Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Na ez egy egészen jó ötlet.
Sasuke: a DMC manga is jó választás lenne.Asszem 3 kötetes vagy így valahogy van...
Sasuke: a DMC manga is jó választás lenne.Asszem 3 kötetes vagy így valahogy van...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-04-14 19:21:35
(#2910) Én most néztem meg a Devil May Cry -t animében de mangában is szívesen látnám.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-04-14 19:20:25
(#2909) Oké kössz a tanácsot akkor folytatom.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Moderátor 2010-04-17 12:34:17
beküldve: 2010-04-13 12:24:08
(#2907) Hát akkor ott a gond.
A Berserk in medias re-szel indít, és az elején még nem lehet megérteni hogy mi miért van.
Kábé a 12. 13. kötet környékén nyer értelmet az
amit az elsőben olvastál.
De már a 3. kötetből is lehet következtetni rá.
A Berserk in medias re-szel indít, és az elején még nem lehet megérteni hogy mi miért van.
Kábé a 12. 13. kötet környékén nyer értelmet az
amit az elsőben olvastál.
De már a 3. kötetből is lehet következtetni rá.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Meddig olvastad a Berserket?
Első kötet végéig.
De nem nagyon értettem a történetet.
Hana Yori Dangot... könyörgöm <'D
CSATLAKOZOM ^^ *-*
Nagyon jó manga, biztos vagyok benne, hogy nagyon sokaknak tetszene!!!
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-12 05:37:54
beküldve: 2010-04-12 05:15:04
(#2904) Hana Yori Dangot... könyörgöm <'D
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-11 19:56:09
(#2903) A Noise az a Blame! előzménye.
Az arról szól, hogy hogyan kezdődött el az egész, és hogy hogyan lett olyan a világ, amilyen.
Háté-chan: Amúgy szerintem a 13. kötet előtt is csak dara az egész XD
Bár kétségtelenül érdekes története van.
A továbbiakban történtekről nemigen tudok.
Az arról szól, hogy hogyan kezdődött el az egész, és hogy hogyan lett olyan a világ, amilyen.
Háté-chan: Amúgy szerintem a 13. kötet előtt is csak dara az egész XD
Bár kétségtelenül érdekes története van.
A továbbiakban történtekről nemigen tudok.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-04-11 20:08:48
A 13. kötet után semmi nincs. Változó hátterek előtt kaszabolnak mindenkit darabokra.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
A Noise az vmi kiegészítése,vagy mellékszálas izéje a Blame-nek,vagy nem?
Így az is kéne mellé,hogy kerek legyen a sztori,legalábbis úgy illene a Blame-et kiadniuk akkormár.
Így az is kéne mellé,hogy kerek legyen a sztori,legalábbis úgy illene a Blame-et kiadniuk akkormár.
Szerk: Souichiro 2010-04-11 19:52:09
beküldve: 2010-04-11 19:47:01
(#2900) Jaja. De ha már kiadják a Blame!-t, akkor a Noise-t is kiadhatnák utána
Amúgy én nem tudom milyen a Berserk a 13. kötettől, tekintve hogy én még csak a 4. kötetig olvastam, az anime meg csak a 13. kötetig dolgozza fel.
Szóval fogalmam sincsen hogy milyen lehet utána, de nem tűnt rossznak amit róla olvastam itt, ott.
Amúgy én nem tudom milyen a Berserk a 13. kötettől, tekintve hogy én még csak a 4. kötetig olvastam, az anime meg csak a 13. kötetig dolgozza fel.
Szóval fogalmam sincsen hogy milyen lehet utána, de nem tűnt rossznak amit róla olvastam itt, ott.
Ezennel megalapítom az "útáljuk a Berserket,mert uncsi,béna,el van cseszve a 13. kötettől és most ha útálod tiszta szívedből,akkor menő vagy" elnevezésű klubot.A mangások fele vmiért kegyetlen szidja,pedig a Berserk jó Gonoszak vagytok xD
Márk: Blame,na ez jó is lenne,márcsak a "rövidsége" miatt is,10 kötet,2 év alatt ki is lehetne végezni.
beküldve: 2010-04-11 19:36:12
(#2898) Meddig olvastad a Berserket?
Szerintem is engem is érdekelne.
Mert olvasom a berserket de szerintem nagyon uncsi.
Mert olvasom a berserket de szerintem nagyon uncsi.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-04-17 12:28:43