• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Mit kéne magyarul kiadni?
Oldalak: ... 92 93 94 95 96 97 98 99 100 ... <<>>
beküldve: 2010-04-05 17:02:48
(#2866) Válasz ssj2gohan1 (#2854) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Ha jó manga kell és nem baj hogy nem blícs(), akkor mondok kettőt : DRAGONBALL, ONE PIECE!!!!

Világ két legjobb shounenje.

szeretlek soká éljenek az OP-rajongók! bocs az OFFért

Muffta: mi a bajod a hosszú sorozatokkal? egy olyan jó sorozatot, mint az OP teszemazt, én évekig olvasnám, mindig ugyanakkora várakozással. egy jó sztorit nem a hossza határoz meg. ha jó, a nép úgyis venni fogja.

avagy te is azon emberek táborát gyarapítod, akik nem olvasták el az 5. Harry Pottert, mert túúúúl vastag?
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
új | válasz erre | moderátor
Szerk: Gilje-sama 2010-04-05 17:07:14
beküldve: 2010-04-05 15:18:03
(#2865)
Rosetta
Rosetta
[ Gyalog ]
nem baj ssj neked elnézzük XD de a VampireKnight azt kiadhatnák!!na ezt tuti seni nem mondta még

Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-04-05 14:24:50
(#2864)
Chizuru-chan
Chizuru-chan
[ Gyalog ]
Lovely Complex 2! Na ezt gondolom még nem kértétek...na de most komolyan, olyan nagy kérés?

Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
Szerk: Chizuru-chan 2010-04-05 14:28:19
beküldve: 2010-04-05 13:10:16
(#2862) Válasz knightslords (#2855) üzenetére
ssj2gohan1
ssj2gohan1
[ Rászokóban ]

Yu-Gi-Oh DM/GX/5D'S

Ott a pont! Yu-Gi-Oh mindenképpen ha shonen jön ki! Vagyis nem mindenképpen de inkább mint a blícset!

Amit meg irtatok, hogy sokáig tartana a one piece...hát igen...Bár ha belegondolsz japánban is több mint 10 év kellett ehhez az 57 kötethez. . De úgy azért lenne értelme a one piecenek ha mittomén évente kijönne 10 kötet (álmodik a nyomor tudom )

Szerk: ssj2gohan1 2010-04-05 13:12:49
beküldve: 2010-04-05 13:01:22
(#2861)
Winry-chan
Winry-chan
[ Új arc ]
Fullmetal Alchemist Brotherhood, és a Fullmetal Alchemist összes manga!!! XD

Szeretek mindenre IGEN-t mondani, de aztán az ellenkezőjét csinálni!! XD
beküldve: 2010-04-05 12:10:31
(#2860)
Muffta
Muffta
[ Addiktgyanús ]
az Árnybíró nekem is egyik kedvencem:)

beküldve: 2010-04-05 12:05:32
(#2858)
Rosetta
Rosetta
[ Gyalog ]
hát eleinte én is úgy gondoltam hogy béna de sztem elmegy...végülis egy misét megér nem?de ha tölem kérdezik mit?
InuYasha,Saintkokumonogatari,F uushigiYuugi,Trinity-t vagy KiddyGrade az nagyon sexy (bocsi)

köszi Muffta ha a halálistát használod biztos mé sztem...végülis bele lehetne vágni az ÁrnyBírót sem hagyták abba oké hogy csak 17 kötet de azért?!amig élünk!!élvezzük

*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*

Rosetta-ch@n
Szerk: Moderátor 2010-04-17 12:32:52
beküldve: 2010-04-05 12:04:06
(#2857)
Muffta
Muffta
[ Addiktgyanús ]
Szerintem One Piece mangát nem kéne elkezdeni kiadni mivel több mint 30kötet...és inkább olyat kéne kiadni ami nem több 20 kötetél. Mert felesleges egy ilyen hosszúba belekezdeni. és szerintem a Narutot is hülyeség volt kiadni, mivel meghalunk mire befejeznék

beküldve: 2010-04-05 11:59:25
(#2856)
Rosetta
Rosetta
[ Gyalog ]
szerintem is a Bleachet jó lenne de az ÁrnyBíró nálam a top abból vannak az összes nagyobb pályamunkáim!!és örülök hogy a mangafan kiadta

Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-04-05 11:29:28
(#2855)
knightslords
knightslords
[ Megszállott ]
Szerintem a Blíícs béna. Valamikor réges-régen jó volt... de már nem. egyszerűen nem szeretem
Az One Piece viszont jöhetne! az egyik legjobb manga amitvalaha láttam! Ráadásul megverte a Harry Potter-t eladásban!
Ezen kívül:
Code Geass
Umineko no Naku Koro Ni
Yu-Gi-Oh DM/GX/5D'S

