Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2010-02-11 13:56:33
(#2669) Én kicsit unom már ezt a VK-rajongást, bár igaz én már régebbről ismerem és ha soká hypolnak egy animét vagy mangát hajlamos vagyok megutálni.
Ha vámpíros, akkor mondjuk Sanami Matohtól az Until the FullMoon, Urushihara Satoshi / Takase Mie-től a Vampire Master Dark Crimson, ha romantikus vígjáték akkor Iisaka Yukako-tól a Vampire, vampire, de szimpi(bár ugyan még nem olvastam) Judal Kyuuketsu Yuugi - Vampire Game-je, és tetszett Kakinouchi Narumi Vampire Dahlia-jának a hangulata is.
Egyébként én Nanto Hanamaru: Ookami ga Kuru! - Gib mir Sonne - jének örülnék még nagyon, a vérfarkasokat jobban kedvelem
Ha vámpíros, akkor mondjuk Sanami Matohtól az Until the FullMoon, Urushihara Satoshi / Takase Mie-től a Vampire Master Dark Crimson, ha romantikus vígjáték akkor Iisaka Yukako-tól a Vampire, vampire, de szimpi(bár ugyan még nem olvastam) Judal Kyuuketsu Yuugi - Vampire Game-je, és tetszett Kakinouchi Narumi Vampire Dahlia-jának a hangulata is.
Egyébként én Nanto Hanamaru: Ookami ga Kuru! - Gib mir Sonne - jének örülnék még nagyon, a vérfarkasokat jobban kedvelem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-11 13:17:55
(#2668) Persze, persze ezt én is tudom... hogy nem csak rajtuk múlik és nem olyan egyszerű.
Amúgy én a Wanted-et nem igazán szeretem... Valahogy nem tetszett. A rajzolása az szép volt csak én Hino Matsuritól először a Meru Purit olvastam. És a főszereplőlány kinézete- mivel rövid volt a haja- az Aram hercegre emlékeztetett. Szerintem ezért nem tetszett... Viszont a Vampire Knight az jó És annak is örülnék
Amúgy én a Wanted-et nem igazán szeretem... Valahogy nem tetszett. A rajzolása az szép volt csak én Hino Matsuritól először a Meru Purit olvastam. És a főszereplőlány kinézete- mivel rövid volt a haja- az Aram hercegre emlékeztetett. Szerintem ezért nem tetszett... Viszont a Vampire Knight az jó És annak is örülnék
Igen,vmelyik Mondoban volt is róla szó,hogy egy manga kiadása körül mennyi bonyoldalom van...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-11 11:19:08
(#2666) Hanem a japánokon, hogy mibe mennek bele.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Akkor már miért nem inkább a Wanted-et fordítják le? Egy kötet az egész,és ugyanúgy Hino Matsuri mű.
Captive Heart is szintén Matsuri mű,az is jöhetne akkor már ennyi erővel
Meg a Vampire Knight is,és hogy teljes legyen az egész,a Meru Puri is csatlakozhatna.
Szabó Flóra: sokan szeretnénk a Vampire Knightot.A mangafannak ezt kéne kiadnia legközelebb,vagy pedig amiket lentebb felsoroltam,azok közül vmit.
Vagy vmi rövidebb manga lenne a célszerű,vagy pedig vmi nagyon népszerű,mint pl. a Vampire Knight.De ez nem rajtunk múlik...
Captive Heart is szintén Matsuri mű,az is jöhetne akkor már ennyi erővel
Meg a Vampire Knight is,és hogy teljes legyen az egész,a Meru Puri is csatlakozhatna.
Szabó Flóra: sokan szeretnénk a Vampire Knightot.A mangafannak ezt kéne kiadnia legközelebb,vagy pedig amiket lentebb felsoroltam,azok közül vmit.
Vagy vmi rövidebb manga lenne a célszerű,vagy pedig vmi nagyon népszerű,mint pl. a Vampire Knight.De ez nem rajtunk múlik...
Szerk: Souichiro 2010-02-11 08:28:17
Gantz (30-)
Tenjou Tenge (21-)
Dogs (1+4)
Black Lagoon (9-)
Black Cat (20-)
Vampire Knight (?)
Monster (18)
G Senjuo Heaven's door (2-)
Vagabond (30-)
Szokásos nyálcsorgatás Off.
Tenjou Tenge (21-)
Dogs (1+4)
Black Lagoon (9-)
Black Cat (20-)
Vampire Knight (?)
Monster (18)
Vagabond (30-)
A Vampier Knightban én is egyet értek.
beküldve: 2010-02-10 23:18:54
(#2663) Jaj azt én is úgy imádom. Elragadó kis történet és nem is hosszú. Lécci fordítsátok le!!! Kérlek!!!!
beküldve: 2010-02-10 23:10:27
(#2662) Húúú... arról már én is hallottam. mármint a Meru puriról. Aztmondják nagyon aranyos, én is örülnék ha lefordítanák
beküldve: 2010-02-10 22:54:19
(#2661) Szerintem Hino Matsuri egyik csodás művét a Meru Purit lenne érdemes lefordítani... nagyon aranyos manga Szerintem sokak örülnének neki :)
beküldve: 2010-02-10 21:32:45
(#2660) Gantz (30-)
Tenjou Tenge (21-)
Dogs (1+4)
Black Lagoon (9-)
Black Cat (20-)
Vampire Knight (?)
Monster (18)
Vagabond (30-)
Tenjou Tenge (21-)
Dogs (1+4)
Black Lagoon (9-)
Black Cat (20-)
Vampire Knight (?)
Monster (18)
Vagabond (30-)
beküldve: 2010-02-10 10:49:10
(#2659) annak sztem nem csak te örülnél nagyon sokkkan D
és akkor megint a monológom: DRRR!!
és akkor megint a monológom: DRRR!!
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Kettős és könnyebbet
Pár év múlva talán lesz...
Am én inkább a Dogsnak örülnék.
Pár év múlva talán lesz...
Am én inkább a Dogsnak örülnék.
beküldve: 2010-02-10 10:06:48
(#2657) Valaki válaszoljon mert most akkor lesz D Gray-Man vagy nem?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
- Gunsmith Cats (8),
- Black Lagoon (9-),
- Uzumaki (3)
- Black Lagoon (9-),
- Uzumaki (3)
Csapjuk hozzá a Drifterst. Mer' annyira epic. Pontosabban annak néz ki, mégcsak most állnak neki igazán fájtolni (sárkányokkal), de istenem, amiben van maga alá hugyozó Hannibal meg Jeanne d'Arc tűzpávörrel meg Anasztázia (lolwut) jégpávörrel az hogy a francba ne lenne már epic? Meg sárkány. Meg három mentálisan nem ép szamuráj. Szóval az egyik beteges megszállotja a levágott fejeknek, mindig az kell neki, a másik piromán, a harmadik meg csak simán látens homoszexuális, már ha figyelembe vesszük, hogy milyen töméntelen mértékben hiányzik a tesztoszteron a szervezetéből, valószínűleg az agyműködésére is kihat.
/brainstorm off
Szerintem vennék.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-02-09 22:46:20
beküldve: 2010-02-09 22:16:55
(#2655) Szerintem meg pont olyat már nem kéne kiadni, amiből van anime is kis hazánkban. De ez csak egy magánvélemény.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""