Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Lehetőleg akkor ShuraxDeathmaskxAphrodite(xSaga) gruppent <3
Meg From Eroica with Love-ot
Meg From Eroica with Love-ot
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!
Szerk: LudwigMeszter 2010-03-24 22:29:08
rosszul mondod. Saint Seiya doujinshiket!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-24 22:09:38
(#2802) Sokmindent.Többek között:
Ourant
Ai Hime - Ai to Himegoto-t
Shinshi Doumei Cross
Ourant
Ai Hime - Ai to Himegoto-t
Shinshi Doumei Cross
meh....
Igen! Saint Seiyát! Rose of Versaillest! Patallirot! Kaze to Ki no Utát! ÉS SAINT SEIYÁT megint :P
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!
ez off!XD Saint Seiyát a népnek lehetőleg Death Mask fordítással
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-24 20:20:15
(#2799) Tudjátok mit? Most olyat írok, amit itt még senki Nem szeretnék semmit, mert a külföldi kiadók, mindent kiadtak, amit a polcomon akartam tudniXD *elégedett*
Ike Ike Don Don!
Ludwig Kakumeinek
beküldve: 2010-03-24 18:11:58
(#2797) Az Elfen Liedet én is nagyon szeretném. Monduk ha lement a Hellsing, utána jöhetne ez.
De örülnék még a Vampire Knightnak, a Soul Eaternek, a Ludwig Kakumeinek és Chobitsnak is.
De örülnék még a Vampire Knightnak, a Soul Eaternek, a Ludwig Kakumeinek és Chobitsnak is.
beküldve: 2010-03-24 14:23:25
(#2796) Igen,a Black Cat sztem is jó választás lenne.Sónen,tele eksönnel,jó sztorival és poénokkal fűszerezve.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-03-23 18:54:46
(#2794) A Black Cat nagyon kéne! Igaz,hogy 20 kötetes,de sztem megérné Meg még ott van a Vampire Knight!(L)
Na meg lehetne még Watashitachi no Shiawasena Jikan! Nagyon szép története. Szal kakaót bele a fordításba! XD
Na meg lehetne még Watashitachi no Shiawasena Jikan! Nagyon szép története. Szal kakaót bele a fordításba! XD
I know what you really think of me. You think i'm a monster.
beküldve: 2010-03-22 14:04:04
(#2793) Sok mindent szeretnék végre magyarul is látni, de amit nagyon szeretnék az a Bleach!
beküldve: 2010-03-22 13:45:44
(#2792) Hosszabb kívánságlistám:
-Soul Eater
-Yu Yu Hakusho
-FMA
-Aria
-Afro Samurai
-Soul Eater
-Yu Yu Hakusho
-FMA
-Aria
-Afro Samurai
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-03-16 20:14:25
(#2791) beküldve: 2010-03-16 14:28:22
(#2790) Elfen Liedet tényleg baró lenne magyarul viszontlátni.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar