Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2010-02-18 21:12:35
(#2699)
Szerk: Bee 2010-02-18 21:13:51
magyarul még nincs, de sok országban kiadták már:) nézz fel esetleg a manga.hu-ra, ott erről több információt is találhatsz:)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-18 21:11:47
lehet hogy ez hülye kérdás lessz de van full metal alchemist mangába? mert a animét imádom
hat angolul van de gozom sincs h van e magyarul..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
lehet hogy ez hülye kérdás lessz de van full metal alchemist mangába? mert a animét imádom
jah még szép h van
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-18 21:06:57
(#2695) lehet hogy ez hülye kérdás lessz de van full metal alchemist mangába? mert a animét imádom
sok megjelenést akkorra időzítenek, úgyhogy lehet így lesz most is:)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-18 20:54:39
(#2693) Ok , kössz szerintem akkor Con-ra meg fog jelenni.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-02-18 20:54:51
Szerintem az Élni oneshot, DN meg jön nemsoká
beküldve: 2010-02-18 20:46:40
(#2691) Én arra lennék kíváncsi hogy az Élni kötetekkel mi van csak késik vagy már nem gyártják meg a Death Note is késik most mi van?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Én azért továbbra is reménykedem egy Fruits Basket könyvben. Értelmes a történet és amelletrt hogy mondanivaló van még szórakoztat is. De ugyanígy örülnék neki mangában is.
- One Piece
- Ouran
- Fruits Basket
- One Piece
- Ouran
- Fruits Basket
Szerk: Gilje-sama 2010-02-16 20:10:18
beküldve: 2010-02-16 19:55:58
(#2689) Az alább említettekhez én hozzáadnám még a Gosickot (igazán szeretnivaló detektíves sorozat) és a FAUST antológiát amibe olyan nagy nevek illusztráltak és rajzoltak oneshot-ot, mint Takeshi Obata vagy Jun Kouga és tele van betegebbnél betegebb történetekkel
Sajnos én már a regényekkel úgy vagyok, hogy "úgyse fogják kiadni"
Mert:
1, túl sok meló van vele
2, a sok animefan, amint kinyitja sikítva eldobja, mert összefüggő hosszabb mondatok vannak benne. (a legtöbben sikeresen eljutottak a Battle Royale-ig, de rájöttek, hogy olvasni fárasztó)
3, drága a kiadásuk. Színes oldalak, fordítás, meg ugye ez nem 200 oldal mint egy manga, hanem jobb esetben 300...
Sajnos én már a regényekkel úgy vagyok, hogy "úgyse fogják kiadni"
Mert:
1, túl sok meló van vele
2, a sok animefan, amint kinyitja sikítva eldobja, mert összefüggő hosszabb mondatok vannak benne. (a legtöbben sikeresen eljutottak a Battle Royale-ig, de rájöttek, hogy olvasni fárasztó)
3, drága a kiadásuk. Színes oldalak, fordítás, meg ugye ez nem 200 oldal mint egy manga, hanem jobb esetben 300...
De ha licenszelnék a Baccanot, jó lenne azelőtt bejelenteni, mielőtt végzek a "Nappal" fejezettel Negyedéve fordítom és enyhén szólva bekattannék, ha a sok munka "kárbaveszne"XD
Ike Ike Don Don!
Szerk: Rumoris 2010-02-16 19:56:37
beküldve: 2010-02-16 17:55:36
(#2688) *o* jáj most valami jó kis novellát adjanak ki *-* Bakemonogatari az nagyon érdekel.... meg most jön a szokásos Durarara!! és ha már itt tartunk akkor Baccano! is jöhetne *-* meg aztán shonen mangákat *q*
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-16 16:58:01
(#2687) A Dragon Ball-t nagyon jó lenne kiadni nem?
beküldve: 2010-02-15 18:01:32
(#2686) Szerintem sokan ismerik ezt az oldalt de ha nem akkor innen nagyon sok animéből és mangából lehet válogatni.[Link]
beküldve: 2010-02-14 21:46:11
(#2685) Watase Yuu-rajongók! Ti vagytok az én embereim, teljes mértékben egyetértek az általatok felsorolt mangákon.
Ja, ha már elhangzott Svetlana Chamakova (Dramacon), akkor most szólok, igen, szeretném tőle a Night School-t!
Ja, ha már elhangzott Svetlana Chamakova (Dramacon), akkor most szólok, igen, szeretném tőle a Night School-t!
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""