• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Mit kéne magyarul kiadni?
Oldalak: ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... <<>>
beküldve: 2010-05-12 17:46:28
(#2987) Válasz Nakamura-san (#2983) üzenetére
Travis
Travis
[ Rászokóban ]
Csak a Crowsért. ;_;

Tényleg, Crows is kellene.

De nagy szükség volna még One Piece-re, meg Slam Dunk-ra, meg Trigun Maximum-ra, meg Cowboy Bebop-ra, meg Genshiken-re, meg Highschool of the Dead-re, meg...
De mindenek előtt, a Bleach-Great Teacher Onizuka-Love Hina-Shaman King Kanzen-Ban négyest akarom.

..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-05-12 17:45:58
(#2986) Válasz Rumoris (#2984) üzenetére
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]
Jöhetne az Air Gear, Sugar Sugar Rune, Rozen Maiden, Boogiepop Dual.

Sugar Sugar Rune annyira nem nyerne nagy népszerűséget szerintem, elég fárasztó volt az anime(jó tudom sok filler, gondolom a manga jobb). De szerintem nem a legjobb választás, annyira nem is népszerű

Durarara regény: én támogatnám, de mivel az emberek nagy része nem venné így inkább a mangára voksolnék, úgyis még csak 2-3 kötetnél tart

Na én is rinyálok megint egy sort manga ügyben: D.Gray-man, Jyu Oh Sei, Kamikaze Kaitou Jeanne, Pandora Hearts, 07-Ghost, Kobato, Hadashi de bara wo fume, Vampire Knight, Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru, Loveless, Full Moon wo Sagashite, Junjou Romantica, Fushigi Yuugi+Genbu Kaiden, Ayashi no Ceres, Durarara, Ouran Kouka Host Club, Rozen Maiden. Na kb ezekre fájna a fogam, de a lista még nem teljes

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-05-12 17:49:08
beküldve: 2010-05-12 17:37:26
(#2985) Válasz Rumoris (#2984) üzenetére
Toushiro
Toushiro
[ Addiktgyanús ]

Egyébként támogatom, csak ha már van akkor lehet inkább english embereinket támogatom mert ők 1 évben 3-at adnak ki. A mangafan meg amilyen villámcsiga sebességgel dolgozik örülünk ha évente egy kötettel bővülhet a polc.

Érdekes, de a legtöbb sorozatukból a MangaFan is 3 kötetet hozott ki tavaly. (Hellsing 4-5-6, Chrno 1-2-3, Death Note 4-5-6, Árnybíró 12-13-14, Naruto 7-8-9.)
Egyedül Kensinből volt 2 új kötet, és Nanaból a 6. kötet késése miatt 2.
Szóval ha azt nézzük, a MangaFan sem villámcsiga, ők is kihoznak 3 kötetet évente.

Én nagyon örülnék a következő mangáknak magyarul:
- Claymore
- Ouran High School Host Club
- Rozen Maiden
- Honey and Clover
és még sok más jó. :)

beküldve: 2010-05-12 17:23:00
(#2984)
Rumoris
Rumoris
[ Rászokóban ]
Viszont ott a probléma, hogy a Durarara továbbra sem novella, hanem regény. "Light novel" "könnyű regény" Novella tudtommal nem készült belőle.

Egyébként támogatom, csak ha már van akkor lehet inkább english embereinket támogatom mert ők 1 évben 3-at adnak ki. A mangafan meg amilyen villámcsiga sebességgel dolgozik örülünk ha évente egy kötettel bővülhet a polc.

A másik meg az, hogy itten nálunk light novelt öngyilkosság kiadni. Nincs elég stabil animefanközösség 1 adott animére/mangára/regényre. Amint jön valami hypeolható átszállingóznak arra.

Én megnyitom a "legyen Suikoden" kampányt. Azt esetleg a kockábbikja is megvenné nem csak az animefan, ha meg kiderül, hogy nem képregény, akkor még tágabb körnek is el lehetne adni :P
Jöhetne az Air Gear, Sugar Sugar Rune, Rozen Maiden, Boogiepop Dual.

Ike Ike Don Don!
beküldve: 2010-05-12 14:22:52
(#2983) Válasz yui-nyan :3 (#2978) üzenetére
Nakamura-san
Nakamura-san
[ Addiktgyanús ]
Durarara!! novella
Igen. Ez.

+1 vevő. Bár ez is olyan, mint Azuma bácsi művei, illedelmesebb lenne először Baccano!-val kezdeni, meg azt többen is ismerik/nagyobb a hájp.

