Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
), akkor mondok kettőt : DRAGONBALL, ONE PIECE!!!!Világ két legjobb shounenje.
szeretlek
soká éljenek az OP-rajongók! bocs az OFFért
Muffta: mi a bajod a hosszú sorozatokkal? egy olyan jó sorozatot, mint az OP teszemazt, én évekig olvasnám, mindig ugyanakkora várakozással. egy jó sztorit nem a hossza határoz meg. ha jó, a nép úgyis venni fogja.
avagy te is azon emberek táborát gyarapítod, akik nem olvasták el az 5. Harry Pottert, mert túúúúl vastag?
nem baj ssj neked elnézzük XD de a VampireKnight azt kiadhatnák!!na ezt tuti seni nem mondta még
Lovely Complex 2! Na ezt gondolom még nem kértétek...na de most komolyan, olyan nagy kérés?Yu-Gi-Oh DM/GX/5D'S
Ott a pont! Yu-Gi-Oh mindenképpen ha shonen jön ki! Vagyis nem mindenképpen de inkább mint a blícset!
Amit meg irtatok, hogy sokáig tartana a one piece...hát igen...Bár ha belegondolsz japánban is több mint 10 év kellett ehhez az 57 kötethez.
. De úgy azért lenne értelme a one piecenek ha mittomén évente kijönne 10 kötet (álmodik a nyomor tudom
)
InuYasha,Saintkokumonogatari,F uushigiYuugi,Trinity-t vagy KiddyGrade az nagyon sexy
(bocsi)köszi Muffta ha a halálistát használod biztos
mé sztem...végülis bele lehetne vágni az ÁrnyBírót sem hagyták abba oké hogy csak 17 kötet de azért?!amig élünk!!élvezzük*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*

Az One Piece viszont jöhetne! az egyik legjobb manga amitvalaha láttam! Ráadásul megverte a Harry Potter-t eladásban!
Ezen kívül:
Code Geass
Umineko no Naku Koro Ni
Yu-Gi-Oh DM/GX/5D'S
+ valami Clamp
Ha jó manga kell és nem baj hogy nem blícs(
), akkor mondok kettőt : DRAGONBALL, ONE PIECE!!!!Világ két legjobb shounenje. Személyszerint perpillanat a one piecenek kicsit jobban örülnék mint a dragonballnak, de zha azt adnák ki akkor is ugrálnék az áhyamon(ami gyönyörűségesen-okosan le is szakadna :P).
Meg ha valaminek olyan (vagy jobban) túlhájpoltnak kellene lennie mint a blícsnek az a one piece és dragonball
One Piece-t nézni akaróknak (remélem mindenkinek
). Ahogy veszem észre kis hazánkbanb is egyre több One Piece rajongó van. Gondolom fansub csapatot nem lehet belinkelni ezért megadok egy google keresési szót, ami az oldalhoz vezet, és ott a cseten megtudakolod holvannak a one piece feliratai (eléggé ismert fansub oldal). Google keresés : mugiwara. ha eztet beirtad, és kihozta a keresési találatokat , a képek alatt a harmadik linkre katt. Ottan meg érdeklődöl.
Sok hülyeséget (és még több bölcsességet) összehordtam ittten
Igen-igen, a GTO-t én is támogatom!
De most legjobban a Genshiken-nek örülnék - jelenlegi kedvenc. ^^
Bleach is mindenképpen kellene, és direkt a hosszúsága is adja az okot, hogy minél előbb elkezdjék - köszönthetően az elég lassú magyar fordításnak. A SakuraCon-on, esetleg az Árnybíró utódaként - miután azt kivégezték - nagyon valószínü, hogy bejelenti a Mangafan.
Szerintem a Naruto manga kiadását ennyi erővel félbeszakíthatnák...
Gondolkozz már ember! (mégha nincs is mivel)
Tök mind1,mennyire unják sokan (többek közt én is) a Bleachet,erre van igény,ismerik rengetegen,mindenki nézi Enimexen,tuti jó választás lenne.Az meg hogy nevörending,a kutyát sem érdekli.Az meg sajnos benne van a pakliban,hogy bajok vannak egy manga kiadásával,meg az alig fogyó kötetek miatt sokszor bukni nem kis pénzt.De ezért vannak a rajongók,hogy vegyék szépen,ügyesen a frissen megjelenő köteteket.
Ennyi erővel az összes jó mangát ne adják ki,mert sok-sok kötetes? Többek közt a One Piece,Black Cat,Reborn,D Gray Man se jöjjön ki,mert hosszú?
És hogy ne legyünk má offok,pár manga,amit szívesen olvasnék szépséges magyar nyelvünkön:
20th century boys
Ikigami
Battle Vixens
Black Lagoon
Dogs
Yotsubato
egyenlőre.
Én is nagyon örünék a 07-ghost-nak!!!!!