Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2010-03-12 22:16:46
(#2759) Ookami no Monshou-t nekünk!
Nehezen kezdtem bele, mert nem szerettem a farkasemberes témákat, meg úgy alapjáraton a farkasembereket - bolhásak, szőrösek, nane -, de ezt a mangát seperc alatt megimádtam. Pergős a cselekmény, isteni a grafika, a főszereplőbe meg szimplán szerelmes vagyok.
Lessétek meg, jó ez.
Nehezen kezdtem bele, mert nem szerettem a farkasemberes témákat, meg úgy alapjáraton a farkasembereket - bolhásak, szőrösek, nane -, de ezt a mangát seperc alatt megimádtam. Pergős a cselekmény, isteni a grafika, a főszereplőbe meg szimplán szerelmes vagyok.
Lessétek meg, jó ez.
beküldve: 2010-03-11 18:49:46
(#2758) EZ A HANA YORI DANGO EGYSZERŰEN SZUPER!!! Remélem egyszer kiadják magyarul!!!!! Reggel 8 óta olvasom, ráadásul angolul, és habár soha nem tanultam azt veszem észre, hogy ez már szinte fel se tűnik! Éljenek a régi mangák!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
a sport az nagyon jou, csak nem mindenkinek jön be
SHIKI: asszem a decemberiben volt, de az egyenesen szuper!!!!
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: ghanima 2010-03-11 12:03:35
Az bezony! Elkezdtem olvasni magyarul, és hát-hát... nem gyenge! Mondjuk egy-két résznél kell egy jó gyomor hozzá
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Pedig a sport az jó.
Az Initial D-nek meg a rajzolása olyan egyedi.Márcsakazértis kérjük.
Gilje: Shiki...az a Shiki,amiről a novemberi vagy decemberi Mondoban is írtak? Me az tényleg jöhetne
Az Initial D-nek meg a rajzolása olyan egyedi.Márcsakazértis kérjük.
Gilje: Shiki...az a Shiki,amiről a novemberi vagy decemberi Mondoban is írtak? Me az tényleg jöhetne
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Initial D.
egyetértek!!!!!!!!!!!!
pedig nem vagyok annyira oda a sport témákért ..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: ghanima 2010-03-10 14:46:00
beküldve: 2010-03-10 14:31:46
(#2753) A Shikinek örülnék. Meg a Hana Yori Dangonak is
beküldve: 2010-03-09 21:16:13
(#2752) Initial D.
Mert útcai autóversenyes,driftelős finomság.Na meg a sportmanga kedvelőinek is jól jönne.Azok sem csalódnának benne,akinek tetszett a "Halálos iramban".
Mert útcai autóversenyes,driftelős finomság.Na meg a sportmanga kedvelőinek is jól jönne.Azok sem csalódnának benne,akinek tetszett a "Halálos iramban".
beküldve: 2010-03-06 18:40:31
(#2751) Nekem a D.Gray-Man kellene nagyon.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-03-04 01:16:28
(#2750) Még több josei-t a népnek! :)
Nodame Cantabile? - Annak ellenére is megvenném mind, hogy már végig olvastam, nem is egyszer.
Mondjuk, igazság szerint már annak is nagyon örülnék, ha a NANA gyakrabban érkezne.
Nodame Cantabile? - Annak ellenére is megvenném mind, hogy már végig olvastam, nem is egyszer.
Mondjuk, igazság szerint már annak is nagyon örülnék, ha a NANA gyakrabban érkezne.
78 fejezet van kint belőle onemanga.com-on,mármint a Black Lagoonból,ez olyan 8-9 kötetnek felel meg,mangafan,számítunk rád!
beküldve: 2010-03-03 18:48:06
(#2748) Hol nézitek a Black Lagoon-t ?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-03-03 18:48:16
Black Lagoont a Hellsing után lenne jó dobás megindítani, hogy újra legyen igazán beteg, véres, lövöldözős manga kedvenc kiadónk kezében. Ami már csak 4 volra van. Igazán, mangafan.. *kiskutyaszemes szmájli*
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
A Vampire Knight jó ötlet,igény tutira lenne rá.A Black Lagoon meg csak úgy szerényen bombasiker lenne.
Én a Vampire Knight-ra szavazok, komolyan el lehetne kezdeni, mert szerintem fogyna de rendesen a magyar piacon. Valamint még a Black Lagoon-t ^^!!
Hol nézed a Black Lagoont ?
Ja és én is egyett értek veled de én még a D.Gray-Man-t is ide sorolnám.