És novelek közül ezen kívül még a Tatakau Shishonak örülnék. Parittyás néni vs. morálfagok. Csak 10 kötet.
Ezek mellett jó ideig nem is sírnék a többi miatt, amiket korábban leírtam.

Csak a Crowsért. ;_;

"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-05-12 14:23:09
beküldve: 2010-05-12 00:28:01
(#2982) Válasz miyu (#2579) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]
Hanon: valóóóóban, akkor folytassuk a rinyát /,,/

Idézem magamat:

- Uzumaki (3)

Hogy én mióta verem a nyálam ráj(uk). Főleg az Uzumakira, de bármelyik Junji Ito manga jöhetne, szeressük a bácsi történeteit. Hisz normális horror mangára nemigen emlékszek, hogy bármelyik kiadó talicskázott volna eddig *morr*

beküldve: 2010-05-11 23:55:18
(#2981) Válasz miyu (#2979) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]

- Uzumaki és Gyo. De ha már így belejöttünk akkor minden Junji bácsi kezei alól kikerült mű jöhet. Most komolyan, nincs egy valamire való pszicho-horror manga, valahol el kell kezdeni.

Én is ezt magyarázom már mióta. Mindegy, addig talicskázzuk míg egyszer csak kiadják valamelyiket *elszánt*

És mint eddigi példák alapján láthatjuk, a hosszas hiszti egészen jövedelmező tud lenni. x)

Junjit akarunk. Meg bishiRaszputyint a la Hirano *még mindig nem tette túl magát rajta*

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-05-11 23:39:44
(#2980)
Unger Szilvia
Unger Szilvia
[ Új arc ]
SWITCH!!!!!!!!!!

beküldve: 2010-05-11 23:31:15
(#2979) Válasz Hanon (#2965) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]

- Uzumaki és Gyo. De ha már így belejöttünk akkor minden Junji bácsi kezei alól kikerült mű jöhet. Most komolyan, nincs egy valamire való pszicho-horror manga, valahol el kell kezdeni.

Én is ezt magyarázom már mióta. Mindegy, addig talicskázzuk míg egyszer csak kiadják valamelyiket *elszánt*

beküldve: 2010-05-11 22:45:20
(#2978)
yui-nyan :3
yui-nyan :3
[ Addiktgyanús ]
Csak 1 kérésem van.

Durarara!! novella... plíz *o*

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
ha már a májusi mondoba bele sikerült rakni akkor ezt is *o* szeretnék iizaaayaaa-chant~~ *///* Meg Kida-kunt ><

igérem, sok embert rá veszek, h vegye meg x'D

Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-05-10 20:21:58
(#2977) Válasz atmosk (#2976) üzenetére
Travis
Travis
[ Rászokóban ]
Én nagyon örülnék ezeknek:
Uzumaki
Great Teacher Onizuka
ABARA

Végre valaki! Már nem vagyok egyedül a GTO-val.
Nagyon jó lenne, ha kiadnák, szerintem mindenkinek tetszene. ^^

..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-05-10 17:11:44
(#2976)
atmosk
atmosk
[ Új arc ]
Én nagyon örülnék ezeknek:
Uzumaki
Great Teacher Onizuka
ABARA

beküldve: 2010-05-10 14:52:27
(#2975)
P. Niki
P. Niki
[ Új arc ]
Horror-manga az jöhetne! És ha horror, akkor Kiseiju!

beküldve: 2010-05-10 08:09:29
(#2974)
DaViS
DaViS
[ Gyalog ]
nos az én kis négyesem :

Air Gear
Tenjou Tenge
Nana to Kaoru ( igaz még csak kötetet adtak ki )
Black Lagoon

beküldve: 2010-05-10 06:57:49
(#2973) Válasz Travis (#2972) üzenetére
ssj2gohan1
ssj2gohan1
[ Rászokóban ]

Igaz, hogy már nem aktuális, de azért az egykori rajongók még akadnak itthon szép számmal, biztos vevőköre meglenne. Másrészt meg egy minőségi sónen, ami a nagy társak mellett sem törpül el (Dragon Ball, One Piece, Bleach stb...).

Inkább a bleach törpül el a többi mellett (dragonball, one piece, shaman king stb.). Viszont szerintem a shaman king nem ér fel a db, op szintjére. Örök favorit mangáim animéim . Viszont ez az állítás nem biztos ugyanis még a szar jetixes verziót se láttam az animéből. A manga meg úgytudom, sokkal jobb. Szóval lehet nincs igazam. Mjd ha a mangafan kiadja kiderül.

Oldalak: ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... <<>>