• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Highschool DxD
"is fun"
Binbougami Ga!
Vampire Knight
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Mit kéne magyarul kiadni?
Oldalak: ... 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... <<>>
beküldve: 2010-04-09 21:26:38
(#2881) Válasz Souichiro (#2880) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
és hozzáteszem Air Gear és OP

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
új | válasz erre | moderátor
Szerk: Gilje-sama 2010-04-09 21:26:46
beküldve: 2010-04-09 21:24:14
(#2880)
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Egyszer az Initial D,mert szeressük az autós-driftelős finomságokat.
Másodszor meg az Inubaka,kutyaimádós vicces idiótaság,nemcsak állatbarátoknak,kell!
Hajrá Mangafan.

Meg amiket kihagytam,bár sztem mindenki tudja:
Dogs
Black Lagoon

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-04-08 13:17:32
(#2879)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Jah. Elfen Lied Rulez! (nem tudom kihagyni hogy ne tegyem én is szóvá, ha valaki más is igényeli!XD).
Bár ha magyarul nem is, de legalább angolul kiadhatná valaki (nem csak németül)

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-04-08 14:23:05
beküldve: 2010-04-07 20:40:48
(#2878)
Yoruichi
Yoruichi
[ Gyalog ]
Esetleg még az elfen lied is jöhet, de inkább a Bleach

beküldve: 2010-04-07 18:57:02
(#2877) Válasz Chizuru-chan (#2875) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Fannyx:
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.

Mit hisztizel?
Először is ne üvöltözz (a nagybetű a fórumos nyelvezetben ezt jelöli), másodszor ne használj jelzőket az adminokra (akik ráadásul nem is ugyanazok, mint akik a manga kiadásokért felelnek, ha jól sejtem), harmadszor pedig higgadj le!
Attól még, hogy minősíthetetlen stílusban leírod akárhányszor, hogy minek kéne megjelennie, még nem feltétlenül fog kijönni másnapra.
Nem is értem, hogy mit gondolsz... Azt, hogy minden héten jön egy kötet? Vagy hogy csak akkor jön új kötet, ha kérik?
Ezt a mangát még csak most kezdték el magyarra átültetni, tehát nem 2 perc alatt lesz kész egy kötet. Mivel szokásosan a Conokra jönnek ki az új kötetek, végképp nem értem, hogy mit akaratoskodsz itt 2 héttel előtte.
Ha meg nem bírsz várni, akkor vedd meg angolul az egészet egyben. (Bár akkor is várnod kell majd, hogy megérkezzen.) Ja és a helyedben nem folytatnám ezt a magatartást, mert csúnyán ki leszel moderálva az oldalról. Love, Peace: Yaven (az avád viszont tetszik; azért kíváncsi lennék, hogy Hino-senseit is ilyen stílusban utasítanád-e gyorsabb munkára

Témához kapcsolódva: nemrég láttam egy nagyon aranyos josei mangát: Bunny Drop -ot. Na ennek örülnék, ha kijönne magyarul, bár tudom, reménytelen.

Đéé: a Hell girl manga tényleg jó lenne történetileg, viszont szerintem a szereplők megrajzolása nem csak engem zavarna. Mármint az animében mindenki olyan szép élethű volt, a mangában viszont óriási csillogó szemeket láttam mindenhol.

Szerk: Yaven 2010-04-07 19:08:44
beküldve: 2010-04-07 18:04:10
(#2876)
Đéé
Đéé
[ Új arc ]
nekem már csak a Hellgirl manga hiányzik^^ az első rész megvan, franciául :'D

beküldve: 2010-04-07 16:38:02
(#2875)
Chizuru-chan
Chizuru-chan
[ Gyalog ]
LOVELY COMPLEX 2!!!

*Elkélt itten némi szappan. A továbbiakban javallom megfogadni a bölcsebb fórumozók (itt: Yaven) jó tanácsait.
A moderátor*

Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
Szerk: Moderátor 2010-04-17 12:31:26
beküldve: 2010-04-05 18:45:43
(#2874) Válasz yui-nyan :3 (#2869) üzenetére
ssj2gohan1
ssj2gohan1
[ Rászokóban ]

OPt még nem olvastam x'D talán majd most egyszer vmikor elkezdem... de vh engem nem vonz s OP..

Vonzani fog amint elkezded! Egyébként ne olvasd (magyarul nem tudod sokáig). Nézd magyarul az előző kommentemben leirtak alapján.

