is,mint az Alive.Magyarul: pár Seinen manga is jöhetne majd idővel.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-01-29 08:44:46
beküldve: 2010-01-28 23:08:45
(#2557) ugye?
főleg amikor rácsatlakozhatja az usbt meg lobognak a csaj melleixxxxD
Pedig mekkora jó is az...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-28 23:03:56
(#2555) Kamen no Maid Guyt! azt még asszem nem hallottam
beküldve: 2010-01-28 22:51:10
(#2554) beküldve: 2010-01-28 20:56:47
(#2553) A Durarara-t erősen(!) támogatom (és a baráti körömből még vagy 20 ember biztosan vevő lenne rá) Most olyan szempontból, ha ez megjelenne lenne egy tágabb rétegnek eladható stuff (meg azért... Milyen jó lenne már ha mi lennénk a másodikok, akik ráteszik a kezüket a licenszre? (Kínában ugye már rég megjelent)
Tudnám javasolni a Tokyo Mew Mew-t Azért jó lenne egy tisztességes magyar kiadás. Elvégre már majdnem MINDEN nyelven kiadták XD
Tudnám javasolni a Tokyo Mew Mew-t Azért jó lenne egy tisztességes magyar kiadás. Elvégre már majdnem MINDEN nyelven kiadták XD
Ike Ike Don Don!
beküldve: 2010-01-27 17:19:24
(#2552) beküldve: 2010-01-27 17:02:56
(#2551) Én az Ouran Highschool Host Clubnak örülnék még nagyon Az mondjuk már más kérdés, hogy a kiadónak így már 3 kifejezetten shoujo mangasorozata is lenne... mondjuk megvesznék a boldogságtól a kezemben egy Love*Com és egy Ouran mangával...
Mondjuk az anime is felejthetetlen, emlékszem akkor lettem fanja, amikor megpillantottam a rózsaszín óratornyot. Azt semmi sem übereli. Én is akarok egyet
Szerk: Gilje-sama 2010-01-27 17:18:32
beküldve: 2010-01-26 18:55:10
(#2550) Durarara!! novellát a népnek no meg Soul Eater mangát, meg Kuroshitsujit *-* és akkor sorolhatnék egy csomó shounen jumpos sorozatot is *-*
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.