Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Világ két legjobb shounenje.
szeretlek soká éljenek az OP-rajongók! bocs az OFFért
Muffta: mi a bajod a hosszú sorozatokkal? egy olyan jó sorozatot, mint az OP teszemazt, én évekig olvasnám, mindig ugyanakkora várakozással. egy jó sztorit nem a hossza határoz meg. ha jó, a nép úgyis venni fogja.
avagy te is azon emberek táborát gyarapítod, akik nem olvasták el az 5. Harry Pottert, mert túúúúl vastag?
Yu-Gi-Oh DM/GX/5D'S
Ott a pont! Yu-Gi-Oh mindenképpen ha shonen jön ki! Vagyis nem mindenképpen de inkább mint a blícset!
Amit meg irtatok, hogy sokáig tartana a one piece...hát igen...Bár ha belegondolsz japánban is több mint 10 év kellett ehhez az 57 kötethez. . De úgy azért lenne értelme a one piecenek ha mittomén évente kijönne 10 kötet (álmodik a nyomor tudom )
InuYasha,Saintkokumonogatari,F uushigiYuugi,Trinity-t vagy KiddyGrade az nagyon sexy (bocsi)
köszi Muffta ha a halálistát használod biztos mé sztem...végülis bele lehetne vágni az ÁrnyBírót sem hagyták abba oké hogy csak 17 kötet de azért?!amig élünk!!élvezzük
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Az One Piece viszont jöhetne! az egyik legjobb manga amitvalaha láttam! Ráadásul megverte a Harry Potter-t eladásban!
Ezen kívül:
Code Geass
Umineko no Naku Koro Ni
Yu-Gi-Oh DM/GX/5D'S
+ valami Clamp
Ha jó manga kell és nem baj hogy nem blícs(), akkor mondok kettőt : DRAGONBALL, ONE PIECE!!!!
Világ két legjobb shounenje. Személyszerint perpillanat a one piecenek kicsit jobban örülnék mint a dragonballnak, de zha azt adnák ki akkor is ugrálnék az áhyamon(ami gyönyörűségesen-okosan le is szakadna :P).
Meg ha valaminek olyan (vagy jobban) túlhájpoltnak kellene lennie mint a blícsnek az a one piece és dragonball
One Piece-t nézni akaróknak (remélem mindenkinek)
. Ahogy veszem észre kis hazánkbanb is egyre több One Piece rajongó van. Gondolom fansub csapatot nem lehet belinkelni ezért megadok egy google keresési szót, ami az oldalhoz vezet, és ott a cseten megtudakolod holvannak a one piece feliratai (eléggé ismert fansub oldal). Google keresés : mugiwara. ha eztet beirtad, és kihozta a keresési találatokat , a képek alatt a harmadik linkre katt. Ottan meg érdeklődöl.
Sok hülyeséget (és még több bölcsességet) összehordtam ittten
Igen-igen, a GTO-t én is támogatom!
De most legjobban a Genshiken-nek örülnék - jelenlegi kedvenc. ^^
Bleach is mindenképpen kellene, és direkt a hosszúsága is adja az okot, hogy minél előbb elkezdjék - köszönthetően az elég lassú magyar fordításnak. A SakuraCon-on, esetleg az Árnybíró utódaként - miután azt kivégezték - nagyon valószínü, hogy bejelenti a Mangafan.
Szerintem a Naruto manga kiadását ennyi erővel félbeszakíthatnák...
Gondolkozz már ember! (mégha nincs is mivel)
Tök mind1,mennyire unják sokan (többek közt én is) a Bleachet,erre van igény,ismerik rengetegen,mindenki nézi Enimexen,tuti jó választás lenne.Az meg hogy nevörending,a kutyát sem érdekli.Az meg sajnos benne van a pakliban,hogy bajok vannak egy manga kiadásával,meg az alig fogyó kötetek miatt sokszor bukni nem kis pénzt.De ezért vannak a rajongók,hogy vegyék szépen,ügyesen a frissen megjelenő köteteket.
Ennyi erővel az összes jó mangát ne adják ki,mert sok-sok kötetes? Többek közt a One Piece,Black Cat,Reborn,D Gray Man se jöjjön ki,mert hosszú?
És hogy ne legyünk má offok,pár manga,amit szívesen olvasnék szépséges magyar nyelvünkön:
20th century boys
Ikigami
Battle Vixens
Black Lagoon
Dogs
Yotsubato
egyenlőre.
Én is nagyon örünék a 07-ghost-nak!!!!!