+ valami Clamp

A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2010-04-05 11:32:16
beküldve: 2010-04-05 10:36:45
(#2854)
ssj2gohan1
ssj2gohan1
[ Rászokóban ]
Mér mindenki Bleachet? Én nem birom a blícset csak a bountos részek előttig. Miután megszévelték rukiát utána már nem tetszett annyira. Erre tudatosan akkor jöttem rá mikor olvastam hoghy kubo csak rukia megmentéséig akarta csinálni, de a szerkesztők erősködtek hogy folytassa. És azok a részek után ezért van az hogy gagyibb a blícs.

Ha jó manga kell és nem baj hogy nem blícs(), akkor mondok kettőt : DRAGONBALL, ONE PIECE!!!!

Világ két legjobb shounenje. Személyszerint perpillanat a one piecenek kicsit jobban örülnék mint a dragonballnak, de zha azt adnák ki akkor is ugrálnék az áhyamon(ami gyönyörűségesen-okosan le is szakadna :P).

Meg ha valaminek olyan (vagy jobban) túlhájpoltnak kellene lennie mint a blícsnek az a one piece és dragonball

One Piece-t nézni akaróknak (remélem mindenkinek)

. Ahogy veszem észre kis hazánkbanb is egyre több One Piece rajongó van. Gondolom fansub csapatot nem lehet belinkelni ezért megadok egy google keresési szót, ami az oldalhoz vezet, és ott a cseten megtudakolod holvannak a one piece feliratai (eléggé ismert fansub oldal). Google keresés : mugiwara. ha eztet beirtad, és kihozta a keresési találatokat , a képek alatt a harmadik linkre katt. Ottan meg érdeklődöl.

Sok hülyeséget (és még több bölcsességet) összehordtam ittten

Szerk: ssj2gohan1 2010-04-05 10:39:25
beküldve: 2010-04-05 09:06:06
(#2853) Válasz lora15 (#2849) üzenetére
Travis
Travis
[ Rászokóban ]
Én örülnék pl. a GTO-nak és a 07-ghost-nak is!

Igen-igen, a GTO-t én is támogatom!
De most legjobban a Genshiken-nek örülnék - jelenlegi kedvenc. ^^

Bleach is mindenképpen kellene, és direkt a hosszúsága is adja az okot, hogy minél előbb elkezdjék - köszönthetően az elég lassú magyar fordításnak. A SakuraCon-on, esetleg az Árnybíró utódaként - miután azt kivégezték - nagyon valószínü, hogy bejelenti a Mangafan.

..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-04-05 08:15:55
(#2852) Válasz Muffta (#2848) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]

Szerintem a Naruto manga kiadását ennyi erővel félbeszakíthatnák...
Gondolkozz már ember! (mégha nincs is mivel)
Tök mind1,mennyire unják sokan (többek közt én is) a Bleachet,erre van igény,ismerik rengetegen,mindenki nézi Enimexen,tuti jó választás lenne.Az meg hogy nevörending,a kutyát sem érdekli.Az meg sajnos benne van a pakliban,hogy bajok vannak egy manga kiadásával,meg az alig fogyó kötetek miatt sokszor bukni nem kis pénzt.De ezért vannak a rajongók,hogy vegyék szépen,ügyesen a frissen megjelenő köteteket.
Ennyi erővel az összes jó mangát ne adják ki,mert sok-sok kötetes? Többek közt a One Piece,Black Cat,Reborn,D Gray Man se jöjjön ki,mert hosszú?

És hogy ne legyünk má offok,pár manga,amit szívesen olvasnék szépséges magyar nyelvünkön:
20th century boys
Ikigami
Battle Vixens
Black Lagoon
Dogs
Yotsubato
egyenlőre.

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-04-05 08:21:16
beküldve: 2010-04-02 09:56:29
(#2851) Válasz lora15 (#2849) üzenetére
Foltos
Foltos
[ Új arc ]
Én örülnék pl. a GTO-nak és a 07-ghost-nak is!

Én is nagyon örünék a 07-ghost-nak!!!!!

Szerk: Foltos 2010-04-02 09:56:47
beküldve: 2010-04-02 09:50:54
(#2850)
suncor
suncor
[ Gyalog ]
Én aminek nagyon örülnék Full metal alchemist manga

Oldalak: ... 92 93 94 95 96 97 98 99 100 ... <<>>