Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Love Hina
Ennek örülnék a legjobban.
Első és egyben kedvenc mangám.
Shaman King kanzenbannt támogatom, bár ennek szvsz nagyon kicsi az esélye, de örülnék neki az biztos!
Igaz, hogy már nem aktuális, de azért az egykori rajongók még akadnak itthon szép számmal, biztos vevőköre meglenne. Másrészt meg egy minőségi sónen, ami a nagy társak mellett sem törpül el (Dragon Ball, One Piece, Bleach stb...).
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Travis 2010-05-09 22:39:04
Shaman King kanzenbannt támogatom, bár ennek szvsz nagyon kicsi az esélye, de örülnék neki az biztos!
beküldve: 2010-05-09 21:14:39
(#2969) Örülnék, ha a Mangafan következő bejelentései ezen négyes közül keverednének ki:
Bleach
Great Teacher Onizuka
Love Hina
Shaman King Kanzen-Ban
Bleach
Great Teacher Onizuka
Love Hina
Shaman King Kanzen-Ban
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
hmm... inkább Kagome Kagome
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
a Gyo-t? azt a döglötthalas horrormangát?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nem volt ez olyan régen, de közben változott egy picit a felállás.
- Uzumaki és Gyo. De ha már így belejöttünk akkor minden Junji bácsi kezei alól kikerült mű jöhet. Most komolyan, nincs egy valamire való pszicho-horror manga, valahol el kell kezdeni.
- Gunsmith Cats
- Black Lagoon
- Yotsubato (+ Azumanga Daioh mert a hype az kell)
És újabb érvem van a Drifters mellett, azon kívül, hogy szinte feldolgozhatatlanul epic és Hirano-sama műveli: gondoljatok bele, mikor fogtok legközelebb bishi-Raszputyint látni egy mangában?
Bizony ám.
- Uzumaki és Gyo. De ha már így belejöttünk akkor minden Junji bácsi kezei alól kikerült mű jöhet. Most komolyan, nincs egy valamire való pszicho-horror manga, valahol el kell kezdeni.
- Gunsmith Cats
- Black Lagoon
- Yotsubato (+ Azumanga Daioh mert a hype az kell)
És újabb érvem van a Drifters mellett, azon kívül, hogy szinte feldolgozhatatlanul epic és Hirano-sama műveli: gondoljatok bele, mikor fogtok legközelebb bishi-Raszputyint látni egy mangában?
Bizony ám.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
666!!!
Az kell!!
Ja, meg a Dogs!
Az feltétlenül!
Az kell!!
Ja, meg a Dogs!
Az feltétlenül!
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szerk: Crimson Moon 2010-05-09 19:02:52
beküldve: 2010-05-09 13:38:13
(#2963) igazán örülnék ha végre kiadnák a bleachet magyarul
nem annyira mucsaröcsöri manga hogy ne lehessen kiadni..
amikor ír országban voltam a könyvesboltban tespedtem és a bleachet zabáltam
a vampire knight és a shinshi doumei cross is jól jönne :P
örülnék még a 666 satan-nak is
nem annyira mucsaröcsöri manga hogy ne lehessen kiadni..
amikor ír országban voltam a könyvesboltban tespedtem és a bleachet zabáltam
a vampire knight és a shinshi doumei cross is jól jönne :P
örülnék még a 666 satan-nak is
beküldve: 2010-05-09 13:34:57
(#2962) Bocsi, lehet, hogy ez már előkerült, de nem akarom végigolvasni ezt a bengahosszú topikot - Soul Eater mangát terveztek fordítani?
beküldve: 2010-05-09 12:19:59
(#2961) Jól van na
Csak reménykedtem hogy minőségileg eléri legalább az első filmet.
Csak reménykedtem hogy minőségileg eléri legalább az első filmet.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Ha nem olvastad a mangát, akkor ne is kérjed magyarul (se). A filmek meg... az első rész még elment, megnézhető kategória. De a második, hát nagyot lehet a végén sóhajtani.
beküldve: 2010-05-09 12:02:56
(#2959) Mangában mondjuk nem olvastam, csak a könyvet olvastam, meg a két filmet láttam..
Mondjuk a filmek se érnek az eredeti könyv közelébe (bár mondjuk az egy az még nézhető)
Mondjuk a filmek se érnek az eredeti könyv közelébe (bár mondjuk az egy az még nézhető)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar