Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2010-04-11 18:49:16
(#2896) Most olvastam az előbb egy érdekes manga leírását animeaddictson.
A címe Parasyte.
Sci-Fi horror katekóriába tartozik, és szerintem jó lenne ezt, vagy valami hasonlót (Blame!, Noise...stb) kiadni magyarul.
A címe Parasyte.
Sci-Fi horror katekóriába tartozik, és szerintem jó lenne ezt, vagy valami hasonlót (Blame!, Noise...stb) kiadni magyarul.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Egyetértek. XD
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2010-04-11 15:08:10
beküldve: 2010-04-11 14:58:49
(#2894) Akkor mondok valami újat: Kamen no Maid Guy
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-11 14:50:15
(#2893) Én lennék az egyik legboldogabb a világon, ha ez megtörténne, de sok esélyt nem látok rá, szerintem ha nagyon beindulna a hazai mangaeladások és az érdeklődés, és már az összes nagy név lement vagy már ideje fordítják, akkor esélyes.
Mondjuk az anime eljövetelével talán esélyesebb, főleg ha itthon is leadnák.
Mondjuk az anime eljövetelével talán esélyesebb, főleg ha itthon is leadnák.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Moderátor 2010-04-17 12:29:01
Szerencsénkre már kijött a legújabb fejezet!
Szerintem elég népszerű ahhoz, hogy kijöjjön, és sikeres legyen itthon, plusz idén jön animéje, szal az is plusz reklám lenne a kiadónak. Én szurkolok hozzá
Szerintem elég népszerű ahhoz, hogy kijöjjön, és sikeres legyen itthon, plusz idén jön animéje, szal az is plusz reklám lenne a kiadónak. Én szurkolok hozzá
lumana.wordpress.com
Medaka Box....
végre valaki más is D
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-04-10 10:10:18
(#2889) Mellesleg én is örülnék a kiadásának, mert nekem is tetszik a manga.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Tényleg abbahagyták, de csak átmenetileg, és állítólag idén fogják folytatni. Egyébként én is örülnék a mangának, de kétlem, hogy idehaza megjelenne. Ha most amúgysem a legprofitálóbb a magyar mangakiadások, akkor biztos nem egy ilyen mangával jönne ki valamelyik kiadó.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Moderátor 2010-04-17 12:29:21
beküldve: 2010-04-10 09:03:16
(#2887) Csak az a baj a High school of the dead-del, hogy (ha jól tudom) befejezetlenül hagyták abba (persze lehet hogy rosszul tudom!)
24 fejezet,plusz 3 extra fejezet,az összvissz 27 fejezet összesen.Egy manga kötet nagyjából 5 fejezetet foglal magába,ebből ki lehet számolni,hogy hány kötetes eddig.Bár vannak olyan mangák,ahol sikerül 10-12 fejezetet is belepréselni egy-egy kötetbe,na meg előfordulnak olyan esetek is,amikor 1-2 fejezet van egy-egy kötetben.
Nem tudom,hogy ez mitől függ...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-04-10 06:35:21
(#2885) a Highschool of the dead az hány kötetes?
neten nézegettem de nem igazán sikerült kideritteni hogy hány kötet konkrétan:(
neten nézegettem de nem igazán sikerült kideritteni hogy hány kötet konkrétan:(
beküldve: 2010-04-09 22:00:04
(#2884) Ki írom én is a kis listámat ....
Air Gear , Tenjou Tenge ,Vagabond, Rosario+Vampire, Cage of Eden, Highschool of the Dead, The Breaker, Full Metal Alchemist , Wolf Guy-Wolfen Crest, Uzumaki, Deadman Wonderland, Medaka Box....hmm..talán ennyi
Air Gear , Tenjou Tenge ,Vagabond, Rosario+Vampire, Cage of Eden, Highschool of the Dead, The Breaker, Full Metal Alchemist , Wolf Guy-Wolfen Crest, Uzumaki, Deadman Wonderland, Medaka Box....hmm..talán ennyi
Az Air Gearről majdnem megfeledkeztem,bár a 12. kötettől érdekel majd engem.Addig szinte az animével megegyezik a sztori.De ettől függetlenül jöhet.
A One Piecce meg alapmű.Szintúgy kell.Úgyis sokan tiltakoznak a Bleach ellen,hátha a One Piece jobb választásnak bizonyul.
A One Piecce meg alapmű.Szintúgy kell.Úgyis sokan tiltakoznak a Bleach ellen,hátha a One Piece jobb választásnak bizonyul.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
nekem már csak a Hellgirl manga hiányzik^^ az első rész megvan, franciául :'D
nekem is hellgirl kell!!
most azt akarom megvenni..angolul latam az animelandon..
ne meg en is szavazzok a ELFEN LIEDre
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P