Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Csak a Crowsért. ;_;
Tényleg, Crows is kellene.
De nagy szükség volna még One Piece-re, meg Slam Dunk-ra, meg Trigun Maximum-ra, meg Cowboy Bebop-ra, meg Genshiken-re, meg Highschool of the Dead-re, meg...
De mindenek előtt, a Bleach-Great Teacher Onizuka-Love Hina-Shaman King Kanzen-Ban négyest akarom.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Jöhetne az Air Gear, Sugar Sugar Rune, Rozen Maiden, Boogiepop Dual.
Sugar Sugar Rune annyira nem nyerne nagy népszerűséget szerintem, elég fárasztó volt az anime(jó tudom sok filler, gondolom a manga jobb). De szerintem nem a legjobb választás, annyira nem is népszerű
Durarara regény: én támogatnám, de mivel az emberek nagy része nem venné így inkább a mangára voksolnék, úgyis még csak 2-3 kötetnél tart
Na én is rinyálok megint egy sort manga ügyben: D.Gray-man, Jyu Oh Sei, Kamikaze Kaitou Jeanne, Pandora Hearts, 07-Ghost, Kobato, Hadashi de bara wo fume, Vampire Knight, Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru, Loveless, Full Moon wo Sagashite, Junjou Romantica, Fushigi Yuugi+Genbu Kaiden, Ayashi no Ceres, Durarara, Ouran Kouka Host Club, Rozen Maiden. Na kb ezekre fájna a fogam, de a lista még nem teljes
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-05-12 17:49:08
Egyébként támogatom, csak ha már van akkor lehet inkább english embereinket támogatom mert ők 1 évben 3-at adnak ki. A mangafan meg amilyen villámcsiga sebességgel dolgozik örülünk ha évente egy kötettel bővülhet a polc.
Érdekes, de a legtöbb sorozatukból a MangaFan is 3 kötetet hozott ki tavaly. (Hellsing 4-5-6, Chrno 1-2-3, Death Note 4-5-6, Árnybíró 12-13-14, Naruto 7-8-9.)
Egyedül Kensinből volt 2 új kötet, és Nanaból a 6. kötet késése miatt 2.
Szóval ha azt nézzük, a MangaFan sem villámcsiga, ők is kihoznak 3 kötetet évente.
Én nagyon örülnék a következő mangáknak magyarul:
- Claymore
- Ouran High School Host Club
- Rozen Maiden
- Honey and Clover
és még sok más jó. :)
beküldve: 2010-05-12 17:23:00
(#2984) Viszont ott a probléma, hogy a Durarara továbbra sem novella, hanem regény. "Light novel" "könnyű regény" Novella tudtommal nem készült belőle.
Egyébként támogatom, csak ha már van akkor lehet inkább english embereinket támogatom mert ők 1 évben 3-at adnak ki. A mangafan meg amilyen villámcsiga sebességgel dolgozik örülünk ha évente egy kötettel bővülhet a polc.
A másik meg az, hogy itten nálunk light novelt öngyilkosság kiadni. Nincs elég stabil animefanközösség 1 adott animére/mangára/regényre. Amint jön valami hypeolható átszállingóznak arra.
Én megnyitom a "legyen Suikoden" kampányt. Azt esetleg a kockábbikja is megvenné nem csak az animefan, ha meg kiderül, hogy nem képregény, akkor még tágabb körnek is el lehetne adni :P
A másik meg az, hogy itten nálunk light novelt öngyilkosság kiadni. Nincs elég stabil animefanközösség 1 adott animére/mangára/regényre. Amint jön valami hypeolható átszállingóznak arra.
Én megnyitom a "legyen Suikoden" kampányt. Azt esetleg a kockábbikja is megvenné nem csak az animefan, ha meg kiderül, hogy nem képregény, akkor még tágabb körnek is el lehetne adni :P
Ike Ike Don Don!
Durarara!! novella
Igen. Ez.+1 vevő. Bár ez is olyan, mint Azuma bácsi művei, illedelmesebb lenne először Baccano!-val kezdeni, meg azt többen is ismerik/nagyobb a hájp.
