Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2010-02-07 13:02:17
(#2624) hmm bevallom még nem néztem tovább... mondjuk az első 4 rész alapján nem ítélek meg semmit.
(kivéve OP-t, mert az lávláv. rajongói agymenés OFF)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-07 12:50:52
(#2623) A Gintama mekkor jó lenne még
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-07 12:37:54
(#2622) Hmm... 392. résznél tartok épp...Van, hogy egy ideig nem nézem, aztán nekiállok és ugrok hirtelen legalább 50 részt...
Úgyhogy kérném a One Piece-t
Úgyhogy kérném a One Piece-t
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Automatikusan We are - t olvastam.
Ez volt a csel xD
Első opening még beugrik úgy-ahogy,de én mintmár említettem párszor,németül láttam a One Piece-t,de vagy 150 részt tutira xD
És ha már Ván Písz,akkor az is jöhet
Automatikusan We are - t olvastam. Úgyhogy One Piece (értsd első és 10. opening We Are! című dal és felkiáltás... hiába, nem adhatok mást, mint mi lényegem )
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-02-07 20:54:20
Fruit Basket is jöhet
vagy a We were there (Bokura ga Ita)
vagy a We were there (Bokura ga Ita)
beküldve: 2010-02-07 12:07:46
(#2618) Hát, itt legalább infot gyűjtessz h mit érdemes elolvasnod nem?
beküldve: 2010-02-07 11:38:26
(#2617) Napot!
Mi újság erre felé? Még mindig a számomra ismeretlen mangákat próbáljátok rábeszélni a mangafanra vagy jött még pár új Soul Eater fan? xD
de ha már ismeretlen mangák:
Speed Grapher jó lenne...
Mi újság erre felé? Még mindig a számomra ismeretlen mangákat próbáljátok rábeszélni a mangafanra vagy jött még pár új Soul Eater fan? xD
de ha már ismeretlen mangák:
Speed Grapher jó lenne...
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2010-02-07 11:44:46
beküldve: 2010-02-07 11:17:22
(#2616) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-07 11:21:53
Én a death notenak a novelláját láttam de engem a Baccano! meg ugye DRRR!! és a Bakemonogatari novellája érdekel....
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: Moderátor 2010-02-07 20:55:25
beküldve: 2010-02-06 21:08:05
(#2614) Fruits Basket novella? Láttam asszem a nyári conon
beküldve: 2010-02-06 21:05:04
(#2613) sztem kikéne próbálni a novellákat is vagyis remélem nem sokára kiadnak 1et *-*
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-06 16:06:42
(#2612) Azért kíváncsi vagyok,hogy amikor az Árnybíró,meg még pár manga,ami a végét járja idehaza kiadás szempontjából,azok után vajon mit adnak majd ki.
De ez még a jövő zenéje...
De ez még a jövő zenéje...
45+24 volume. Az kevesebb, mint a Naruto és a Kenshin együttvéve, amik pillanatnyilag futnak itthon.
Be szép is lenne~
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-02-06 14:57:02
beküldve: 2010-02-06 14:30:04
(#2610)