Fairy Tail
és h ön magam legyek Durarara!! *o* manga v novela bármelyik jöhet... *o*

Ott a pont!

Gintama, Hunter X Hunter, Beelzebub, Toriko

Torikot nem olvastam még, de megbizható ember (nagyonnagy OP, DB, ShonenJump rajongó és szakértő (ammenyire tudom)) blogján olvastam, hogy nagyon jó! Beelzebubrol hallottam, kiváncsi vagyok rá, duplavadász meg gintama az meg alap.(fansub óta )

beküldve: 2010-04-05 18:44:29
(#2873)
Schumy
Schumy
[ Új arc ]
A Full metal panicot kéne... Otthon már mindenki várja

beküldve: 2010-04-05 18:23:07
(#2872) Válasz baniaa3 (#2870) üzenetére
yui-nyan :3
[ Addiktgyanús ]
Nem tom hogy rajtam kívül ki olvas Bleach mangát de a mostani fejezetek jók szoktak lenni. És a Bleach SS saga utáni fejezetek is jók voltak pl HM saga zsír volt vagy a Pendulum saga. A FK saga ami most fut eleje nagyon béna volt de a mostani fejezetek. *.*
Amúgy jó lenne OP, de most Reborn lázban égek.

bizony *o* még milyen yook az új fejezetek ><
de a Reborn! az télleg yoh ötlet

Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-04-05 18:06:30
(#2871) Válasz Rosetta (#2865) üzenetére
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
nem baj ssj neked elnézzük XD de a VampireKnight azt kiadhatnák!!na ezt tuti seni nem mondta még

A Vampire Knightot? Csak pár ezren előtted
Majdnem minden második kommentelő VK-t akar :P

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-04-05 18:05:45
(#2870)
baniaa3
baniaa3
[ True mangafan ]
Nem tom hogy rajtam kívül ki olvas Bleach mangát de a mostani fejezetek jók szoktak lenni. És a Bleach SS saga utáni fejezetek is jók voltak pl HM saga zsír volt vagy a Pendulum saga. A FK saga ami most fut eleje nagyon béna volt de a mostani fejezetek. *.*
Amúgy jó lenne OP, de most Reborn lázban égek.

beküldve: 2010-04-05 18:04:33
(#2869)
[ Addiktgyanús ]
akkor megint irgassunk ide *o*
Dogs
Fairy Tail
Peace Maker Gurogane
Medaka Box
és h ön magam legyek Durarara!! *o* manga v novela bármelyik jöhet... *o*

amm nagy shonen fan vagyok x'D de szégyen szemre a OPt még nem olvastam x'D talán majd most egyszer vmikor elkezdem... de vh engem nem vonz s OP..

Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: yui-nyan :3 2010-04-05 18:04:55
beküldve: 2010-04-05 17:25:02
(#2868) Válasz Háté (#2867) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]

oké, elismerem, van benne igazság, nézzétek el, ha elfogult vagyok. de az összes X+1 kötetes mangafolyam nevében is szólhatnék. a narutot aláírom

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
még ha szerintem lejárt, megunt, önmagát legyilkolt sorozat már, de ehhez semmi közöm

nyilván nem véletlen a sokezres rajongótábor.
ámbár mivel lehetne jobban fellendíteni a kiadást, mint egy sikeres sorozattal?

Tokyo Babilon mangában? vagy another CLAMP? nyamnyam

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-05 17:32:02
beküldve: 2010-04-05 17:16:24
(#2867) Válasz Gilje-sama (#2866) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]

Valahol igaza van. Az OP a több, mint 50 kötetével, és azzal a sebességgel, amivel itthon kijönnek a kötetek, elég nagy szenvedés lenne. Persze nem a fanoknak, mert aki odavan a szériáért, az nyilván ki tudja várni... De aki így fogja a kezébe először, az nem biztos, hogy el fogja kezdeni, ha meglátja, hogy milyen hosszú, vagy nem fogja otthagyni az egészet, amikor rájön, hogy milyen nyugis egy sónenhez képest a cselekménye az elején.

Én se olvastam a Harry Pooter ötöt amúgy. Bár lehet, hogy azt még igen, fogalmam sincs.

Csak, hogy ne offoljak:
Crows, Worst, Gintama, Hunter X Hunter, Beelzebub, Toriko, BECK, Needless, meg még biztos lenne pár gyönyörű ötletem.

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Oldalak: ... 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... <<>>