Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Másodszor meg az Inubaka,kutyaimádós vicces idiótaság,nemcsak állatbarátoknak,kell!
Hajrá Mangafan.
Meg amiket kihagytam,bár sztem mindenki tudja:
Dogs
Black Lagoon
Bár ha magyarul nem is, de legalább angolul kiadhatná valaki (nem csak németül)
Mit hisztizel?
Először is ne üvöltözz (a nagybetű a fórumos nyelvezetben ezt jelöli), másodszor ne használj jelzőket az adminokra (akik ráadásul nem is ugyanazok, mint akik a manga kiadásokért felelnek, ha jól sejtem), harmadszor pedig higgadj le!
Attól még, hogy minősíthetetlen stílusban leírod akárhányszor, hogy minek kéne megjelennie, még nem feltétlenül fog kijönni másnapra.
Nem is értem, hogy mit gondolsz... Azt, hogy minden héten jön egy kötet? Vagy hogy csak akkor jön új kötet, ha kérik?
Ezt a mangát még csak most kezdték el magyarra átültetni, tehát nem 2 perc alatt lesz kész egy kötet. Mivel szokásosan a Conokra jönnek ki az új kötetek, végképp nem értem, hogy mit akaratoskodsz itt 2 héttel előtte.
Ha meg nem bírsz várni, akkor vedd meg angolul az egészet egyben. (Bár akkor is várnod kell majd, hogy megérkezzen.) Ja és a helyedben nem folytatnám ezt a magatartást, mert csúnyán ki leszel moderálva az oldalról. Love, Peace: Yaven (az avád viszont tetszik; azért kíváncsi lennék, hogy Hino-senseit is ilyen stílusban utasítanád-e gyorsabb munkára
Témához kapcsolódva: nemrég láttam egy nagyon aranyos josei mangát: Bunny Drop -ot. Na ennek örülnék, ha kijönne magyarul, bár tudom, reménytelen.
Đéé: a Hell girl manga tényleg jó lenne történetileg, viszont szerintem a szereplők megrajzolása nem csak engem zavarna. Mármint az animében mindenki olyan szép élethű volt, a mangában viszont óriási csillogó szemeket láttam mindenhol.
*Elkélt itten némi szappan. A továbbiakban javallom megfogadni a bölcsebb fórumozók (itt: Yaven) jó tanácsait.
A moderátor*
OPt még nem olvastam x'D talán majd most egyszer vmikor elkezdem... de vh engem nem vonz s OP..
Vonzani fog amint elkezded! Egyébként ne olvasd (magyarul nem tudod sokáig). Nézd magyarul az előző kommentemben leirtak alapján.
Fairy Tail
és h ön magam legyek Durarara!! *o* manga v novela bármelyik jöhet... *o*
Ott a pont!
Gintama, Hunter X Hunter, Beelzebub, Toriko
Torikot nem olvastam még, de megbizható ember (nagyonnagy OP, DB, ShonenJump rajongó és szakértő (ammenyire tudom)) blogján olvastam, hogy nagyon jó! Beelzebubrol hallottam, kiváncsi vagyok rá, duplavadász meg gintama az meg alap.(fansub óta )
Amúgy jó lenne OP, de most Reborn lázban égek.
bizony *o* még milyen yook az új fejezetek ><
de a Reborn! az télleg yoh ötlet
A Vampire Knightot? Csak pár ezren előtted
Majdnem minden második kommentelő VK-t akar :P
Amúgy jó lenne OP, de most Reborn lázban égek.
Dogs
Fairy Tail
Peace Maker Gurogane
Medaka Box
és h ön magam legyek Durarara!! *o* manga v novela bármelyik jöhet... *o*
amm nagy shonen fan vagyok x'D de szégyen szemre a OPt még nem olvastam x'D talán majd most egyszer vmikor elkezdem... de vh engem nem vonz s OP..
oké, elismerem, van benne igazság, nézzétek el, ha elfogult vagyok. de az összes X+1 kötetes mangafolyam nevében is szólhatnék. a narutot aláírom
nyilván nem véletlen a sokezres rajongótábor.
ámbár mivel lehetne jobban fellendíteni a kiadást, mint egy sikeres sorozattal?
Tokyo Babilon mangában? vagy another CLAMP? nyamnyam
Valahol igaza van. Az OP a több, mint 50 kötetével, és azzal a sebességgel, amivel itthon kijönnek a kötetek, elég nagy szenvedés lenne. Persze nem a fanoknak, mert aki odavan a szériáért, az nyilván ki tudja várni... De aki így fogja a kezébe először, az nem biztos, hogy el fogja kezdeni, ha meglátja, hogy milyen hosszú, vagy nem fogja otthagyni az egészet, amikor rájön, hogy milyen nyugis egy sónenhez képest a cselekménye az elején.
Én se olvastam a Harry Pooter ötöt amúgy. Bár lehet, hogy azt még igen, fogalmam sincs.
Csak, hogy ne offoljak:
Crows, Worst, Gintama, Hunter X Hunter, Beelzebub, Toriko, BECK, Needless, meg még biztos lenne pár gyönyörű ötletem.