Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
nem tudom, jó helyen van-e vagy sem, ezt inkább odaillőnek éreztem. ez a topic inkább olyan "Rinyáljunk a Kiadónak, és reménykedjünk, hogy néha olvassák amiket írunk"-féleség, továbbá amolyan ajánló szerintem. Attól függetlenül nem vétettél súlyosabb hibát, de ott még válaszolnak isXD Amúgy nincs mit.
CLAMP-műveket én is szívesen olvasnék... pl Tokyo Babylont, X-et
[OFF]Sasuke: Van egy olyan topicunk is, hogy kérdések a MangaFanhoz. Itt többségében ezekkel a kérdésekkel foglalkoznak, jobb esetben ott választ kaphatsz az ilyen jellegű kérdéseidre
Oké kössz hogy szóltál de ezt már ismerem és azért írtam ide mert ugye a kérdésem hogy ki adják -e de ha nem jó akkor legközelebb oda írom és mégegyszer kössz hogy szóltál.
Vagy az Ichigo 100%-ot esetleg.
Na ez egy elég jó és minőségi ecchi,imádom ^^
Sasuke: Van egy olyan topicunk is, hogy kérdések a MangaFanhoz. Itt többségében ezekkel a kérdésekkel foglalkoznak, jobb esetben ott választ kaphatsz az ilyen jellegű kérdéseidre
Travis: Ha 2 üzenetet akarsz írni, használd a "szerkeszt" gombot, mert a duplapostot (2 bejegyzés ugyanattól az embertől egymás alatt) büntetjük, ill Moderátor Bácsi nem szereti ha kérdésed van a fórumozás szabályaival kapcsolatban, fusd át a Fórumszabályzatot (ezt többnyire értékeljük ) vagy írj nekem e-mailt, és elmagyarázok pár dolgot
Minna wa Peace!
és hogy ne legyek annyira OFF: Ourant szeretnék nagyon, Uzumakit, valami jó ecchit, mondjuk Akuma no Eros-Virgin Crisist! 8D
A.I. Love You
Afro Samurai
Bad Company
Bleach
...
És amikre még feltétlenül szükség van ^^':
Air Gear
Highschool of the Dead
Kanojyo Wa Kannou Shousetsuka
Tenjho Tenge
Ha a Shippuudenre nem lenne kereset akkor nyilván a Naruto-ra sem, amit kétlek, nyilván idehaza az egyik legkeresetebb manga. Ha végére jut egyszer a Mangafan a Naruto-nak akkor szerintem semmi akadálya, hogy ne folytassa.
Wish
Fushigi no kuni no Miyuki-chan
Tokyo Babylon
Magic Knight Rayearth
Watashi no Suki na Hito
Chobits
-Jól jönne egy CLAMP mű magyar kiadásban, ráadásul ezek nem is annyira hosszúak.:)
vagy
DearS
Princess Tutu
Air
Maria-sama ga miteru
Uzumaki
Higurashi no Naku koro ni
Prism Palette
Hoshi no koe
- nem CLAMP művek, de szerintem akadna vevőjük. Ez lenne az én kívánságlistám.
Igazad van, a Needless kimaradt a listáról.
Needless (10+)
Csak ez esetben a manga nem tetszett annyira, inkább az anime. Az utolsó 3 részt leszámítva. De valóban, boldogsággal töltene el, ha kiadnák a mangát.
Tedd azt.
És kifelejtettem a leglényegesebbet: VAGABOND.Csupa nagybetűvel,mert csak.
A Needless hol marad?
Tenjho Tengének eddig még nem sikerült a közelébe jutnom, lehet, hogy a tavaszi szünetben csekkolni kéne.
Ketten tutira vennénk.
A Skyhigh is f*sza,Blade of the Immortal kötelező,Crows,Worst,ezeknek utánanéztem,jöhetnek.
Ha meg vereksződős japán gyerekek,akkor ne felejtsük el a Tenjho Tengét sem.Tudom,sok cici,meg ecchi,de a fájtolós részek,főleg a 9. kötettől kezdve kegyetlen odab*szósak.Kell!
És írok én is ilyen hosszú listát, hogy legyen értelme a posztnak...
Bakuman (7+)
Break Blade/Broken Blade (7+)
Crows (26, lolwut)
Worst (23+)
Ikigami (7+)
Ugly Duckling to Swan (13, manhwa, shoujo.. höhöhö)
Teppu (2+, 2 havonta jön ki 45 oldal. így még egy magyar kiadó sebességével is követhető lenne, bár valószínűleg csak én vásárolnám, szóval ez inkább csak álom, nem vágy)
Uzumaki (3, sokmindenkimondta már, télleg jó lenne)
Yotsubato! (9+)
Bitter Virgin (4)
Skyhigh (2+2+4, Takahashi Tsutomu)
Tetsuwan Girl (9, Takahashi Tsutomu)
Blade of the Immortal (25+)
Dogs (amivan)
Hatsukanezumi no Jikan (4)
Cobra (20, de nem is mondok semmit)
Ezek közül mindet megvenném. Bármi áron. Minden kötetet. Aztán építenék belőlük egy barikádot és bent bújdokolnék az uzsorások elől.