És novelek közül ezen kívül még a Tatakau Shishonak örülnék. Parittyás néni vs. morálfagok. Csak 10 kötet.
Ezek mellett jó ideig nem is sírnék a többi miatt, amiket korábban leírtam.
Csak a Crowsért. ;_;
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-05-12 14:23:09
Hanon: valóóóóban, akkor folytassuk a rinyát /,,/
Idézem magamat:
Hogy én mióta verem a nyálam ráj(uk). Főleg az Uzumakira, de bármelyik Junji Ito manga jöhetne, szeressük a bácsi történeteit. Hisz normális horror mangára nemigen emlékszek, hogy bármelyik kiadó talicskázott volna eddig *morr*
Idézem magamat:
- Uzumaki (3)
Hogy én mióta verem a nyálam ráj(uk). Főleg az Uzumakira, de bármelyik Junji Ito manga jöhetne, szeressük a bácsi történeteit. Hisz normális horror mangára nemigen emlékszek, hogy bármelyik kiadó talicskázott volna eddig *morr*
- Uzumaki és Gyo. De ha már így belejöttünk akkor minden Junji bácsi kezei alól kikerült mű jöhet. Most komolyan, nincs egy valamire való pszicho-horror manga, valahol el kell kezdeni.
Én is ezt magyarázom már mióta. Mindegy, addig talicskázzuk míg egyszer csak kiadják valamelyiket *elszánt*
És mint eddigi példák alapján láthatjuk, a hosszas hiszti egészen jövedelmező tud lenni. x)
Junjit akarunk. Meg bishiRaszputyint a la Hirano *még mindig nem tette túl magát rajta*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-05-11 23:39:44
(#2980) - Uzumaki és Gyo. De ha már így belejöttünk akkor minden Junji bácsi kezei alól kikerült mű jöhet. Most komolyan, nincs egy valamire való pszicho-horror manga, valahol el kell kezdeni.
Én is ezt magyarázom már mióta. Mindegy, addig talicskázzuk míg egyszer csak kiadják valamelyiket *elszánt*
beküldve: 2010-05-11 22:45:20
(#2978) Csak 1 kérésem van.
Durarara!! novella... plíz *o*
igérem, sok embert rá veszek, h vegye meg x'D
Durarara!! novella... plíz *o*
ha már a májusi mondoba bele sikerült rakni akkor ezt is *o* szeretnék iizaaayaaa-chant~~ *///* Meg Kida-kunt ><
igérem, sok embert rá veszek, h vegye meg x'D
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Én nagyon örülnék ezeknek:
Uzumaki
Great Teacher Onizuka
ABARA
Uzumaki
Great Teacher Onizuka
ABARA
Végre valaki! Már nem vagyok egyedül a GTO-val.
Nagyon jó lenne, ha kiadnák, szerintem mindenkinek tetszene. ^^
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-05-10 17:11:44
(#2976) beküldve: 2010-05-10 14:52:27
(#2975) beküldve: 2010-05-10 08:09:29
(#2974) nos az én kis négyesem :
Air Gear
Tenjou Tenge
Nana to Kaoru ( igaz még csak kötetet adtak ki )
Black Lagoon
Air Gear
Tenjou Tenge
Nana to Kaoru ( igaz még csak kötetet adtak ki )
Black Lagoon
Igaz, hogy már nem aktuális, de azért az egykori rajongók még akadnak itthon szép számmal, biztos vevőköre meglenne. Másrészt meg egy minőségi sónen, ami a nagy társak mellett sem törpül el (Dragon Ball, One Piece, Bleach stb...).
Inkább a bleach törpül el a többi mellett (dragonball, one piece, shaman king stb.). Viszont szerintem a shaman king nem ér fel a db, op szintjére. Örök favorit mangáim animéim . Viszont ez az állítás nem biztos ugyanis még a szar jetixes verziót se láttam az animéből. A manga meg úgytudom, sokkal jobb. Szóval lehet nincs igazam. Mjd ha a mangafan kiadja kiderül.